Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

zbylo mi z Fusiona 1,4 benzín

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Inzercia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PavelK

PostPosted: Wed Sep 15, 2010 2:01 pm    Post subject: zbylo mi z Fusiona 1,4 benzín Reply with quote

Prodám sportovní bavlněný pratelný vzduchový filtr Green, vložka do originálního airboxu - po vyšištění a namazání(starý asi 2 roky, perfektní stav, motor jde lépe odspodu a do otáček, za pár korun přidám i načatou čisticí sadu), dále originál 15 poklice, nabídněte rozumnou cenu, dohoda, prosím mejlem na pavelkrejci@email.cz

pridane adminom z dalsieho topicu:

ještě jsem zapoměl na sadu bezpečnostních matic s klíčem - také prodám, odpověď mejlem na pavelkrejci@email.cz
Back to top
View user's profile Send private message
PavelK

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 3:17 pm    Post subject: vzduchový filtr, bezp. matice, poklice 15" Reply with quote

Nenajde se žádný zájemce?
Cena dohodou, výhodně, nabídněte.
Fotky mohu poslat, ozvěte se mi na mejl.
Back to top
Honano

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 7:32 pm    Post subject: Re: vzduchový filtr, bezp. matice, poklice 15" Reply with quote

PavelK wrote:
Nenajde se žádný zájemce?
Cena dohodou, výhodně, nabídněte.
Fotky mohu poslat, ozvěte se mi na mejl.

Čau Pavle.....Ty jsi prodal Fusiona???
Back to top
pulmilos

PostPosted: Wed Oct 13, 2010 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

kolik za bezpečáky?
PavelK

PostPosted: Thu Oct 21, 2010 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

Prodal, prodal - i s těma podložkama pod pérama a tak jak byl, dal jsem ho na protiúčet v bazaru za 130.000 korun - jen jsem sundal green filtr a šrouby, na víc jsem neměj sílu a čas, ve sklepě zbyly ještě origo jak nový 15 poklice který jsem měl na zimáky, zimáky samotný byly sjetý a zůstali v kufru u auta. Přidal jsem 50 táců z prodeje mojí oblíbené 110R a koupil Lagunu kombi r.v.2007 2,0dci trochu ojetou, ale o mnoho větší než byl fusík, protože jsme se se ženou a naším malým přírustkem v rodině do fusíka prostě nevešli. Rada všem - nervěte do auta peníze za tuning,až ho budete prodávat, tak už je neuvidíte. Taky se tím ale neřídím.

Jo ještě mi zbyly nový sněhový řetězy Dunlop na 15 kola - četl jsem že se tam nevejdou, ale není to pravda, normálně jsem s nima jezdil - tedy použil párkrát na vyjetí kopce v nouzi, ale není na nich vůbec nic vidět.

K těm pojistným maticím - kolik dáš? Jsou v bezva stavu, ale přeci jen jezdily.

Pavel
Back to top
ladin

PostPosted: Fri Oct 22, 2010 8:21 am    Post subject: Reply with quote

Ten filtr je ještě k mání, cena? Případně mi napiš SZ.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Inzercia All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum