View previous topic :: View next topic |
Kedy sa vsetci stretneme v Hrozenkove? |
Hlasujem za stretnutie 30.5. - 1.6. 2008 |
|
25% |
[ 10 ] |
Hlasujem za stretnutie 27.6. - 29.6. 2008 |
|
74% |
[ 29 ] |
|
Total Votes : 39 |
|
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 7:38 am Post subject: Zraz Hrozenkov - vyjadrite sa konkretne a hlasujte za datum |
|
|
Takze ocakavam od kazdeho z Vas zahlasovat za jeden alebo druhy termin
+ kazdy z Vas nech sem napise, ci pride, alebo nie, teda konkretne svoje meno, resp. nick a ANO, pridem + ci pride sam, alebo s rodinkou, priatelmi a pod.
ide len o to , aby sme vedeli kto hlasoval, nema zmysel len zahlasovat bez toho aby si napisal kto si a ci prides ...
skuste sa vyjadrit aj k tomu, aky program by ste si predstavovali na nasom stretnuti, ci to bude technicke, ci niekto preferuje nieco kulturne, popripade prirodu, alebo ci skoncime v krcme
Zavazne prihlasky ocakavam aj na mojom emaile.
Ja som zahlasoval za koniec juna. Koncom maja mame statnice na skole.
+ uz by malo byt teplejsie. Pridem minimalne s manzelkou. _________________ admin Fusion webu
Last edited by dulius on Fri Jan 18, 2008 9:41 am; edited 3 times in total |
|
Back to top |
|
|
icask
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:14 am Post subject: |
|
|
pridem ci s rodinou to neviem. vyhovuje mi neskorsi termin, lebo este neviem kedy budem mat statnice. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:17 am Post subject: |
|
|
Poslední týden v červnu už jedu na dovolenou, takže jsem hlasoval pro květen. A pokud mi do toho nepřijde nějaké práce nebo choroba - tu práci u mě nikdy nelze vyloučit, tak přijedu. Ale jestli sám, nebo s rodinou zatím opravdu nevím, záleží to na programu a na mé rodině, plánovat dvouletému dítěti něco 5 mesíců dopředu ... . Takže předběžně spíš sám. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
panmilan
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:32 am Post subject: sraz |
|
|
Rád přijedu. V počtu jednoho člověka. Asi bych chtěl vyměnit nějakou tu zkušenost nebo se věnovat turistice apod
Doufám, že přijede taky někdo z Čech.
Milan |
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 10:02 am Post subject: |
|
|
Hlasoval jsem pro červnový termín, ale jinak je mi to jedno, jsem místní, klidně přijdu i pěšky , ne samozdřejmě vezmu Fusika sebou... _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
Peris
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 12:13 pm Post subject: |
|
|
Jsem pro kveten - konec cervna chceme na dovolenou. Podle okolnosti bych vzal manzelku a syna (2,5). _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Ebony 09/2007 |
|
Back to top |
|
|
dj-double
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:41 pm Post subject: |
|
|
Ahojte,mne je to fakt jedno kedy,rodinka nakoniec asi nepojde,splasim sofera a ci uz v maji,alebo juny pridem v pocte 2 clovekovia,mozno 3,to este neviem,a tu spolocnu jazdu by sme si urobit mohli,nejake fotenie tiez popripade aj nejake nalepky na bok auta by sme mohli este pred cestou vymysliet,dat urobit a rozposlat.Tak a nad programom este skusim aj ja porozmyslat,snad nieco vymyslime.tak zatial _________________ SKYPE - dj-double
predtym : FORD Fusion 1.4i 16V Duratec, tango cervena,2006
FIAT Doblo Panorama,1,4 16V,biely šíp,mikrobus
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW |
|
Back to top |
|
|
mlhoš
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:42 pm Post subject: |
|
|
Jsem pro termín konec června-je již tepleji .Mý kosti potřebují trochu tepla.Manželka snad pojede taky. _________________ ....jen zvolna...
