View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pilot
Joined: 20 Jan 2007 Posts: 11 Location: CZ, Karlovarský kraj, Chebsko, Aš
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 4:57 pm Post subject: |
|
|
Zdrav?m, dulius,
tak kouk?m, ?e ses do toho nakonec pustil; p?eju, a? se d?lo da??!
Pro inspiraci si dovol?m vlo?it odkaz na web, jeho? struktura se mi docela l?b?:
http://puma.quickmoto.cz/
hlavn? to d?len? v lev?m sloupci pod "Hlavn? nab?dka", t?eba "Fotogalerie", ale i "St??pky".
Na cafe.auto jsi psal"Spirit: prijmem tvoju ponuku na priestor na tvojom webe, zalozis tam samostatnu temu FUSION ... bude tam len diskusia, take su aj tvoje stranky v podstate ...
zalozim nejaky web, ziadna diskusia len info, obrazky rady o Fusione a s diskusiou sa nebudem zaoberat, proste dam na mojom webe odkaz na tvoj web, kde bude ta diskusia, co ty na to?"
To dopadne jak? P?ece jen na ford.clubs u? se za tu dobu n?co nasb?ralo...
Tak zat?m! _________________ Fusion Elegance 1,6 16V 03/2003
Spotreba a naklady: http://www.spritmonitor.de/en/detail/163613.html?cdetail=2
Zkušenosti a hodnocení: http://moje.auto.cz/pilotpilot/ford-fusion.html |
|
Back to top |
|
|
pilot
|
|
Back to top |
|
|
pilot
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 5:48 pm Post subject: |
|
|
kua, chlapi, ved som uz pisal, ze ta diakritika nejde, tak preco ju stale pouzivate? kto to ma citat potom?
pilot: tebe som to pisal predsa aj do sukromnej posty ... |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 6:01 pm Post subject: |
|
|
pilot wrote: | Zdrav?m, dulius,
tak kouk?m, ?e ses do toho nakonec pustil; p?eju, a? se d?lo da??!
Pro inspiraci si dovol?m vlo?it odkaz na web, jeho? struktura se mi docela l?b?:
http://puma.quickmoto.cz/
hlavn? to d?len? v lev?m sloupci pod "Hlavn? nab?dka", t?eba "Fotogalerie", ale i "St??pky".
Na cafe.auto jsi psal"Spirit: prijmem tvoju ponuku na priestor na tvojom webe, zalozis tam samostatnu temu FUSION ... bude tam len diskusia, take su aj tvoje stranky v podstate ...
zalozim nejaky web, ziadna diskusia len info, obrazky rady o Fusione a s diskusiou sa nebudem zaoberat, proste dam na mojom webe odkaz na tvoj web, kde bude ta diskusia, co ty na to?"
To dopadne jak? P?ece jen na ford.clubs u? se za tu dobu n?co nasb?ralo...
Tak zat?m! |
pilot: skusim trosku reagovat:
1. dik za inspiraciu, ten web ... ALE .., pises fotogalerie, ale ved ja mam fotogaleriu v hlavnom menu ...
2. Stripky, tomu slovu ani nerozumiem ... ale neni problem pridat nieco este ku mne, ved ten web bezi len jeden den ... vsetko je v prestavbe ..
3. ohladom toho priestoru, myslim, ze vsetci su radi, ze bude samostatny web pre FUSION .. a ten bude, uz JE ... nikto predtym nic take nespravil, to vies sam a to vedia aj chlapci z ford.clubs .. tak vlastne mozu byt radi aj oni ... spravil som WEB ... a hned aj forum, verim ze sa naplni ... naozaj ma nezaujimaju ine fora (Mondeo, Focus ...) ... ale budem rad s nimi splupracovat, kludne si mozme vymenit reklamy medzi sebou, budem len a len rad
Tak zatial ! |
|
Back to top |
|
|
pilot
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 7:09 pm Post subject: |
|
|
Zdravim, dulius,
nejdrive preklad casti s diakritikou:
"Zdravim, dulius,
tak koukam, ze ses do toho pustil, preju at se dilo dari"...atd..
dulius,
kdyz jsem psal prispevky, mel jsem stranku sjetou niz => nevidel jsem, ze mi prisla sz, a precetl si ji az po odeslani tech prispevku. Moje chyba. Omlouvam se.
