View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miky21
|
Posted: Thu May 22, 2008 7:32 pm Post subject: |
|
|
Panove,sledoval jsem to
Kdyz jsou otacky pod 2500 ot/min tak jde cyklovac pomalu
Kdyz jsou otacky nad 2500 ot/min tak jde cyklovac rychle
Je to jen u tech typu,u kterych se rychlost cyklovace neda nastavit
Asi je to kvuli rychlejsi jizde (rychla jizda-kratsi doba mezi cykly steracu) _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi Doratorq 92PS dalk.central modra Navy 02/2004 |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Fri Jun 20, 2008 6:34 am Post subject: Re: Stierace |
|
|
trebichalsky wrote: | Ked sme uz pri strieracoch a stierani dost ma ser...ked mi zostava na mojej strane vodica nezotrety celkom velky polobluk celneho skla...najviac mi to vadilo v zime pri hustom snezeni lebo v tej casti kde nedosiahol stierac sa usadil sneh a znizil vlastne plochu celneho skla...nepostrehli ste to niekto ...nemate s tym skusenost...alebo co s tym, aky figel na zo pouzit?  |
Dnes ráno som mala zarosené celé čelné sklo musela som zotrieť a presne ma napadla tato vec. Otravuje ma ten kus, ktorý ostáva nezotretý dá sa to riešiť nejakým dlhším stieračom? Čo ste s tým spravili? alebo to ignorujete?  _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
joko69
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 6:57 pm Post subject: |
|
|
Tekuté stěrače _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Fri Jun 20, 2008 9:25 pm Post subject: |
|
|
Dal jsem si dnes na to pozor, když jsme jeli na nákup do Klóbusu. Když pominu, že jsem si zapoměl doma veškeré doklady a pak ztratil manželku v obchodě, tak jsem přemýšlel jaký kus tam vlastně zůstane nesetřený. Tak jsem si pak ostříknul okno a pustil stíráky. Na levé straně zůstane vcelku zanedbatelný kousek. Jediné co zůstává je jakýs trojúhelník vlevo dole a ten mi při mé výšce 187 cm nevadí. A ptal jsem se i manželky, když jsem ji zase našel a ani jí, při její výšce 154 cm taky nic takového nevadí. Tak opravdu nevím.  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 9:33 pm Post subject: |
|
|
Ja tiez neviem co vadi. Mne jedine ze stecie voda v strede ked stojim. Ale to sa da vyriesit tak ze pouzijem ostr len za jazdy. Mam tesco stierac aerotwin a som zatial spokojny. Asi kupim aj druhy a potom este sadu. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|