View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 9:20 am Post subject: |
|
|
Takze dosli mi vizitky .. donesiem ich na zraz + popripade kto je blizko KE, mozem mu nejake aj osobne dat predtym
cena sa nezmenila, za 1ks je to 2,8 Sk _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
panmilan
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 8:52 pm Post subject: Vizitky |
|
|
Vizitky v češtině by byly fajn, přece jen by to u nás vypadalo seriózněji, ale už je pozdě, pokud byse to dalo stihnout nech udělat 100ks, neudané zaplatím. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 8:33 am Post subject: Re: Vizitky |
|
|
panmilan wrote: | Vizitky v češtině by byly fajn, přece jen by to u nás vypadalo seriózněji, ale už je pozdě, pokud byse to dalo stihnout nech udělat 100ks, neudané zaplatím. |
to sa nestihne do zrazu ... akoze hodil som to sem s peknym casovym odstupom, bolo dost casu na to. No vacsine ludi SK pismo nevadi .. ved je tam len jedna veta v SK, ostatne je rovnake ako by bolo v CZ. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 1:55 pm Post subject: Re: vizitky Fusionistov II. |
|
|
Ahoj Dulius stáhl jsem si vizitku a jakmile jich pár udělam tak si je dám do auta a jak někoho potkám tak ho obdaruji Karviná Český Těšín a okolí ahoj _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 4:11 pm Post subject: Re: vizitky Fusionistov II. |
|
|
rasto wrote: | Ahoj Dulius stáhl jsem si vizitku a jakmile jich pár udělam tak si je dám do auta a jak někoho potkám tak ho obdaruji Karviná Český Těšín a okolí ahoj |
cauko, ja ich mam vytlacene, spravene original, take nechces? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:07 pm Post subject: Re: vizitky Fusionistov II. |
|
|
rasto wrote: | jak někoho potkám tak ho obdaruji Karviná Český Těšín a okolí ahoj |
Budeme si konkurovat? Kdo dá více?!? _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:07 pm Post subject: |
|
|
Ahoj dobře ale jak mi je doručíš?Poštou na dobírku? _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:11 pm Post subject: |
|
|
Ivašku ona to je zajímavá výzva,počkej až se s Duliem dohodnu a dcera mi pomůže tu stáhnutou namnožit tak odstartujem jo? Já jsem na takové věci trošku levý,myslím na práci s P.C. _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:13 pm Post subject: |
|
|
rasto wrote: | Ivašku ona to je zajímavá výzva,počkej až se s Duliem dohodnu a dcera mi pomůže tu stáhnutou namnožit tak odstartujem jo? Já jsem na takové věci trošku levý. |
O.K. Ale spočítej si, o kolik vizitek už máme náskok! A konkurujeme Ti i v Českém Těšíně... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:27 pm Post subject: |
|
|
Fajn tak mi ji dej za stěrač a začnu tě dohánět.Auto stojí přes den ve Svibici na hlídaném parkovišti hned u budky.Nebo každou noc na šachtě Darkov u dřevěné hlídací budky. _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:29 pm Post subject: |
|
|
rasto wrote: | Fajn tak mi ji dej za stěrač a začnu tě dohánět.Auto stojí přes den ve Svibici na hlídaném parkovišti hned u budky.Nebo každou noc na šachtě Darkov u dřevěné hlídací budky. |
Tak v těchto místech se opravdu nepohybujeme... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:38 pm Post subject: |
|
|
Fajn tak mi napiš kdy a kde a já se tam zkusím dostavit a budeš mít další čárku _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:46 pm Post subject: |
|
|
rasto wrote: | Fajn tak mi napiš kdy a kde a já se tam zkusím dostavit a budeš mít další čárku |
_________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 3:58 pm Post subject: |
|
|
Ahoj takže řádím jak tajfun.Když jsem byl v Ostravě tak mi skoro došly. Dával jsem je osobně do rukou,takže žádné podvody s dáváním za stěrač. Překvapilo mě,že o tomto fóru nido nevěděl Právě proto se to dělá že jó _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 9:48 am Post subject: |
|
|
dvom zaujemcom som zase poslal vizitky, este ich mam, takze kto ma zaujem, ponuka stale plati ... cena za kus = 2.8 Sk _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|