View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PavelK
|
Posted: Wed Sep 15, 2010 2:01 pm Post subject: zbylo mi z Fusiona 1,4 benzín |
|
|
Prodám sportovní bavlněný pratelný vzduchový filtr Green, vložka do originálního airboxu - po vyšištění a namazání(starý asi 2 roky, perfektní stav, motor jde lépe odspodu a do otáček, za pár korun přidám i načatou čisticí sadu), dále originál 15 poklice, nabídněte rozumnou cenu, dohoda, prosím mejlem na pavelkrejci@email.cz
pridane adminom z dalsieho topicu:
ještě jsem zapoměl na sadu bezpečnostních matic s klíčem - také prodám, odpověď mejlem na pavelkrejci@email.cz |
|
Back to top |
|
|
PavelK
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 3:17 pm Post subject: vzduchový filtr, bezp. matice, poklice 15" |
|
|
Nenajde se žádný zájemce?
Cena dohodou, výhodně, nabídněte.
Fotky mohu poslat, ozvěte se mi na mejl. |
|
Back to top |
|
|
Honano
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 7:32 pm Post subject: Re: vzduchový filtr, bezp. matice, poklice 15" |
|
|
PavelK wrote: | Nenajde se žádný zájemce?
Cena dohodou, výhodně, nabídněte.
Fotky mohu poslat, ozvěte se mi na mejl. |
Čau Pavle.....Ty jsi prodal Fusiona??? |
|
Back to top |
|
|
pulmilos
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 1:58 pm Post subject: |
|
|
kolik za bezpečáky? _________________ Ford Fusion 1,4 TDci 10/2003 stříbrný |
|
Back to top |
|
|
PavelK
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 3:29 pm Post subject: |
|
|
Prodal, prodal - i s těma podložkama pod pérama a tak jak byl, dal jsem ho na protiúčet v bazaru za 130.000 korun - jen jsem sundal green filtr a šrouby, na víc jsem neměj sílu a čas, ve sklepě zbyly ještě origo jak nový 15 poklice který jsem měl na zimáky, zimáky samotný byly sjetý a zůstali v kufru u auta. Přidal jsem 50 táců z prodeje mojí oblíbené 110R a koupil Lagunu kombi r.v.2007 2,0dci trochu ojetou, ale o mnoho větší než byl fusík, protože jsme se se ženou a naším malým přírustkem v rodině do fusíka prostě nevešli. Rada všem - nervěte do auta peníze za tuning,až ho budete prodávat, tak už je neuvidíte. Taky se tím ale neřídím.
Jo ještě mi zbyly nový sněhový řetězy Dunlop na 15 kola - četl jsem že se tam nevejdou, ale není to pravda, normálně jsem s nima jezdil - tedy použil párkrát na vyjetí kopce v nouzi, ale není na nich vůbec nic vidět.
K těm pojistným maticím - kolik dáš? Jsou v bezva stavu, ale přeci jen jezdily.
Pavel |
|
Back to top |
|
|
ladin
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 8:21 am Post subject: |
|
|
Ten filtr je ještě k mání, cena? Případně mi napiš SZ. _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|