View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 1:53 pm Post subject: Vymena ziarovky v prednom svetlomete |
|
|
Ziarovku som vymenil pred chvilkou.
Hodil som na web par obrazkov a par mojich poznamok.
Mozno to niekomu pomoze.
Je to v sekcii Prislusenstvo na webe, resp. priamy link:
http://fusion.fordclubs.org/ostatne/prednesvetlo/index.html _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Craken
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 6:41 pm Post subject: |
|
|
super navod.... dik |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 8:08 pm Post subject: |
|
|
Mozno by bolo dobre dat kabelaz dole skor ako uvolnis ziarovku a potom uz len odcvaknut drotik a vybrat ziarovku. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
Peris
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 11:31 pm Post subject: |
|
|
Presne tak jsem to delal jak pise Getrag, kdyz jsem pred 2 dny menil original zarovky za Osram Night Breaker. Podle manualu (pokud jsem to dobre pochopil), tak se ma nejprve demontovat cele svetlo. Nastesti to slo i bez nej. Kolega v praci ma Fiestu a ten to svetlo musi demontovat, protoze tam ruku nestrci. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Ebony 09/2007 |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:27 pm Post subject: |
|
|
Getrag wrote: | Mozno by bolo dobre dat kabelaz dole skor ako uvolnis ziarovku a potom uz len odcvaknut drotik a vybrat ziarovku. |
bingo, mas pravdu. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Tue Aug 31, 2010 9:43 pm Post subject: |
|
|
Osram night breaker som mal aj ja a vydrzali mi len asi rok, ale celkom dobre svietili, a to svetlo co ste menili na obrazku je z pohladu vodica na lavo ne? ja mam problem vo fusione s vymenou pravej H4 z pohladu vodica, ako tam postupujete pri vymene? Ved ja tam mam nejaku nadrzku s brzdovou kvapalinou .? |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Tue Aug 31, 2010 9:58 pm Post subject: |
|
|
Dá sa tam vopchať šikovne ruka, ak nie, tak ide pohodlne aj demontovať svetlo, drží na dvoch šróboch, kryty nejdú preč žiadne. Je to jednoduchá operácie na nie viac ako 10 minút, bez demontáže svetla aj za minútku, dve. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 8:09 am Post subject: |
|
|
Najlepsie je si to nacvičiť kdesi doma. V terene vam môže odisť žiarovka za tmy a za dažďa. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 9:52 am Post subject: |
|
|
Vlastna skusenost? _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 2:27 pm Post subject: |
|
|
Ešte nie, ale človek by mal ratať so všetkym. Aj s tym, že to bude v takej neprijemnej chvili. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 2:32 pm Post subject: |
|
|
Tak ano mate pravdu ale keby len jedna odisla ta uz dajako dojdem ne? A mam este hmlovky takze pod nejaky pristresok by som dosiel. _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 4:34 pm Post subject: |
|
|
Marekskk wrote: | Tak ano mate pravdu ale keby len jedna odisla ta uz dajako dojdem ne? A mam este hmlovky takze pod nejaky pristresok by som dosiel. |
zastavi ta policajt a platis ... ten zakon ti debili u nas postavili uz tak, ze ani nemusis vediet, ze to svetlo ti nesvieti a platis ... (vlastna skusenost) ... niekedy to bolo tak, ze ked ti nesvietilo svetlo a na mieste si si to opravil, tak si neplatil nic. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 4:54 pm Post subject: |
|
|
Tak jo mozno ze si mal smolu na blbeho pilicajta, tie zakony su fakt debilne. _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 4:59 pm Post subject: |
|
|
Marekskk wrote: | Tak jo mozno ze si mal smolu na blbeho pilicajta, tie zakony su fakt debilne. |
nie, nie priatelu ... ja som to niekde pisal, ti policajti boli ferovi .... tam bol problem na mojej strane, lebo ja som nemal nahradne ziarovky v aute, nechapem, ale nemal som ich .. asi 5 minut som ich v aute hladal, oni sa usmiavali a kecali navzajom ... takze ta pokuta tam mohla byt vyssia, teda za to ze som nesvietil + dalsi priestupok, nemal som povinnu vybavu kompletnu (ziarovky) ... pokecal som si s nimi velmi prijemne ... skoncilo to tak, ze som im dal 20cku (viac som nemal pri sebe) a siel som na najblizsiu pumpu (lukoil, jazero) a tam si kupil ziarovku a hned som si ju namontoval, trvalo mi to asi minutu, lebo v tom mam uz prax ... (bola to noc, tma ... ale pri pumpe samozrejme svetlo)
ale to som uz odbocil .. zaver je ten , ako napisal duves> kazdy nech si doma pekne za vidna nacvici vymenu ziarovky, aby potom nezmetkoval _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 5:45 pm Post subject: |
|
|
Tak to je ine ked ste nemali ziarovky v aute, ale ved teraz je o tom rec ze sa uz nebudu museli nosit nahradne ziarovky, ale ja ich aj tak budem mat v kufri vela miesta to nezabera. A to vam nesvietila lava alebo prava H4 s pohladu vodica? Ved keby ta prava tak tam je horsi pristup, vopchate tam ruku? Ja som menil pravu parkovacku a vela miesta tam nebolo. _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
|
|