View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MajoV
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 9:25 pm Post subject: |
|
|
a4tech wrote: | Zdravím, nevie niekto hlási mi to chybu E12. Nevie niekto čo to môže byť? Nemá niekto schému tohto autorádia? Kúpim.
Jozef |
Vracia Ti to CDcka a nechce spustit? Ak ano nieco som nasiel na nete. Treba skusit odpojit bateriu a zadat znovu car code a uvidis. Bez zaruky. Ale ja by som to skusil.
Tu je zdroj: http://www.howtomendit.com/answers.php?id=68057 _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
|
novaktmp
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 3:32 pm Post subject: Zkoušel už někdo toto? |
|
|
Zkoušel už někdo připojit k originál rádiu toto http://www.xcarlink.cz ? Je to za zajímavou cenu a umí to číst i přes usb. Při dnešních cenách a velikostech usb flashek mi to přijde jako ideální řešení problému přehrávání MP3. Rozhodně lepší než sebou tahat X CDček s MP3kama. Mám ale takový pocit, že právě originál rádio Ford 6000 cd není podporováno. Potvrdí nebo vyvrátí mi to někdo? |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 4:33 pm Post subject: Re: Zkoušel už někdo toto? |
|
|
Na něco podobného jsem se už díval
Nevím, co je přesně tohle, ale dá se koupit Transmitter, který připojíš do 12V zásuvky a na Fusika to taky jde
Někde to tu i myslím Voto nebo někdo psal . _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
novaktmp
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 4:58 pm Post subject: |
|
|
Transmitter má ale mizernou kvalitu přenosu (šum) navíc zahlcuji vysílací FM frekvenci v okolí auta. Toto je spojené s rádiem metalickým kablikem a z toho plynoucí daleko vyšší kvalitu přenosu. Jen nevím, jestli to funguje s original radiem |
|
Back to top |
|
|
Miko
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:59 pm Post subject: |
|
|
to preskakovanie sa tu uz niekde diskutovalo. Robi to kazdemu a vsimni si ze to robi len radio "jemne melodie" (teda vacsine z nas) Ked si na to zvyknes, uz si to ani nebudes vnimat.[/quote]
Jemne melodie zasadne nepocuvam. Fun, Express, ak nie je signal tak cd. Len ma stvu tie mp3-ky. Ten format je na svete uz dlho a taky vyrobca ako Ford by mohol reagovat pruznejsie na poziadavky trhu. _________________ Ford Fusion 1,4 Duratec Rival X |
|
Back to top |
|
|
sabonis
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 12:21 pm Post subject: E12 |
|
|
MajoV wrote: | a4tech wrote: | Zdravím, nevie niekto hlási mi to chybu E12. Nevie niekto čo to môže byť? Nemá niekto schému tohto autorádia? Kúpim.
Jozef |
Vracia Ti to CDcka a nechce spustit? Ak ano nieco som nasiel na nete. Treba skusit odpojit bateriu a zadat znovu car code a uvidis. Bez zaruky. Ale ja by som to skusil.
Tu je zdroj: http://www.howtomendit.com/answers.php?id=68057 |
Vyčistite disk a skúste ho znovu prehrať. (manuál str. 51) |
|
Back to top |
|
|
King24
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 2:28 pm Post subject: radio 6000 |
|
|
Nazdar... je tu niekto kto si vymontoval orig. radio 6000 a má ho nafotené zozadu - aké su tam daľšie vstupy a výstupy ? resp. koľko ?
v manuali som to nenašiel...
rád by som si pripojil MP3... a nerád by som platil xy € ked tam zo zadu stačí zasunuť 2 spojky... _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
Back to top |
|
|
joko69
|
Posted: Wed Apr 15, 2009 7:29 pm Post subject: |
|
|
Zdravim, dvakrát se mě stalo, že jsem ráno pustil rádio a nic, všechno co jsem měl naladěno bylo fuč a musel jsem znovu všechno naladit. Nevíte náhodou čím by to mohlo být?? _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Wed Apr 15, 2009 8:29 pm Post subject: |
|
|
joko69 wrote: | Zdravim, dvakrát se mě stalo, že jsem ráno pustil rádio a nic, všechno co jsem měl naladěno bylo fuč a musel jsem znovu všechno naladit. Nevíte náhodou čím by to mohlo být?? |
Neměl jsi nahodou přepnuté AM/FM ??? Když tohle tlačítko zmáčkneš, přeskočí ti to na jiné frekvence...jsou tam 2 nějaké jiné a ta 1 FM co se používá Musíš to nejdříve zkusit "přeskákat" a pak uvidíš, jestli není chyba v tom _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 4:57 pm Post subject: |
|
|
novaktmp wrote: | Transmitter má ale mizernou kvalitu přenosu (šum) navíc zahlcuji vysílací FM frekvenci v okolí auta. Toto je spojené s rádiem metalickým kablikem a z toho plynoucí daleko vyšší kvalitu přenosu. Jen nevím, jestli to funguje s original radiem |
Tak ten transmitter NEMA mizernou kvalitu zvuku, ono taky záleží jak kvalitní máš převedené MP3...
A že zahlcuje FM frekvenci v okolí auta je mi opravdu jedno... _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 6:33 pm Post subject: |
|
|
voto wrote: |
Tak ten transmitter NEMA mizernou kvalitu zvuku, ono taky záleží jak kvalitní máš převedené MP3...
|
Souhlas
Nedávno sem si to zkoušel na jednom transmitteru s mojí MP3 v našem Fusiku a paráda _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
joko69
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 6:39 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | joko69 wrote: | Zdravim, dvakrát se mě stalo, že jsem ráno pustil rádio a nic, všechno co jsem měl naladěno bylo fuč a musel jsem znovu všechno naladit. Nevíte náhodou čím by to mohlo být?? |
Neměl jsi nahodou přepnuté AM/FM ??? Když tohle tlačítko zmáčkneš, přeskočí ti to na jiné frekvence...jsou tam 2 nějaké jiné a ta 1 FM co se používá Musíš to nejdříve zkusit "přeskákat" a pak uvidíš, jestli není chyba v tom |
zkusím, dík za radu _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
|
durco
|
Posted: Sun May 17, 2009 10:06 am Post subject: |
|
|
Chcem poprosiť,či niekto nemá v ponuke vidličky na vyberanie originál autorádia z prístrojovej dosky,alebo aspoň by mohol poslať nákres,podľa ktorého by som si ich vyrobil?Ďakujem. _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Sun May 17, 2009 3:28 pm Post subject: |
|
|
Pokud máš poblíž servis, tak se tam stav, zadarmo ti to vytáhnou asi za 10vteřin _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
kolombo
|
Posted: Thu Jun 11, 2009 9:46 am Post subject: |
|
|
Pre info,,,,, ak mate zablokovane radio a zabudli ste kod existuje na to program ,ktory vam vygeneruje cislo . Vala sa to FORD KEY Generator a spolupracuje to so vsetkymi FORD radiami . Zadava sa tam 6- mieste cislo ktore je na autoradiu . _________________ Nikdy nehovor,ze sa to neda,lebo vzdy sa najde niekto,kto o tom nevie,ze sa to neda a urobi to .....
8/2008 1,4 TDCI Duratoq Flair X Black Panther |
|
Back to top |
|
|
|