FOFU CHampion EBONY 1,4Duratec-58KW-Deep Navy |
|
Back to top |
|
|
Roman
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 10:12 pm Post subject: |
|
|
Zahlasoval som za koniec júna, ale v podstate vedel by som sa prispôsobiť aj na koniec mája. Či s rodinou, alebo s kamošom to zatiaľ neviem. Očakávam od toho zábavu a relax / tak si to viem predstaviť skôr s kamošom ako s rodinou/. Tiež počítam, že pri debatách okolo našich FF získam nové poznatky, kde a čo zohnať, prípadne vylepšiť udržiavať, no proste praktické skúsenosti o prevádzke a údržbe, ale nesilil by som to do nejakých prednášok. To keby sa nám podarilo uniesť nejakého servisáka z Fordu, to by už bolo iné kafe, asi by sme mu nadali ani spať. Dopoludnia by som to videl na nejakú krátku okružnú jazdu po okolí aby sme si popoludní mohli aj niečo vypiť v kempe alebo kde to bude, trochu nenáročného športu nejaká debatka pri ohni a pive a podobne. |
|
Back to top |
|
|
BOBOR
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 10:25 pm Post subject: Re: Zraz Hrozenkov - vyjadrite sa konkretne a hlasujte za da |
|
|
nicomu nerozumiem _________________ ford fusion 1.6TDCI no paráda! |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 10:50 pm Post subject: Re: Zraz Hrozenkov - vyjadrite sa konkretne a hlasujte za da |
|
|
BOBOR wrote: | nicomu nerozumiem |
mozem pisat aj v anglictine, ked chces _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 10:57 pm Post subject: |
|
|
Pridavam zopar moznych cinnosti od vota (byva tam):
Dnes jsem mluvil se starostou, kempy by měli být v červnu otevřené, jinak v rezervování celého areálu pro větší skupinu není problém, jen to chce dát včas dopředu vědět písemně, aby to bylo rezervováno.
Jinak napadlo mě ohledně případného problému parkování apod. asi 0,5km od kempů je areál teď už bývalé hraničního přechodu, jsou tam dvě velká parkoviště pro kamiony - na parkování apod.
Zajímavý nápad. Kdyby pár lidí vzalo do auta gril, dalo by se grilovat, opékat klobásky. Nebo mám možnost prodeje slivovice.
Není to klasický kemp pro stany, je to když tak na webu http://www.staryhrozenkov.cz/obec/kemp.asp?ID=1
Jedná se o dva kempy jeden pro karavany a druhý pro stany, jinak je nějaké ubytko na motorestu - benzinka Shell, popř. na Kordárně - rekreační zařízení nad benzinkou, vše je to od sebe tak 200-300metrů.
Jinak program - nevím, Češi asi pojedou na vílet do Trenčína, čachtice apod. na slovenské straně a Slováci naopak Bojkovice - muzeum a zámek, Uh.Brod, Luhačovice. Jinak v Uh.Brodě vynikající pivo Janáček Patriot 11 - pár beček.
Na fotkach mozte vidiet, ze je tam pekne, pekne kupaliska pre nas voda je plus ...
+ osobne zistujem ci by nejaky predajca Ford z okolia nam nespravil nejaku prezentaciu.
Myslim, ze sa nebudeme nudit _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
madmax
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 2:01 pm Post subject: |
|
|
Ja som za koniec juna. Chcel by som ist s rodinkou ale ako to bude zatial neviem. Upresnit to mozem tak asi mesiac pred tym. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 06/2007 - pokial ho manzelka nezlikvidovala |
|
Back to top |
|
|
Maki
Joined: 09 Jul 2007 Posts: 124 Location: Kosice - Zelezniky
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 5:37 pm Post subject: Re: Zraz Hrozenkov - vyjadrite sa konkretne a hlasujte za da |
|
|
dulius wrote: | Takze ocakavam od kazdeho z Vas zahlasovat za jeden alebo druhy termin
+ kazdy z Vas nech sem napise, ci pride, alebo nie, teda konkretne svoje meno, resp. nick a ANO, pridem + ci pride sam, alebo s rodinkou, priatelmi a pod.
ide len o to , aby sme vedeli kto hlasoval, nema zmysel len zahlasovat bez toho aby si napisal kto si a ci prides ...
skuste sa vyjadrit aj k tomu, aky program by ste si predstavovali na nasom stretnuti, ci to bude technicke, ci niekto preferuje nieco kulturne, popripade prirodu, alebo ci skoncime v krcme
Zavazne prihlasky ocakavam aj na mojom emaile.
Ja som zahlasoval za koniec juna. Koncom maja mame statnice na skole.
+ uz by malo byt teplejsie. Pridem minimalne s manzelkou. |
Ahoj Dulius,
Som tiez za koniec juna.
Co sa tyka programu mozme to rozdelit na
"tecnicky a kulturny" den.
Urcite by som si rad s autom zasutazil na sprint ci kuzelky + aj nase polovicky - to bude sranda.
Znami podnika s nafukovacimi atrakciami, mozem od neho poziciat zamok na skakanie pre deti.
Zatial na 95% pridem s rodinkou.
Maki _________________ Fusion 1.4 16V/80PS, 06/2007, model Flair-X
cervena tango metal |
|
Back to top |
|
|
Karel
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 6:21 pm Post subject: |
|
|
Už jsem někam tady psal, ale asi špatně, omlouvám se. Hlasoval jsem pro pozdější termín a přijel bych se svou paní. A měl by to být tedy Starý Hrozenkov?
Karel
Fusion 1,25 |
|
Back to top |
|
|
|