View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sklima
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 8:57 pm Post subject: Vymena pneu |
|
|
Budete uz menit na zimni pneu? Teploty uz na to budou. Vloni jsem je menil priblizne take v teto dobe. |
|
Back to top |
|
|
dan
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 9:09 pm Post subject: Re: Vymena pneu |
|
|
sklima wrote: | Budete uz menit na zimni pneu? Teploty uz na to budou. Vloni jsem je menil priblizne take v teto dobe. |
Jasne, uz na buduci tyzden. Ranne teploty su u nas uz pravidelne pod nulou (Severna Morava). _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 5:17 am Post subject: |
|
|
Felicii zítra a Fo Fu příští týden, dnes mi přivezou disky a pneu mám objednané na úterý... _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
jader
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 6:01 am Post subject: |
|
|
Už sa stalo. Vymenil som včera pokiaľ bol ešte dobrý čas. Zimné pneu mám na diskoch tak som si to doma vymenil sám.Ten týždeň pokiaľ teplota celkom klesne pobehám aj na zimných. |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 6:29 am Post subject: |
|
|
Taky se chystam vymenit letni pneu za zimni tento vikend. Zimni pneu mam na plech.discich (nove, vyvazene) a tak si to vymenim sam. Myslim si, ze uz teplota nepujde nijak vysoko a taky je celkem jedno, jestli ojizdim letni nebo zimni pneu. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 6:54 am Post subject: |
|
|
Vcera som menil svokrovi pneu, cez vikend si vymenim ja. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
sinki
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 11:44 am Post subject: |
|
|
Mne dosli nove GoodYear-ky UG7 na plechovych diksoch, tak som to hned vymenil. Teploty uz su, menil som, ked este vonku bolo okolo 17 stupnov, takze pohodicka a mam vymalovane. |
|
Back to top |
|
|
MajoV
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 4:13 pm Post subject: |
|
|
No ja prave cakam na plechace na Fusiona a GY UG 7+. Uz su na ceste niekde medzi Ceskom a Slovenskom. objednal som z AAA-pneu.sk . SOm zvedavy ci pridu obute alebo nie. Potom ich musim dat este vyvazit.
Su potrebne nove sruby ked mam teraz Hlinikove disky od Forda? (zimne budu plechace) _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
|
sklima
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 5:05 pm Post subject: |
|
|
Prekvapilo mne, ze nejsou zakryte loziskove matky u prednich kol. Asi tam budu muset dat poklice. |
|
Back to top |
|
|
igmat
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 5:41 pm Post subject: |
|
|
MajoV wrote: | No ja prave cakam na plechace na Fusiona a GY UG 7+. Uz su na ceste niekde medzi Ceskom a Slovenskom. objednal som z AAA-pneu.sk . SOm zvedavy ci pridu obute alebo nie. Potom ich musim dat este vyvazit.
Su potrebne nove sruby ked mam teraz Hlinikove disky od Forda? (zimne budu plechace) |
ano budes potrebovat nove matice, najlepsie od Forda, 1 ks=49 Sk _________________ Ford Fusion 1.4 16V Flair X 8/07 tonic |
|
Back to top |
|
|
sinki
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 5:50 pm Post subject: |
|
|
No ja som kupoval matice u Forda pred tromi dnami a stali 50,30 Sk. Kupoval som pneu uz neviem cez aku stranku, ale som tam hodil otazku, ci mi to mozu poslat uz namontovane a nebol problem. Vyslo ma to asi 100 Sk na koleso. Namontovane vyvazene. Chvilku som si musel na novy look mojho FF - BTW moj syn ho pomenoval BOBEK , zvykat. A presne kvoli tej odkrytej matici na prednej naprave som kupil aj puklice. Len take smiesne z hyperka, len nech nejake su. |
|
Back to top |
|
|
ado
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 9:05 am Post subject: |
|
|
Planoval so si vymenu na dnes, preto som si dal aj vcera nahodit pneu na nove plech. disky. Lenze, dnes rano sa zobudim a vonku je zasnezena krajinka, takze budem trosku zamoceny (mimochodom som momentalne na orave) _________________ TT - 1.6 TDCi X-Plus Ocean Blue |
|
Back to top |
|
|
Petr
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 7:15 pm Post subject: |
|
|
igmat wrote: | MajoV wrote: | No ja prave cakam na plechace na Fusiona a GY UG 7+. Uz su na ceste niekde medzi Ceskom a Slovenskom. objednal som z AAA-pneu.sk . SOm zvedavy ci pridu obute alebo nie. Potom ich musim dat este vyvazit.
Su potrebne nove sruby ked mam teraz Hlinikove disky od Forda? (zimne budu plechace) |
ano budes potrebovat nove matice, najlepsie od Forda, 1 ks=49 Sk |
Jen pro info v Pardubicích u Forda jsou za tuším 32,- Kč, ale nevím kolik je to v Sk. |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 6:07 am Post subject: |
|
|
igmat wrote: | MajoV wrote: | No ja prave cakam na plechace na Fusiona a GY UG 7+. Uz su na ceste niekde medzi Ceskom a Slovenskom. objednal som z AAA-pneu.sk . SOm zvedavy ci pridu obute alebo nie. Potom ich musim dat este vyvazit.
igmat Jak jsi na to přišel? Pokud koupil Fusion na elektronech, tak by měl mít originál matice Ford s otočnou podložkou. Před otočnou podložkou má matice kuželovou část právě pro plechové disky! Už jsem to psal v tématu "kola", je to tam i s odkazem na fotku. Proč radíš vyhazovat peníze za další matice? _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
dan
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 8:17 am Post subject: |
|
|
sedlaq wrote: | igmat wrote: | MajoV wrote: | No ja prave cakam na plechace na Fusiona a GY UG 7+. Uz su na ceste niekde medzi Ceskom a Slovenskom. objednal som z AAA-pneu.sk . SOm zvedavy ci pridu obute alebo nie. Potom ich musim dat este vyvazit.
igmat Jak jsi na to přišel? Pokud koupil Fusion na elektronech, tak by měl mít originál matice Ford s otočnou podložkou. Před otočnou podložkou má matice kuželovou část právě pro plechové disky! Už jsem to psal v tématu "kola", je to tam i s odkazem na fotku. Proč radíš vyhazovat peníze za další matice? |
Suhlas. V pneuservise mi povedali, ze sa daju pouzit i original matice. Nove zatial nekupujem. _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
|