View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
scorsese
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 1:49 pm Post subject: |
|
|
Kupujete si i nahradni zarovku do sady tak, aby v ni byla od kazdeho typu jedna _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
tribula
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:29 pm Post subject: |
|
|
ado: na autosuciastky.com - odporucam. objednaval som to v utorok a na druhy den som to uz mal doma. velmy rychly servis _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 08/2006 |
|
Back to top |
|
|
Joho
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 9:31 pm Post subject: |
|
|
durco wrote: | Joho wrote: | Vo štvrtok som tiež nahodill Osram Night breaker +90%, a ako píše Peris svetlo je naozaj v porovnaní s H4 ktoré som tam mal pôvodne výrazne "intenzívnejšie". Svietia do biela a keď sme to so známym porovnávali , tak zahlásil, že tie pôvodné H4 svietia ako "lampášiky". |
Koľko si zaplatil za tie žiarovky Osram? Pýtam sa iba zo zvedavosti, lebo čo som videl, ceny za pár kolíšu od 380,- až skoro po 900,-, čo je dosť rozdiel. |
Ja som ich kúpil za 422,50 Sk (pár) v obchode s autosúčiastkami, na nete som ich videl od 375,- Sk. _________________ FORD FUSION X-PLUS 1,4 TDCI, 12/07, Strieborná Mondust, |
|
Back to top |
|
|
Ivan
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 4:29 pm Post subject: |
|
|
Já jsem si koupil žárovky Halfords Brilance H4, 1+1 za 299Kč a jsem s nima velice spokojen. |
|
Back to top |
|
|
Joho
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 2:14 pm Post subject: |
|
|
Pri kúpe žiaroviek Osram Night breaker +90% má známy odrádzal od ich kúpy, vraj vydržia len cca. 3 mesiace. Žiaľ mal pravdu. Prvá žiarovka mi odišla včera, teda nevydržala ani dva mesiace (cca. 4000 km - používané od 24.01.2008). Som z toho dosť sklamaný !!! _________________ FORD FUSION X-PLUS 1,4 TDCI, 12/07, Strieborná Mondust, |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 8:07 am Post subject: |
|
|
Joho: ale vždyť se všude píše, že ty žárovky mají poloviční životnost proti "obyčejným", dokonce to je napsané i přímo na krabičce těch žárovek.
Osram Silverstar mi vydržely cca 200 hodin, těm night breakerům bych tipoval tak 100 hodin životnost. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
Joho
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 1:59 pm Post subject: |
|
|
Dr: viem o tom, že by mali mať cca. polovičnú životnosť v porovnaní s obyčajnými žiarovkami. Ale 100 hodinová životnosť je na môj vkus málo. To by som za rok minul len na žiarovky minimálne 2.500,- Sk. Inak som bol s nimi spokojný, a pre tých, čo jazdia málo, to nie je zlá voľba. _________________ FORD FUSION X-PLUS 1,4 TDCI, 12/07, Strieborná Mondust, |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 9:17 pm Post subject: |
|
|
Do motorky pouzívám zarovky OSRAM + 50% svítivosti. Zkusenosti vynikající. Do Fofíka zatím nic, myslím, ze svítí velmi dobre. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
MzourCZ
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:12 pm Post subject: Bi-xenonová světla |
|
|
Omlouvám se, dlouho jsem tu nebyl. Ale pokud můžu každému poradit, tak se do xenonových světel nepouštějte. Já osobně je mám. Stály mě 13 tis. i s montáží a myslím, že jsem je měl vrazit do něčeho jiného. Tovární svícení u FoFu je asi nejlepší.
Xenony fakt NEDOPORUČUJU. _________________ Ford Fusion 1,4 Duratec 59 kW/80 HP
od 05/2006 najeto přes 60 tis. km
navigace Dell Axim x51v, BT-220 GPSka a TomTom 6
|
|
Back to top |
|
|
fusik
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 10:44 pm Post subject: Re: Bi-xenonová světla |
|
|
Ahoj, pokud by někdo z vás přecejen o Xenonech uvažoval. Tak doporučuju se podivat na stránky viz dole, krásně vše vysvětleno a maji 2 letou záruku a kompletni příslušensti. Např nahradni výbojky, kabelaže, trafa atd. super.
Cena do 4000, zaruka 2 roku,paradni. Svitivost 4300 kelvinu nebo 5000 Kelvinu - je nejméně nápadna kvuli tomu, že Fusion nemá ostřikovače světel ani automatické naklapěni, jen manualni, takže nemužete dodržet vyhlášku.
přitom co se týče viditelnosti tak 5000 K svíti lépe než 6000 nebo 8000K.
