View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pidot
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 9:02 am Post subject: Servisní manuál |
|
|
Nemá někdo kompletní servisní manuál k FoFu? Slyšel jsem že mechanici mají k dispozici kompletní CD s veškerou dokumentací. Ne že bych ho chtěl hned rozebírat ale docela by mě spousta věcí zajímala |
|
Back to top |
|
|
jirkah
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 8:44 pm Post subject: Re: Servisní manuál |
|
|
pidot wrote: | Nemá někdo kompletní servisní manuál k FoFu? Slyšel jsem že mechanici mají k dispozici kompletní CD s veškerou dokumentací. Ne že bych ho chtěl hned rozebírat ale docela by mě spousta věcí zajímala |
Jestli umis stahovat přes torrenty, pak tady je odkaz:
http://btjunkie.org/torrent/Ford-TIS-2004-DVD-ISO/290855874d06479d0f0694edbed63577a69a36a4cd82 _________________ Ford Fiesta Duratec 1.3 (2006)
|
|
Back to top |
|
|
pidot
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 8:36 am Post subject: Re: Servisní manuál |
|
|
díky, tohle by mohlo být ono |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 10:54 am Post subject: Re: Servisní manuál |
|
|
ahoj jirko, myslim, ze ty to stahovat vies, ak to sem pises.
Mohol by som Ta poprosit, aby si to ztiahol ty a poslal mi na email marek.dula@gmail.com a ja to hodim na web, oki?
dakujem.
Admin Marek _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
pidot
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 11:30 am Post subject: Re: Servisní manuál |
|
|
dulius wrote: |
ahoj jirko, myslim, ze ty to stahovat vies, ak to sem pises.
Mohol by som Ta poprosit, aby si to ztiahol ty a poslal mi na email marek.dula@gmail.com a ja to hodim na web, oki?
dakujem.
Admin Marek |
Neni to problem stahnout (napr pres uTorrent nebo Azureus), uz to dokonce mam, ale nevim jak by se to dalo umistit na web, je to totiz kompletni CD s aplikaci urcenou pro servisy Ford, nejsou tam zadne pdf nebo doc, jak jsem predpokladal.Je to cele v anglictine, coz neni az tak velky problem ale myslim ze ceske servisy maji CZ verzi, ktera by byla urcite lepsi
Kazdopadne ale diky i za tohle, da se tam najit urcite spousta uzitecnych info |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 11:32 am Post subject: |
|
|
ehm, aha, cele CD, ake je to velke? je to CD, ci DVD?
ak to nie je problem ztiahnut, napis strucny navod, ako sa to robi, proste napis presne ako si postupoval pri ztiahnuti tohto CD pre Fusion manual. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
pidot
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 12:08 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | ehm, aha, cele CD, ake je to velke? je to CD, ci DVD?
ak to nie je problem ztiahnut, napis strucny navod, ako sa to robi, proste napis presne ako si postupoval pri ztiahnuti tohto CD pre Fusion manual. |
Ano je to sice DVD ale velikost ma asi jen 890MB. Pokusim se Ti to popsat co nejsrozumitelneji ale i nejstrucneji:
1. stahni si ten torrent co uvedl jirka, ten nekam uloz
2. stahni si uTorrent 1.6.1 (http://www.utorrent.cz/)
3. nainstaluj ten uTorrent
4. klikni na ten soubor co jsi si stahnul v kroku 1 (ma priponu .torrent)
5. mel by se ti otevrit uTorrent s nabidkou ke stazeni, dej ok a uz by to melo jet
6. ze zacatku to pojede docela pomalu, ale pak se to zlepsi
7. stazeny soubor vypal pomoci nero nebo namountuj pomoci DaemonTools
Jeste jsem nasel pravdepodobne novejsi verzi (2005) na rapidshare, ale jeste ji nemam stazenou celou. tak dam vedet pozdeji |
|
Back to top |
|
|
pidot
|
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 5:09 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem to stáhl, ale moc chytrý z toho nejsem... _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
jeff
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 12:53 pm Post subject: |
|
|
voto wrote: | Tak jsem to stáhl, ale moc chytrý z toho nejsem... |
Pokud máš vypálený obraz ISO souboru (toho. co jsi stáhnul), tak ho už jen nainstaluješ a můžeš se v tom přehrabovat. Ta instalace je dost nestandardní, nic se při ní neděje a člověk má pocit, že už se nic nestane (žádný náznak, že PC něco dělá),ale chce to vytrvat. _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006 |
|
Back to top |
|
|
durco
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:33 am Post subject: |
|
|
pidot wrote: | dulius wrote: | ehm, aha, cele CD, ake je to velke? je to CD, ci DVD?
ak to nie je problem ztiahnut, napis strucny navod, ako sa to robi, proste napis presne ako si postupoval pri ztiahnuti tohto CD pre Fusion manual. |
Ano je to sice DVD ale velikost ma asi jen 890MB. Pokusim se Ti to popsat co nejsrozumitelneji ale i nejstrucneji:
1. stahni si ten torrent co uvedl jirka, ten nekam uloz
2. stahni si uTorrent 1.6.1 (http://www.utorrent.cz/)
3. nainstaluj ten uTorrent
4. klikni na ten soubor co jsi si stahnul v kroku 1 (ma priponu .torrent)
5. mel by se ti otevrit uTorrent s nabidkou ke stazeni, dej ok a uz by to melo jet
6. ze zacatku to pojede docela pomalu, ale pak se to zlepsi
7. stazeny soubor vypal pomoci nero nebo namountuj pomoci DaemonTools
Jeste jsem nasel pravdepodobne novejsi verzi (2005) na rapidshare, ale jeste ji nemam stazenou celou. tak dam vedet pozdeji |
Poviem Ti pravdu, nie som úplne zručný v tom čo píšeš, a mám trošku obmedzené možnosti na sťahovanie. Chcem sa ťa opýtať, či by bolo možné z tvojej strany to napáliť na DVD a poslať mi to na dobierku, s tým že poštovné a ostatné poplatky ti uhradím, alebo prevodom z účtu.Skúšal som na internete pozrieť www.etis.ford.com, čo vyzerá byť dosť zaujímavé, ale problém je v platení za náhľady. |
|
Back to top |
|
|
teodolit
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 9:15 pm Post subject: serv. manual |
|
|
Mam subor "Ford TIS 2004 DVD.ISO" z rapidshare, ale nejde to ziadnym sposobom otvorit - neotvara to Deamon ani podobne softy. Podarilo sa to uz niekomu spustit, ak ano - ako? |
|
Back to top |
|
|
jeff
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 6:50 pm Post subject: |
|
|
Tento ISO soubor vypálíš na DVD (vypálit obraz disku - Burn Image). Tam pak najdeš instalační exáč, ten nainstaluje prohlížecí program a je hotovo. Při té instalaci se nic neděje, takže neklikat a vydržet do konce. Je tam pouze instalační obrazovka.
Spustíš ten jeho prohlížecí program a vložíš to DVD.
Pak už si najdeš typ vozu a co chceš vidět a to tě pošle do detailů. I když podle mě se to soudruhům z USA/D moc nepovedlo. Je to dost chaotické a málo přehledné. Ale to je můj názor. _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006 |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:57 pm Post subject: |
|
|
Ono staci aj ten Daemontool namontovat image instalacia mi trvala 20 s max ani to dlho necakalo bez nejakej akcie. Ako povedal Jeff je to dost neprehladne mam pocit ze v servisoch maju 486ky _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
|