View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Oct 31, 2007 4:02 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: |
PRECO NESPOMINAT POL MILIONA.....MOJ FUSION STAL 499900 A TO UZ JE POL MILIONA.
ALE NA DRUHEJ STRANE SOM PLNE SPOKOJNY S VYHOTOVENIM A MOMENTALNE AUTO SPLNA TO CO SOM OD NEHO OCAKAVAL....NENI PROBLEM S NICIM |
no, ja len vravim o realnych cenach a nie cenach spred 2 rokov, vtedy aj moje stalo 462 000 Sk a teraz to iste sa da kupit za 300 000 Cz ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Wed Oct 31, 2007 6:10 pm Post subject: |
|
|
FF _________________ Matrix
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:05 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Oct 31, 2007 6:15 pm Post subject: |
|
|
Matrix wrote: |
Kdybych byl vedel, ze se jedna o drnkatko srovnatelne s 250-300.000 auty, nikdy bych do toho nesel!  |
aku to mas vybavu, ze pises ze to stoji pol miliona? co tam mas zlate klucky? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 9:18 am Post subject: |
|
|
matrix :
nie je problem v tom, ze ti auto predaval kamarat za nizku cenu bez zisku - ako pises? vies, aj ked je draha salama v akcii, je v nej nieco uplne ine ako za beznu cenu a je v tom pomlete hadam aj konske maso.
doplat rozdiel 500 (bezna cena tvojej vybavy) -330 (tolko si za to dal) a uvidis ake auticko ti z toho spravia!
bez srandy, najhorsie je, ze si sa znova nechal nastartovat na nasrdenu fazu a vytacas sa dalej a dalej...
som z tych, co jazdili sukromne skodovky a pracovne vw a hondy. fusion mi pripada fajn auto. ked stalo 400 t slovenskych tak som ho nekupoval. zlacnelo a vzal som najnizsiu vybavu. auto pouzivam denne na prepravenie sa z miesta na miesto za co najlacnejsi peniaz, najazdim 25000 rocne. v aute som okolo hodinu denne, sustredujem sa teda na to, aby mi nic nevrzgalo v praci a doma - tam som sakramentsky dlhsie. teraz mam 41000 km, spotrebu 5.5 - priemer za cely zivot auta, minimalne poistky, jedine co ma srdi je cena servisu a dielov. neuznavam tych, ktori musia mat vysoky vykon a super pohodlie a su v aute par hodin do roka - keby mi zena vyhodila za sminky 200 tackov a potom frflala, ze s nimi vyzera len o malo lepsie nez bez nich, asi by ma dost nasrdila.
a drzim sa toho, ze nemecke auto sa ti oplati len ak nabehas cez 50t za rok. _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 9:21 am Post subject: |
|
|
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:05 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 9:39 am Post subject: |
|
|
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:06 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 1:57 pm Post subject: |
|
|
Matrix tak preco si vobec kupoval toho Fusiona? nejako mi to asi uslo. Pisal si, ze si mal par BMW ciek a podobne, tak preco si siel o 2 triedy nizsie? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
scorsese
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 2:21 pm Post subject: |
|
|
To : Matrix
Chtel bych jen podoktnout, ze se snizeni kvality neprojevuje jen v automobilovem prumyslu, ale pozoruji ho v mnoha ostatnich oblastech. Nevim jek je to v jinych zemich mimo EU, ale u "nas" v Evrope se klade duraz na kvalitu hlavne v prokazovani kvality splnenim kriterii norem kvality jako je ISO, A-klasa, czech made, ECO, BIO apod. a to hlavne pouze "papirovou" formou. Dneska se kde kdo chlubi, ze je drzitelem certifikatu kvality ISO. Kazde dva roky vrazi spoustu penez chytrakum, kteri tento certifikat davaji a na vlastni vyrobek uz nejak penize nezbudou. To jeste pomijim hasice, hygienu, ekology, stav.urady a jine statni organy.
Nevim, kam tento svet speje, ale ja budu radeji kupovat vyrobky, ktere nebudou prokazovat svou kvalitu nejakym napisem nebo papirem, ale svou vlastni kvalitou, tj. funkcnosti a spolehlivosti.
Je to urcite na delsi diskuzi, ale na tu tady neni prostor ani chut. Je mi bohuzel lito, ze zrovna tve auto zkazilo tvuj pohled a nazor na Fusiona resp. na Ford jako znacku a preji ti s tvym pristim autem mnoho lepsich zkusenosti. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 3:32 pm Post subject: |
|
|
matrix :
zhruba si napisal co som cakal.
opat raz uz bolo povedane vsetko, ze.
nerozumiem uz len tomuto :
ak by fusion - a ine auta pre plebs - bol aky si ocakaval - nevrzgajuci, licujuci... preco by lud majuci aspon trocha rozumu kupoval auto medzi 600 az 900 tackov? len z blbosti a neinformovanosti o lepsej kupe?
ozaj a ake auto mas firemne, ked na sukromnom najazdis cez 40 rocne - teda cez 200 kazdy pracovny den? byt tebou idem urcite na golfe alebo A3. _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 6:59 pm Post subject: |
|
|
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:06 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 7:04 pm Post subject: |
|
|
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:07 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 7:10 pm Post subject: |
|
|
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:07 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
dan
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 8:12 pm Post subject: |
|
|
Matrix, ty si ochotny tolerovat nejaku tu chybu u 1-2 rocnej audiny alebo bavoraka - co su auta v milionovej hodnote a po roku by mali pri slusnom zaobchadzani vyzerat ako nove?
Ja by som teda nebol spokojny, ak by moj bavorak po dvoch rokoch "mel celou radu problemu".
Samozrejme, dokonale chapem, ze tvoje opakovane problemy s Fusionom ta od dalsieho biznisu so znackou Ford odpudzuju. Ale je to iba jedna skusenost z desiatok inych. A verim, ze tych spokojnejsich majitelov by sa aj tu na fore nasla vacsina. Ja osobne sa hned hlasim ako prvy spokojny. _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Thu Nov 01, 2007 11:10 pm Post subject: |
|
|
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:08 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Fri Nov 02, 2007 6:38 am Post subject: |
|
|
Matrix
Průběžně to tu čtu a mám z toho dojem, že jsi v první řadě zvolil pro tebe nevhodné auto a ani tou nejlepší výbavou z ,,trabanta bavoráka" neuděláš. Některé vady jsou spíš vlastnostmi auta v téhle cenové kategorii. Doporučuji ti vrátit se za k dvouletým ojetinám, těm vady odpustíš protože jsou ojeté a radši si nikdy nekupuj nové auto, na každém se něco najde. _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
Back to top |
|
 |
|