A PRO TY CO NETUŠI O ČEM JSOU XENONY, TAK XENONY V ŽADNEM PňÍPADĚ NEVYDAVI VĚTŠI TEPLO NEŽ NORMňLNI HALOGENOVE ŽňROVKY.
V součastné době vývoj Xenonových sad pokročil o hodně dál, stači zapojit Standardni konektor co je v autě od napajeni elektriky žárovek do napájeni xenonu které je stejné jako patičky H4 a vyměnit žarovku za Xenon výbojku. Toť vše. V podstatě je to tak jednoduche jako výměna žárovky.
http://www.automedik.cz/hid-xenon.html
http://www.automedik.cz/katalog-hid-xenon.html?id=1&druh=H4
. _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS.
Last edited by fusik on Sun Sep 14, 2008 11:51 am; edited 5 times in total |
|
Back to top |
|
|
fusik
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 11:35 pm Post subject: Re: Bi-xenonová světla |
|
|
Ahoj, malý dodatek ke xenonum na Fusiona
Pořidil jsem je v listopadu, verzi 5000 K a H4-4, tzn. xenon na potkavací a xenon na dálkove- celkem 4 xenony.
Po měsíci jsem to musel vyměnit, protože 4 xenony se Fusionu nelibily a pořád odcházeli výbojky. A nedělaji takové to "večko".
Takže mi je v obchodě vyměnili za typ H4-3, tzn. 1 xenon a teleskopicky se posouva na dalkove a zpět a to "večko" už dělaji.
Takže už 3 měsíce klid a pohoda. Nikdo mě nestavěl, nikdo mi neblika, že svítim moc. A večer vidím jak ve dne. Samozřejmě jsem si nechal seřídit světla. _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 12:07 pm Post subject: |
|
|
a, celom zaujimavy email mi dosiel ...
Dear Dealer,
Good day!
We are glad to advise you that we are now offering nice car HID XENON kits to our customers.
We offer quality parts for this project : From bulbs to ballast and cables ...., we are welcome you to test our HID xenon kits , now!
For more information , you are welcome to visit our website by this link
http://www.hifimax.net/Product.asp?BigClassName=HID%20Xenon%20kit
If any interest or questions, please feel free contact with us? -
Looking forward to work with you.
Best regards
Jolinna Hwang
(Sales director )
Horizon Melody Limited --- (from China) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Lisický Miroslav
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:42 pm Post subject: záruka na žiarovky |
|
|
Joho wrote: | Pri kúpe žiaroviek Osram Night breaker +90% má známy odrádzal od ich kúpy, vraj vydržia len cca. 3 mesiace. Žiaľ mal pravdu. Prvá žiarovka mi odišla včera, teda nevydržala ani dva mesiace (cca. 4000 km - používané od 24.01.2008). Som z toho dosť sklamaný !!! |
Aj na žiarovky je podľa zák.40/1964 záruka 24 mesiacov.To iba v obchodoch nechcú dodržovať zákony, ale prinútiť ich zákon dodržať sa dá.Takže, ak sa Vám žiarovka vypáli skôr, nie je to žiadna nevýhoda pre zákazníka, skôr naopak.Zákon skeduje to, aby sa tu predávali iba kvalitné
výrobky. _________________ Miroli |
|
Back to top |
|
|
MajoV
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 8:40 am Post subject: Re: Bi-xenonová světla |
|
|
MzourCZ wrote: | Omlouvám se, dlouho jsem tu nebyl. Ale pokud můžu každému poradit, tak se do xenonových světel nepouštějte. Já osobně je mám. Stály mě 13 tis. i s montáží a myslím, že jsem je měl vrazit do něčeho jiného. Tovární svícení u FoFu je asi nejlepší.
Xenony fakt NEDOPORUČUJU. |
Mohol by si byt konkretnejsi? Ktoru sadu od koho si si daval robit? Preco si si to vlastne daval prerobit?
Ja jazdim takmer vylucne v noci. Ziarovky mam original od nova tie iste a nemal som problem este (okrem hmly ). Nevidim dovod preco to menit okrem image.
A tie kecy o vyssej bezpecnosti si nechajte. Ak mas tie svetla sklopene dole tak Ti nepomozu ani xenony. Inak stacia aj halogeny. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
|
|