View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 5:35 pm Post subject: |
|
|
Asi by se s tímto problémem ozvalo víc majitelů FoFu, kdyby ty antény byly špatně nakonstruované. To opravdu vypadá na výrobní vadu, nebo nechtěné poškození např. při couvání pod větvemi, nebo že by nějaký kretén neměl co dělat.. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 10:03 am Post subject: |
|
|
Antenu zatím poškozenou nemám, ale ve 110 je antena slyšet. Chtěl jsem aby se manželka vyklonila z okénka a koukala se, ale z mě nepochopitelných důvodů nechce.
Dělalo to i na Feldě, než jsem sehnal tvrdší antenu. Taky pomahájí různé balonky z kindr vejcete nebo snad prý i mašlička. Změní to obtékání vzduchu a antena se nerozkmitá.
Tak tam něco naordinuju.
Podle obrázku bych to také tipoval na rozlobeného souseda, nebo zlatou mládež. I kdyby klepala antena o střechu, takhle se nenašípne.
PS. Není na tom obrázku moje Felda ?? Měl jsem přesně takovou _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
x-jerry
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 11:39 am Post subject: |
|
|
zalepil som to paskou a uz ani nebucha a je to celkom v pohode, keby sa to nejak viac znicilo, tak kupim novu, podla mna bola nalomena, bud pri kupe, alebo tesne po.... _________________ FuFo 1,6 TDCi |
|
Back to top |
|
|
Fraga
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 1:26 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Chtěl jsem aby se manželka vyklonila z okénka a koukala se, ale z mě nepochopitelných důvodů nechce.
|
Ani sa nečudujem mna by na také tiež nenahovorili |
|
Back to top |
|
|
MyTB
|
Posted: Wed Apr 16, 2008 7:41 pm Post subject: |
|
|
Jak moc je ohebná ta anténa? Mám nízký vjezd do garáže (výklopná vrata),
před objednáním vlastního Fusinka jsem zkoušel nacouvávat do garáže Fusinkem od kámošky, má na něm střešní nosič, tak tak s 2cm rezervou jsem se na výšku vlezl...bohužel jsem nezacouval do garáže celý a až teď mi došlo, jak je to vůbec s tou anténou?
Zatím mám Feldu, bez problému, anténa přečnívá tak 10cm, bouchne o vrata, ohne se a je zaparkováno... _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Wed Apr 16, 2008 7:57 pm Post subject: |
|
|
U Fo-fu to "proti srsti" bude problém, asi budeš muset šroubovat. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|