View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sklima

|
Posted: Sun Sep 02, 2007 5:23 pm Post subject: Blbosti kolem zamku |
|
|
Docela by mne zajimalo, kolik lidi ma nastavene dalkove ovladani tak, aby jedno zmacknuti odemklo pouze dvere u ridice a dve zmacknuti vsechny dvere - me se to zda docela prakticke. Od vyrobce jsem mel nastavene na jedno zmacknuti rovnou vsechny dvere.
Take az po case jsem zjistil, ze pri zamknuti pomoci DO dojde k zatazeni pacek dovnitr na vnitrni strane dveri - do te doby jsem nevedel, jak se v aute zamknout bez pouziti DO. V navodu pisou neco i o dvojitem zamykani, ale to jsem jeste nevidel.
A mam jeste jednu otazku, nevideli jste nekde v CR prodavat tento drzak? Jestli ho nekdo mate, neudelal byste lepsi foto? Dik.
.jpg) |
|
Back to top |
|
 |
scorsese
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 7:48 am Post subject: |
|
|
Mne to nastaveni DO ukazal uz prodejce pri predavani. Nastavil to na otevirani pouze dveri ridice a to se mi nejdrive taky libilo, ale pak jsem to prestavil zpatky na otevirani vsech dveri, protoze jsem musel myslet na to, abych ostatni dvere oteviral druhym zmacknutim. Myslim, ze je to dobre, pokud nekdo jezdi prevazne sam. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
 |
joko69
|
Posted: Mon May 26, 2008 8:17 pm Post subject: Re: Blbosti kolem zamku |
|
|
sklima wrote: | Docela by mne zajimalo, kolik lidi ma nastavene dalkove ovladani tak, aby jedno zmacknuti odemklo pouze dvere u ridice a dve zmacknuti vsechny dvere - me se to zda docela prakticke. Od vyrobce jsem mel nastavene na jedno zmacknuti rovnou vsechny dvere.
Take az po case jsem zjistil, ze pri zamknuti pomoci DO dojde k zatazeni pacek dovnitr na vnitrni strane dveri - do te doby jsem nevedel, jak se v aute zamknout bez pouziti DO. V navodu pisou neco i o dvojitem zamykani, ale to jsem jeste nevidel.
A mam jeste jednu otazku, nevideli jste nekde v CR prodavat tento drzak? Jestli ho nekdo mate, neudelal byste lepsi foto? Dik.
.jpg) |
z toho držáku bych měl strach, protože když dáš topení v zimě na plno, tak tam frčí dost horko, což myslím že na tu GPSku není moc dobře _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Tue May 27, 2008 8:11 am Post subject: |
|
|
Někde se tady o tomto problému hovořilo poměrně rozsáhle i s návodem. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
antonin
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 5:57 pm Post subject: Zamok bol v poriadku :) |
|
|
Nebolo mi predvcerom do smiechu. Na chalupe asi 25 km od bydliska som si pri nakladani prebytkov do kufra zabuchol s ovocim aj kluce od auta. Chcel som nasadnut do auta, ale auto bolo zamknute. A nikde nikoho. Ani plakat by mi nepomohlo. Sadol som na bicykel a isiel som domov po nahradne. Obehol som to za tri hodiny. Pritom som mal velke stastie, lebo ked som prisiel opät na chalupu, spustila sa velka prietrz mracien. Ked pojdem na dovolenku, pre istotu si zoberiem zo sebou aj nahradne.  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 07/2007 strieborna metaliza |
|
Back to top |
|
 |
sklima

|
Posted: Thu Jul 10, 2008 11:43 pm Post subject: |
|
|
Ten náhradní klíč nezapomen uložit do tajné schránky pod volant  |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Jul 11, 2008 5:58 am Post subject: Re: Zamok bol v poriadku :) |
|
|
antonin wrote: | Sadol som na bicykel a .... Obehol som to za tri hodiny. |
Očuj! Ved ty auto v podstate nepotrebuješ.
P.S.Si davam sakramenstky pozor, že vždy, ked otvorim auto len koli batožine, tak kluče idu do vrecka. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
antonin
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 8:14 am Post subject: |
|
|
sklima wrote: | Ten náhradní klíč nezapomen uložit do tajné schránky pod volant  |
Tam by sa mi nezmestil, lebo tam som uz mal zväzok kľúčov od bytu a garáže Cize som musel ist k manzelke na pracovisko pre jej kľúce od nášho bytu. Ked sa darí, tak sa darí...
Ale mám otázku, čo robiť, keď sa to stane v cudzom svete? _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 07/2007 strieborna metaliza |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jul 11, 2008 8:49 am Post subject: |
|
|
antonin wrote: |
Ale mám otázku, čo robiť, keď sa to stane v cudzom svete? |
Myslim, ze tu Ti pomoze uz len Ford, resp. ich asistencna sluzba.
resp. nejaky zlodej aut, co ti to otvori za par sekund  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Jul 11, 2008 8:01 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | antonin wrote: |
Ale mám otázku, čo robiť, keď sa to stane v cudzom svete? |
Myslim, ze tu Ti pomoze uz len Ford, resp. ich asistencna sluzba.
resp. nejaky zlodej aut, co ti to otvori za par sekund  |
Mne kamoš (ma oktaviu) povedal, že kluc ma on a nahradny manželka. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Sat Jul 12, 2008 11:29 am Post subject: |
|
|
U Fo-Fu jsem to zatím nerealizoval, ale u všech předchozích aut jsem měl jeden klíč (bez imobilizeru) schovaný v motorovém prostoru, dobrou izolační páskou zamotaný a přilepený k něčemu, co bylo dostupné bez otevření kapoty, ze spodu při lehnutí pod auto. V nouzi se s takovým klíčem dostanete do auta a tam už na vás čeká ten zabouchnutý, správný s imobilizérem. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
antonin
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 11:50 am Post subject: |
|
|
[quote="sedlaq"]U Fo-Fu jsem to zatím nerealizoval....
Dobry napad Dakujem  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 07/2007 strieborna metaliza |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Sat Jul 12, 2008 5:33 pm Post subject: |
|
|
sedlaq wrote: | V nouzi se s takovým klíčem dostanete do auta a tam už na vás čeká ten zabouchnutý, správný s imobilizérem. |
Tuto fintu znám, ale nikdy jsem ji nerealizoval. Kolikrát jsi to využil ?? _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Sat Jul 12, 2008 8:04 pm Post subject: |
|
|
Gek Nikdy. K mé smůle jsem si jednou zabouchnul klíče od půjčenýho auta, takže mi to opatření bylo k ničemu. Ale protože to byla stará Škodovka, stačil kousek zahlýho drátu z plotu...  _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Wed Oct 08, 2008 4:40 pm Post subject: |
|
|
sklima: Pokud jde o to dvojité zamykání. Je to popsané v manuálu. Prostě při zamykání zmáčneš na ovladači tlačítko 2x. Je to dobré v tom, že při normálním jednoduchém zamčení není problém po rozbití okýnka sahnout dovnitř a otevřít dveře. Při dvojitém zamčení toto není možné (zkrátka auto nejde zevnitř otevřít) a případný zloděj do auta musí lézt okýnkem. Sice ho to asi od vykradení auta neodradí, ale proč mu to neztížit, když tady ta možnost je. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
|