View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pragiii
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 7:35 pm Post subject: Displej na palubni desce |
|
|
cauky,nevite nekdo jak prepnout ukazatel stavu dojeti na nadrz na hodiny na displeji.Tak aby hodiny na displeji ukazovaly porad cas a ne kilometry. Dekan _________________ fusion champion ebony,1.4duratec 16V 09/2007 |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:09 pm Post subject: Re: Displej na palubni desce |
|
|
pragiii wrote: | cauky,nevite nekdo jak prepnout ukazatel stavu dojeti na nadrz na hodiny na displeji.Tak aby hodiny na displeji ukazovaly porad cas a ne kilometry. Dekan |
Pokial viem tak to nieje mozne hodiny sa zobrazuju iba na panely radia (toho originalneho). _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 7:34 am Post subject: Re: Displej na palubni desce |
|
|
pragiii wrote: | cauky,nevite nekdo jak prepnout ukazatel stavu dojeti na nadrz na hodiny na displeji.Tak aby hodiny na displeji ukazovaly porad cas a ne kilometry. Dekan |
tiez je to u mna novinka, ty si niekde videl, resp. pocul o tom ze je to mozne _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 4:45 pm Post subject: |
|
|
Je jsem taky zatim neprisel jak ty hodiny trvale zapnout, ale vubec mi to nevadi, radsi tam mam vzdalenost priblizneho dojezdu a cas sleduji na radiu (original 6000 CD). Nejradeji bych mel ale palubni pocitac , trochu mi z predchozi Fabie chybi.... _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
jeff
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 5:40 pm Post subject: |
|
|
Pánové, tak tenhle přepínač mám na krytu přístrojovky, a to ten pravý. Přepíná km a hodiny. Vlevo je nulování denního počitadla. Ať žijou návody _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006 |
|
Back to top |
|
|
ikoala
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:31 pm Post subject: |
|
|
2jeff: ale ty hodiny se zobrazi jen pri zmacknuti toho tlacitka, nam jde ale o to, aby tam ty hodiny byly trvale |
|
Back to top |
|
|
jeff
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 4:36 pm Post subject: |
|
|
Tak u mě to tlačítko přepíná trvale. Je to to pravé, kterým se hodiny i seřizují, při zmáčknutí přepnou km/hod. a drží to stále. Znám 4 další FF, které to tak mají. Ale připouštím, že mohlo být spoustu variant. _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006 |
|
Back to top |
|
|
Honano
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 5:40 am Post subject: |
|
|
Ahoj....mě by taky zajímalo jak to trvale přepnout...Ale mám obavu že u našich nových aut (2008) to trvale přepnout nejde.... |
|
Back to top |
|
|
MyTB
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 5:15 pm Post subject: |
|
|
jeff wrote: | Tak u mě to tlačítko přepíná trvale. Je to to pravé, kterým se hodiny i seřizují, při zmáčknutí přepnou km/hod. a drží to stále. Znám 4 další FF, které to tak mají. Ale připouštím, že mohlo být spoustu variant. |
Me to prepnout trvale nejde, hodiny se zobrazi pouze pri zmacknuti _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 11:48 pm Post subject: |
|
|
jeff wrote: | Tak u mě to tlačítko přepíná trvale....připouštím, že mohlo být spoustu variant. |
Potvrzuji a připojuji se k Jefovi...ale píšu spíše proto,že hledám zda lze nějak nastavit interval svítivosti displeje po vypnutí automobilu.. v návodu se sice píše ,že displej zůstává několik minut po vypnutí rozsvícený,ale nenašel jsem ani kolik minut a zda lze zkrátit dobu svítivosti....zdá se mi to zbytečné ,aby mi několik minut svítil ...díky pokud někdo znáte odpověd.. _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|