View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Yardas

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 1:15 pm Post subject: |
|
|
fusik wrote: |
ahoj Dulius, poslal jsem ti už 4 maily s fotkami, ale všechny se mi vratili, že je to nedoručitelné?? funguje ti ten e-mail: adminfusionwebu@gmail.com |
Pošli to Duliusovi přes www.uschovna.cz. Na první řádek dej Duliusovu emailovou adresu , kterou má v obálce u svých příspěvků. Pak zadáš vložit fotky , kde je máš uloženy ve svým PC.
Posílání fotek emailem je omezen velikostí dat. Přes úschovnu bez problémů. _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec (1/2009) modrá metalíza
http://fusion.fordclubs.org/nase4.html |
|
Back to top |
|
 |
fusik

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 1:42 pm Post subject: |
|
|
Yardas wrote: | fusik wrote: |
ahoj Dulius, poslal jsem ti už 4 maily s fotkami, ale všechny se mi vratili, že je to nedoručitelné?? funguje ti ten e-mail: adminfusionwebu@gmail.com |
Pošli to Duliusovi přes www.uschovna.cz. Na první řádek dej Duliusovu emailovou adresu , kterou má v obálce u svých příspěvků. Pak zadáš vložit fotky , kde je máš uloženy ve svým PC.
Posílání fotek emailem je omezen velikostí dat. Přes úschovnu bez problémů. |
ja mu to poslal přes uložto, zabalený soubor do "rar", ale vrači se mi mail, že nelze doručit.... Zkusím poslat ještě na ten soukromý mail.... _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 7:56 pm Post subject: |
|
|
adminfusionwebu@gmail.com funguje
ale vacsie emaily naozaj lepsie cez nejaku uschovnu  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
fusik

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 9:06 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | adminfusionwebu@gmail.com funguje
ale vacsie emaily naozaj lepsie cez nejaku uschovnu  |
Však ja to poslal přes uložto.cz jako zabalený rar. Mail je prazdny, má minimální velikost textu. Piše to je tam ochrana proti spam a nedoručí ti to.
The mail system
<adminfusionwebu>: host gmail-smtp-in.l.google.com[173.194.66.26]
said: 550-5.7.1 [217.30.79.57 12] Our system has detected that this
message is 550-5.7.1 likely unsolicited mail. To reduce the amount of spam
sent to Gmail, 550-5.7.1 this message has been blocked. Please visit
550-5.7.1 http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=188131 _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 9:51 pm Post subject: |
|
|
skor to bolo zablokovane na Tvojej strane, nie na mojej
naozaj neviem kde je problem, skus to poslat napr na dulius@centrum.sk
(teraz som si na ten email poslal z ineho emailu nieco a v pohode doslo ...) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Wed Jul 09, 2014 7:18 am Post subject: |
|
|
Moje fotky došly ?? _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jul 09, 2014 4:46 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Moje fotky došly ?? |
z akeho emailu si posielal ? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Wed Jul 09, 2014 7:22 pm Post subject: |
|
|
z.h......a&seznam.cz _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jul 09, 2014 7:55 pm Post subject: |
|
|
yo, 3 fotky dosli
pockam par dni, potom dam fotky dokopy a zavesim niekde na web v galerii _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|