View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:19 am Post subject: Re: stretko |
|
|
BOBOR wrote: | co tak stredné slovensko? |
je to Kosicky zraz ... niekedy buduci rok,ked bude teplo sa usporiada 1. celoslovensky (ceskoslovensky) zraz, o tom sme uz pisali ... ze by tam prisli aj ludia z Ciech a Moravy, to bude velka akcia.
teraz sa jedna o Kosicky zraz len ... takze ja nemozem ani ocakavat v podstate, ze sem pride niekto z daleka ...
email som odoslal kazdemu, uvidime, kolko sa nas nazbiera ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
durco
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 6:44 pm Post subject: |
|
|
Ja osobne by som bol tiež za stredné slovensko, som zo Žiliny a Košice sú pre mňa trošku odruky. |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 8:13 pm Post subject: Re: stretko |
|
|
Já bych určitě přijel, jenomže nemám ještě pořád Fusika takže doufám, že to není poslední sraz a v brzkém budoucnu se těším na setkání a zapadnutí mezi Fusionisty . Zatím si to užijte a myslím, že je to super nápad - tyhle srazy. Nenechte se otrávit, když bude malá účast. Přeji hezký víkend. |
|
Back to top |
|
|
Maki
Joined: 09 Jul 2007 Posts: 124 Location: Kosice - Zelezniky
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 8:42 pm Post subject: Re: stretko |
|
|
dulius wrote: | BOBOR wrote: | co tak stredné slovensko? |
je to Kosicky zraz ... niekedy buduci rok,ked bude teplo sa usporiada 1. celoslovensky (ceskoslovensky) zraz, o tom sme uz pisali ... ze by tam prisli aj ludia z Ciech a Moravy, to bude velka akcia.
teraz sa jedna o Kosicky zraz len ... takze ja nemozem ani ocakavat v podstate, ze sem pride niekto z daleka ...
email som odoslal kazdemu, uvidime, kolko sa nas nazbiera ... |
Alpinka je OK.
Rad pridem.
Maki _________________ Fusion 1.4 16V/80PS, 06/2007, model Flair-X
cervena tango metal |
|
Back to top |
|
|
bias
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 10:10 pm Post subject: |
|
|
Tak mi prišiel mail, že sa chystá zraz. Žiaľ tentokrát mi to nevyjde. Snáď nabudúce. Tak nech vám to vyjde. _________________ Strieborný Ford Fusion 1,4 16V benzín, r.v. 9/2007, 6,84 L /100 km. Mám rád spoľahlivé autá. |
|
Back to top |
|
|
mlhoš
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 10:50 pm Post subject: košický sraz |
|
|
Já jsem z okolí Brna,a Košice jsou na mně trochu daleko.Ale byl bych pro,kdyby se někdy příští rok v letním období (rozuměj od jara do podzimu)
udělala akce československá.Amožná by stálo za úvahu, kdyby to mohlo být
na moravě aby to bylo pro lidi z česka islovenska zhruba stejně daleko.Ale to není až tak důležité.Muselo by se asi napřed zjistit zájem o tuto akci nějakým dotazníkem... _________________ ....jen zvolna...
FOFU CHampion EBONY 1,4Duratec-58KW-Deep Navy |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:44 am Post subject: Re: košický sraz |
|
|
mlhoš wrote: | Já jsem z okolí Brna,a Košice jsou na mně trochu daleko.Ale byl bych pro,kdyby se někdy příští rok v letním období (rozuměj od jara do podzimu)
udělala akce československá.Amožná by stálo za úvahu, kdyby to mohlo být
na moravě aby to bylo pro lidi z česka islovenska zhruba stejně daleko.Ale to není až tak důležité.Muselo by se asi napřed zjistit zájem o tuto akci nějakým dotazníkem... |
par riadkov vyssie som o tom pisal ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
budkacik
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:23 pm Post subject: Termin |
|
|
Sorry, do KE prifujazdim 22.12. Nepocitat so mnou, bolo by to riesenie zabiteho casu.
Prajem Stastne a Vesele kilometre. |
|
Back to top |
|
|
romes
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:15 pm Post subject: Re: 2. Kosicky zraz Fusionistov |
|
|
sevaste,v zivote som nebol na ziadnom zraze a doteraz som jazdil len na ojazdenom zigulaku z roku 71.Ale nestazujem sa.Sme si s manzelkou kupili pred mesiacom fusiona a parada auticko aj by som prisiel bolo by to super
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:48 pm Post subject: Re: 2. Kosicky zraz Fusionistov |
|
|
romes wrote: | sevaste,v zivote som nebol na ziadnom zraze a doteraz som jazdil len na ojazdenom zigulaku z roku 71.Ale nestazujem sa.Sme si s manzelkou kupili pred mesiacom fusiona a parada auticko aj by som prisiel bolo by to super
|
velmi radi Ta uvidime na zraze. Odkial si? skus to napisat sem: http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=14 _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
DANID
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:50 am Post subject: Re: stretko |
|
|
BOBOR wrote: | co tak stredné slovensko? | ja by som bol za,nech sa aj tu niečo deje,nech sa spozname fans,vychodnare sa vedia zist a mi nie? _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 10:09 am Post subject: Re: stretko |
|
|
DANID wrote: | BOBOR wrote: | co tak stredné slovensko? | ja by som bol za,nech sa aj tu niečo deje,nech sa spozname fans,vychodnare sa vedia zist a mi nie? |
je to len na Vas !
staci spravit novy topic, nejaky nazov, napr. stretko Banska Bystrica a je to a mozte o tom diskutovat ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 1:23 pm Post subject: |
|
|
tak nejako to zamrzlo ... vychodne Slovensko mlci?
takze zatial:
ja
Getrag
dj-double
Maki
romes?
takze zase budeme vsetci cerveni ? ta ista zostava?
+ romes ... teraz netusim , akeho ma FF
ohladom casu, je dost mozne, ze v sobotu budem komentovat 1.ligu, bud Trebisov, alebo St. Lubovnu, este neviem. takze v case od 13 do 15tej nebudem k dispozicii .. ale vsetko sa mozno zmeni ... ale ked nezmeni, mne osobne by ta Alpinka , o ktorej bola rec vyhovovala neskor, teda po 15tej ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 6:35 pm Post subject: |
|
|
No mne osobne to tiez vyhovuje poobede. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
dj-double
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 9:12 pm Post subject: |
|
|
ahojte,iba sa pytam a co vy nato doobeda okolo 900?viac svetla,mensia zima a podobne _________________ SKYPE - dj-double
predtym : FORD Fusion 1.4i 16V Duratec, tango cervena,2006
FIAT Doblo Panorama,1,4 16V,biely šíp,mikrobus
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW |
|
Back to top |
|
|
|