Ad1 aj 2 aj 3: ved viem, ze ty mas fotogaleriu, bolo to iba (ako je v teme)
pre inspiraciu, ako dalej s nou - trebars vkladanie fotografii, clenenie fotogalerie, prehliazanie apod., nepochopil si to? Tvoje ostatni pripominky a duvody, proc jsi WEB vytvoril zrovna takhle, chapu, nakonec taky budu rad za specialni forum FUSION - jen jsem se te ZEPTAL, jak to tedy vlastne tady bude, kdyz jsi to na cafe.auto navrhoval trochu jinak
- opet: co ti na tom neni jasneho, respektive co te na tom tak rozcililo? Nejsem si vedom, ze bych ti napsal jedinou invektivu, tak se, prosim, priste zamysli, jak to je mysleno a nestartuj hned na prvni cinknuti, nesvedci to tvemu zdravi a ani novemu webu, hned prijit o jedineho moderatora...?
Jeste dodam, ze pokud jsi cetl moje prispevky na cafe.auto, je ti jasne, ze se vzdy snazim jednat ZASADNE slusne, treba poradit - pokud vim, ze se nesnazim nikoho nejak schazovat natoz urazet. A stejne to se mnou bude i tady.
Dekuju za trpelivost.
P.S. pardon,bez diakritiky mi to jde opravdu spatne _________________ Fusion Elegance 1,6 16V 03/2003
Spotreba a naklady: http://www.spritmonitor.de/en/detail/163613.html?cdetail=2
Zkušenosti a hodnocení: http://moje.auto.cz/pilotpilot/ford-fusion.html |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 7:30 pm Post subject: |
|
|
pilot: cafes, prepac, snazil som sa normalne odpovedat, neviem co presne ta na tej mojej odpovedi tak vytocilo, naozaj si to neuvedomujem, este raz sorry ...
a k veci: stranka zatial nie je dynamicka, ziadne Php a podobne, takze zatial sa to nemoze zrovnavat s inymi, kde kazdy napr. moze vkladat prispevky a podobne ... to je asi vsetko k tomu, ale budem sa snazit, aby som vyhovel vacsine ...
P.S. uz si moderator? nikto zatial na ten topic nereagoval ...
tak ma to prekvapilo ... ( http://fusion.php5.sk/viewtopic.php?t=6 ) |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 12:11 am Post subject: |
|
|
dulius wrote: | ... naozaj ma nezaujimaju ine fora (Mondeo, Focus ...) ... ale budem rad s nimi splupracovat, kludne si mozme vymenit reklamy medzi sebou |
Izolace se hodi v lekarstvi nebo v elektrice, obecny trend je presne opacny. Spousta veci je spolecna pro vice modelovych rad Ford, od fiesty se fusion lisi jenom plecharinou a castecne interierem, podvozek i motory jsou stejne. Proc vymyslet vymyslene a resit vyresene?
Co se tyka spoluprace, ono to nebude tak zhave, doted jsi mi nepotvrdil ani autorizaci na ICQ. Spolupraci si predstavuju ponekud jinak, treba sdileni obsahu webu, spolecne srazy, vypomoc s provozem fora/webu, reseni technickych problemu ...
K vymene reklam. Dej si do googlu "mondeo" nebo "focus" (pripadne "ford fiesta forum") a uvidis, co ti vypise na prvnich mistech. Jak by sis tu vymenu reklam predstavoval?
Jsem presvedceny, ze i male weby si udrzi sve misto na slunci a skeptici tady http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=10373&postdays=0&postorder=asc&start=0 nebudou mit pravdu. Ale stuj nohama na zemi, budete mit hodne omezeny zivotni prostor. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 10:01 am Post subject: |
|
|
DR wrote: |
Izolace se hodi v lekarstvi nebo v elektrice, obecny trend je presne opacny. Spousta veci je spolecna pro vice modelovych rad Ford, od fiesty se fusion lisi jenom plecharinou a castecne interierem, podvozek i motory jsou stejne. Proc vymyslet vymyslene a resit vyresene? |
myslel som to trosku inak ... napriklad ak, ze na inych forach neboli admini schopny spravit priestor pre Fusion, pisalo sa o tom uz aj na cafe ... az ked som ja rozburil vody, potom zrazu vsetci chceli nieco ...
