View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
destroy
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 11:48 am Post subject: recenzie a ine informacie |
|
|
nema niekto zoznam ceskych/slovenskych recenzii na ford fusion? Radi by sme zverejnili ich linky, nech su nejako pokope. (na lubovolny motor a rok vyroby) Ja skusim zozbierat recenzie a user reviews v anglickom jazyku. |
|
Back to top |
|
|
Black storm
|
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 6:22 pm Post subject: |
|
|
super! dik |
|
Back to top |
|
|
vuldobrej
|
|
Back to top |
|
|
dj_peter
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 1:12 pm Post subject: Crash test a recenze z Autosalonu na Prima TV |
|
|
Jeste posilam link na video, kde testovali na zivo naraz na krizovatce(teda spis na letistni plose).
V autosalonu na televizi Prima probehly tyto informace:
rok 2005 / 32 dil (recenze Ford Fusion Plus 1,6 TDCi),
rok 2005 / 39 dil (Ford Fusion Facelift - prvni predstaveni)
rok 2006 / 13 dil(recenze faceliftovaného Ford Fusion 1,6 TDCi),
rok 2006 / 36 dil (Crash test Ford Fusion na živo - oprava 100 tis. Kč)
Videa najdete zde:
1. www.prima-autosalon.tv odkaz Video,
2. po zobrazeni si bud vyberte vyse uvede dily nebo zadejte do odkazu "Výběr dílů" slovo fusion a zobrazi se jen vyse uvedene dily.
3. Po kliku na odkaz dilu se zobrazi video. Na zacatku kazdeho dilu je reklama, kteriu nejde preskocit a pak je mozne sledovat video. |
|
Back to top |
|
|
TondaP
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 5:01 pm Post subject: ahoj všichni |
|
|
tak v německu statisticky vyhlásili Ford Fusion za druhé nejleší auto ve třídě 1 až 3 roky. Docela mě to překvapilo, sice je to lepší kvalita než francouzi a taloši ale tohle jsem fakt nečekal. Tak by mě zajímalo, zda jste někdo měl na tom autě už vůbec nějakou poruchu - myslím jako opravdovou poruchu ???
Že by jsme třeba hledali nějaké slabé místo na co pozor, jako třeba že starší fiesty reznou kolem víčka nádrže a zadní lemy blatníků atd...[/b] |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 2:43 pm Post subject: |
|
|
no, priznajme si ze nas to tesi :) Este keby sa za 3 roky o "nase" ojetiny zaujimalo viac ludi a ponukalo viac prave preto ze su nase vozitka spolahlive, nenahnevali by sme sa.
Co som chcel vsak povedat, je ze v nemecku vyrabane fordy su relativne kvalitnejsie ako ostatne nemecke vozitka, alebo z nejakeho dovodu dosahuju casto vynimocne vysledky pokial ide o spolahlivost. Vid Ford Focus I pred casom bolo jedine auto, ktore pokial ide o spolahlivost dokazalo drzat krok s japoncami.
Kazdopadne kazde auto sa kazi a je jedno ci ma clovek japonca alebo nemca alebo nejakeho francuza. Zalezi od osobneho stastia. Ja som mal clio ktore sa mi za 6 rokov nepokazilo ani ma nenechalo v stychu a znamy si kupil nove BMW a po roku sa ho radsej so slusnou stratou zbavil, lebo auto bolo viac v servise ako doma. |
|
Back to top |
|
|
dj_peter
|
|
Back to top |
|
|
destroy
|
|
Back to top |
|
|
destroy
|
|
Back to top |
|
|
destroy
|
|
Back to top |
|
|
pilot
Joined: 20 Jan 2007 Posts: 11 Location: CZ, Karlovarský kraj, Chebsko, Aš
|
|
Back to top |
|
|
dzane
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 12:19 pm Post subject: |
|
|
totmuto neveríím že OPEL je najnekazivejší....tomu fusionu hej...ale opel nič....ved to su nemecke testy nemeckeho časopisu....nech si tam nehodia nemecke auto....a este opel meriva....dvoch ludi poznam co to maju a obaja nadavaju jak chore vrany.......Fusion je prvy......heh |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 2:16 pm Post subject: |
|
|
hmm, ja poznam tiez dvoch co maju merivu a obaja si chvalia. Meriva je podla mna fajn, len o dost drahsia ako fusion. Popravde, asi ma byt preco :P |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|