View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fordeda
|
Posted: Tue Dec 05, 2017 4:44 pm Post subject: Servis 160 tis. |
|
|
Filtr topení, vzduchu. Výměna brzdové a chladící kapaliny. Bez výměny oleje a rozvodů. Navíc výměna předních kotoučů a geometrie. STK.
Auto vyluxovali (podlahu tedy). Rok výroby 2007 dovoz NL. Celkem 10600. Ford u nás. _________________ Fusion + 1.6 schwarze Katze |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Tue Dec 05, 2017 8:43 pm Post subject: |
|
|
Jenom takový dotaz, s těma kotoučema dali i nový brzdový obložení? _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Fordeda
|
Posted: Wed Dec 06, 2017 8:23 am Post subject: |
|
|
Nemuseli, desky jsem měnil zjara a v jiném servise. Tam usoudili, že kotouče ještě ujdou. Možná to není úplně podle foršriftu, ale zas takovej boháč nejsem. Ono si to za pár km sedne. _________________ Fusion + 1.6 schwarze Katze |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Fri Dec 08, 2017 8:01 pm Post subject: |
|
|
Tak to nechápu, proč ti hned v tom prvnim servise nedali vše komplet i s kotoučema. Pokud byly teď na výměnu, tak ani na jaře už to nebyla žádná hitparáda. Zřejmě slušnej oddíl. Mě třeba na nutnost výměny kotoučů upozornil technik na STK. S tím, že jsou ještě tak nějak dobrý, ale na příští STK už by to chtělo nový.
No já to beru tak, že když sem měnil kotouče, tak nový desky už nebyla taková položka navíc, tak sem to dal automaticky všechno komplet nový. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|