Co se tyka spoluprace, ono to nebude tak zhave, doted jsi mi nepotvrdil ani autorizaci na ICQ. |
moje cislo je 149048594, dulius ... zatial mi od teba ziadna ziadost ani ziadna sprava neprisla, zaujimave, pritom na ICQ som v podstate stale .... ziaden email tiez neprisiel ... tak potom ja neviem ako mam komunikovat , ked mi nikto nepise
Spolupraci si predstavuju ponekud jinak, treba sdileni obsahu webu, spolecne srazy, vypomoc s provozem fora/webu, reseni technickych problemu ... |
zatial nikto nepoziadal o to, ze bude splupracovat a bude moderator, ani ty, uz som to pisal aj pilotovi, tak ja neviem, ved prave preto som spravil topic, kde mate pisat ti,ktori mate zaujem spolupracovat a opakujem, nikto sa neozval ...
ten topic je tu: http://fusion.php5.sk/viewtopic.php?t=6 .... a ziadna odpoved, ale uz sa opakujem ...
K vymene reklam. Dej si do googlu "mondeo" nebo "focus" (pripadne "ford fiesta forum") a uvidis, co ti vypise na prvnich mistech. Jak by sis tu vymenu reklam predstavoval? |
na mojom webe dam reklamny banerik na ine forum, iny web a to iste spravi aj tamten web, jednoduche, tak sa to robi ...
suhlasim s tebou a verim, ze sa moj web ujme .. naozaj vlastnikov tohto auta je v Sk, CZ dost ... a naozaj doteraz pre ne nebol ziaden wen, pre fusion ... a je ... tak verim, ze sa ta splupraca rozbehne, bo zatial tu vidim len prispevky tvojho typu, ale ziaden clanok, ziadne info, ziadne fotky, proste nic ... co by sme dali na web mi zatial nikto neposlal ... este teraz som skontrooval email a NIC
Tak este raz: marek.dula(zavinac)gmail.com |
|
Back to top |
|
|
DSA
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 11:26 am Post subject: web |
|
|
Ahoj,
web sa podla mojho nazoru podaril, verim ze sa rozrastie, nejake materialy sa urcite postupne najdu... Ako myslienka vynikajuca. Jediny detail... ako to ze na uvodnej stranke nie je obrazok starsieho Fusiona? _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 6/2003 |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 11:59 am Post subject: Re: web |
|
|
DSA wrote: | Ahoj,
web sa podla mojho nazoru podaril, verim ze sa rozrastie, nejake materialy sa urcite postupne najdu... Ako myslienka vynikajuca. Jediny detail... ako to ze na uvodnej stranke nie je obrazok starsieho Fusiona? |
dik za kritiku
a odpoved na otazku: posli mi foto, alebo daj link ... hned ho tam dam |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 3:20 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: | Dulius co sa to tu porobilo ???? Nechce sa mi zase davat svoje prispevky dokopy a pisat odkazy... |
som ti to napisal v poste
zopar prispevkov som nechtiac zmazal ... este raz sorry
len z tej technickej casti, ostatne su OK a moje z technickej casti som uz napisal znovu |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 4:17 pm Post subject: no |
|
|
ja to vidim tak ze niektori tu Duliusovi frflu ale o aktivnu pomoc sa neprihlasia. Dalsi maju rozumne pripomienky ale bez sirsej debaty. Ale to je normalne. Zaciatky su tazke :) Podla mna je to teraz uplne super. Skusme to takto ako to je nechat nejaky ten mesiac a uvidime. |
|
Back to top |
|
|
Black storm
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 5:48 pm Post subject: |
|
|
Nevidim nikde sekcie predam a kupim. Viem ze zatial tam nie je moc co dat, ale neviem kam napisat inzerat. Potrebujem kupit plechace. _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 12/2004,
Mercedes Benz C 200 CDI Avantgarde, T model 5/2006,
Mercedes Benz 300 CE r.v. 1992, momentalne v renovacii |
|
Back to top |
|
|
|