Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Radio 6000CD - upgrade, provoz, chyby a vychytavky
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Audio, navigacie
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MajoV

PostPosted: Tue Nov 04, 2008 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

a4tech wrote:
Zdravím, nevie niekto hlási mi to chybu E12. Nevie niekto čo to môže byť? Nemá niekto schému tohto autorádia? Kúpim.
Jozef

Vracia Ti to CDcka a nechce spustit? Ak ano nieco som nasiel na nete. Treba skusit odpojit bateriu a zadat znovu car code a uvidis. Bez zaruky. Ale ja by som to skusil.
Tu je zdroj: http://www.howtomendit.com/answers.php?id=68057
novaktmp

PostPosted: Wed Feb 25, 2009 3:32 pm    Post subject: Zkoušel už někdo toto? Reply with quote

Zkoušel už někdo připojit k originál rádiu toto http://www.xcarlink.cz ? Je to za zajímavou cenu a umí to číst i přes usb. Při dnešních cenách a velikostech usb flashek mi to přijde jako ideální řešení problému přehrávání MP3. Rozhodně lepší než sebou tahat X CDček s MP3kama. Mám ale takový pocit, že právě originál rádio Ford 6000 cd není podporováno. Potvrdí nebo vyvrátí mi to někdo?
Back to top
View user's profile Send private message
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed Feb 25, 2009 4:33 pm    Post subject: Re: Zkoušel už někdo toto? Reply with quote

novaktmp wrote:
Zkoušel už někdo připojit k originál rádiu toto http://www.xcarlink.cz ?

Na něco podobného jsem se už díval Wink
Nevím, co je přesně tohle, ale dá se koupit Transmitter, který připojíš do 12V zásuvky a na Fusika to taky jde Cool
Někde to tu i myslím Voto nebo někdo psal Rolling Eyes .

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
novaktmp

PostPosted: Wed Feb 25, 2009 4:58 pm    Post subject: Reply with quote

Transmitter má ale mizernou kvalitu přenosu (šum) navíc zahlcuji vysílací FM frekvenci v okolí auta. Toto je spojené s rádiem metalickým kablikem a z toho plynoucí daleko vyšší kvalitu přenosu. Jen nevím, jestli to funguje s original radiem
Back to top
Miko

PostPosted: Mon Mar 09, 2009 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

to preskakovanie sa tu uz niekde diskutovalo. Robi to kazdemu a vsimni si ze to robi len radio "jemne melodie" Smile (teda vacsine z nas) Ked si na to zvyknes, uz si to ani nebudes vnimat.[/quote]

Jemne melodie zasadne nepocuvam. Fun, Express, ak nie je signal tak cd. Len ma stvu tie mp3-ky. Ten format je na svete uz dlho a taky vyrobca ako Ford by mohol reagovat pruznejsie na poziadavky trhu.
sabonis

PostPosted: Sun Mar 29, 2009 12:21 pm    Post subject: E12 Reply with quote

MajoV wrote:
a4tech wrote:
Zdravím, nevie niekto hlási mi to chybu E12. Nevie niekto čo to môže byť? Nemá niekto schému tohto autorádia? Kúpim.
Jozef

Vracia Ti to CDcka a nechce spustit? Ak ano nieco som nasiel na nete. Treba skusit odpojit bateriu a zadat znovu car code a uvidis. Bez zaruky. Ale ja by som to skusil.
Tu je zdroj: http://www.howtomendit.com/answers.php?id=68057

Vyčistite disk a skúste ho znovu prehrať. (manuál str. 51)
Back to top
King24

PostPosted: Mon Mar 30, 2009 2:28 pm    Post subject: radio 6000 Reply with quote

Nazdar... je tu niekto kto si vymontoval orig. radio 6000 a má ho nafotené zozadu - aké su tam daľšie vstupy a výstupy ? resp. koľko ?
v manuali som to nenašiel...

rád by som si pripojil MP3... a nerád by som platil xy € ked tam zo zadu stačí zasunuť 2 spojky... Wink
joko69

PostPosted: Wed Apr 15, 2009 7:29 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravim, dvakrát se mě stalo, že jsem ráno pustil rádio a nic, všechno co jsem měl naladěno bylo fuč a musel jsem znovu všechno naladit. Nevíte náhodou čím by to mohlo být??
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed Apr 15, 2009 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

joko69 wrote:
Zdravim, dvakrát se mě stalo, že jsem ráno pustil rádio a nic, všechno co jsem měl naladěno bylo fuč a musel jsem znovu všechno naladit. Nevíte náhodou čím by to mohlo být??

Neměl jsi nahodou přepnuté AM/FM ??? Když tohle tlačítko zmáčkneš, přeskočí ti to na jiné frekvence...jsou tam 2 nějaké jiné a ta 1 FM co se používá Wink Musíš to nejdříve zkusit "přeskákat" a pak uvidíš, jestli není chyba v tom Wink

Back to top
voto

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

novaktmp wrote:
Transmitter má ale mizernou kvalitu přenosu (šum) navíc zahlcuji vysílací FM frekvenci v okolí auta. Toto je spojené s rádiem metalickým kablikem a z toho plynoucí daleko vyšší kvalitu přenosu. Jen nevím, jestli to funguje s original radiem

Tak ten transmitter NEMA mizernou kvalitu zvuku, ono taky záleží jak kvalitní máš převedené MP3...

A že zahlcuje FM frekvenci v okolí auta je mi opravdu jedno...
Ivašek a spol.

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

voto wrote:

Tak ten transmitter NEMA mizernou kvalitu zvuku, ono taky záleží jak kvalitní máš převedené MP3...

Souhlas Wink
Nedávno sem si to zkoušel na jednom transmitteru s mojí MP3 v našem Fusiku a paráda Cool

Back to top
joko69

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 6:39 pm    Post subject: Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:
joko69 wrote:

Neměl jsi nahodou přepnuté AM/FM ??? Když tohle tlačítko zmáčkneš, přeskočí ti to na jiné frekvence...jsou tam 2 nějaké jiné a ta 1 FM co se používá Wink Musíš to nejdříve zkusit "přeskákat" a pak uvidíš, jestli není chyba v tom Wink

zkusím, dík za radu
durco

PostPosted: Sun May 17, 2009 10:06 am    Post subject: Reply with quote

Chcem poprosiť,či niekto nemá v ponuke vidličky na vyberanie originál autorádia z prístrojovej dosky,alebo aspoň by mohol poslať nákres,podľa ktorého by som si ich vyrobil?Ďakujem.
Gil

PostPosted: Sun May 17, 2009 3:28 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud máš poblíž servis, tak se tam stav, zadarmo ti to vytáhnou asi za 10vteřin
kolombo

PostPosted: Thu Jun 11, 2009 9:46 am    Post subject: Reply with quote

Pre info,,,,, ak mate zablokovane radio a zabudli ste kod existuje na to program ,ktory vam vygeneruje cislo . Vala sa to FORD KEY Generator a spolupracuje to so vsetkymi FORD radiami . Zadava sa tam 6- mieste cislo ktore je na autoradiu .
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Audio, navigacie All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 4 of 7

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum