Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2. Kosicky zraz Fusionistov
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Akcie, zrazy, informácie pre Fusionistov
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 11:19 am    Post subject: Re: stretko Reply with quote

BOBOR wrote:
co tak stredné slovensko?

je to Kosicky zraz ... niekedy buduci rok,ked bude teplo sa usporiada 1. celoslovensky (ceskoslovensky) zraz, o tom sme uz pisali ... ze by tam prisli aj ludia z Ciech a Moravy, to bude velka akcia.

teraz sa jedna o Kosicky zraz len ... takze ja nemozem ani ocakavat v podstate, ze sem pride niekto z daleka ...

email som odoslal kazdemu, uvidime, kolko sa nas nazbiera ...
durco

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

Ja osobne by som bol tiež za stredné slovensko, som zo Žiliny a Košice sú pre mňa trošku odruky.
Back to top
View user's profile Send private message
Robert

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 8:13 pm    Post subject: Re: stretko Reply with quote

Já bych určitě přijel, jenomže nemám ještě pořád Fusika Sad takže doufám, že to není poslední sraz a v brzkém budoucnu se těším na setkání a zapadnutí mezi Fusionisty Smile. Zatím si to užijte a myslím, že je to super nápad - tyhle srazy. Nenechte se otrávit, když bude malá účast. Přeji hezký víkend.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Maki

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 8:42 pm    Post subject: Re: stretko Reply with quote

dulius wrote:
BOBOR wrote:

je to Kosicky zraz ... niekedy buduci rok,ked bude teplo sa usporiada 1. celoslovensky (ceskoslovensky) zraz, o tom sme uz pisali ... ze by tam prisli aj ludia z Ciech a Moravy, to bude velka akcia.

teraz sa jedna o Kosicky zraz len ... takze ja nemozem ani ocakavat v podstate, ze sem pride niekto z daleka ...

email som odoslal kazdemu, uvidime, kolko sa nas nazbiera ...

Alpinka je OK.
Rad pridem.

Maki
bias

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 10:10 pm    Post subject: Reply with quote

Tak mi prišiel mail, že sa chystá zraz. Žiaľ tentokrát mi to nevyjde. Snáď nabudúce. Tak nech vám to vyjde.
mlhoš

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 10:50 pm    Post subject: košický sraz Reply with quote

Já jsem z okolí Brna,a Košice jsou na mně trochu daleko.Ale byl bych pro,kdyby se někdy příští rok v letním období (rozuměj od jara do podzimu)
udělala akce československá.Amožná by stálo za úvahu, kdyby to mohlo být
na moravě aby to bylo pro lidi z česka islovenska zhruba stejně daleko.Ale to není až tak důležité.Muselo by se asi napřed zjistit zájem o tuto akci nějakým dotazníkem...
View user's profile Send private message Send e-mail
dulius
Site Admin

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 10:44 am    Post subject: Re: košický sraz Reply with quote

mlhoš wrote:
Já jsem z okolí Brna,a Košice jsou na mně trochu daleko.Ale byl bych pro,kdyby se někdy příští rok v letním období (rozuměj od jara do podzimu)
udělala akce československá.Amožná by stálo za úvahu, kdyby to mohlo být
na moravě aby to bylo pro lidi z česka islovenska zhruba stejně daleko.Ale to není až tak důležité.Muselo by se asi napřed zjistit zájem o tuto akci nějakým dotazníkem...

par riadkov vyssie som o tom pisal ...
budkacik

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 10:23 pm    Post subject: Termin Reply with quote

Sorry, do KE prifujazdim 22.12. Nepocitat so mnou, bolo by to riesenie zabiteho casu.

Prajem Stastne a Vesele kilometre.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
romes

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 6:15 pm    Post subject: Re: 2. Kosicky zraz Fusionistov Reply with quote

sevaste,v zivote som nebol na ziadnom zraze a doteraz som jazdil len na ojazdenom zigulaku z roku 71.Ale nestazujem sa.Sme si s manzelkou kupili pred mesiacom fusiona a parada auticko aj by som prisiel bolo by to super
Very Happy
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 6:48 pm    Post subject: Re: 2. Kosicky zraz Fusionistov Reply with quote

romes wrote:
sevaste,v zivote som nebol na ziadnom zraze a doteraz som jazdil len na ojazdenom zigulaku z roku 71.Ale nestazujem sa.Sme si s manzelkou kupili pred mesiacom fusiona a parada auticko aj by som prisiel bolo by to super
Very Happy

velmi radi Ta uvidime na zraze. Odkial si? skus to napisat sem: http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=14
DANID

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 7:50 am    Post subject: Re: stretko Reply with quote

BOBOR wrote:
ja by som bol za,nech sa aj tu niečo deje,nech sa spozname fans,vychodnare sa vedia zist a mi nie?
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 10:09 am    Post subject: Re: stretko Reply with quote

DANID wrote:
BOBOR wrote:
ja by som bol za,nech sa aj tu niečo deje,nech sa spozname fans,vychodnare sa vedia zist a mi nie?

je to len na Vas !
staci spravit novy topic, nejaky nazov, napr. stretko Banska Bystrica a je to a mozte o tom diskutovat ...
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Nov 28, 2007 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

tak nejako to zamrzlo ... vychodne Slovensko mlci? Confused

takze zatial:

ja
Getrag
dj-double
Maki
romes?

takze zase budeme vsetci cerveni ? ta ista zostava? Shocked

+ romes ... teraz netusim , akeho ma FF Cool

ohladom casu, je dost mozne, ze v sobotu budem komentovat 1.ligu, bud Trebisov, alebo St. Lubovnu, este neviem. takze v case od 13 do 15tej nebudem k dispozicii .. ale vsetko sa mozno zmeni ... ale ked nezmeni, mne osobne by ta Alpinka , o ktorej bola rec vyhovovala neskor, teda po 15tej ...
pirat

PostPosted: Wed Nov 28, 2007 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

No mne osobne to tiez vyhovuje poobede.
dj-double

PostPosted: Wed Nov 28, 2007 9:12 pm    Post subject: Reply with quote

ahojte,iba sa pytam a co vy nato doobeda okolo 900?viac svetla,mensia zima a podobne
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Akcie, zrazy, informácie pre Fusionistov All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum