View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hermanik1
|
Posted: Sun Oct 13, 2013 8:44 pm Post subject: Menší přestavba (bohužel eště ne 100%) FF 1.4 tdci |
|
|
Sem si dovolil dát sem fotku svého mazla na okomentování.
Je to zatím teprv začátek úprav.
Spojler pod na náraznik je z Peugeot 206, na 5 dveřích je menší decentní křídlo.
Zbytek snad dodám později.
Připravuje se Audio zástavba do kufru o 4000W, decentně změněný tvar zadního nárazníku, laděný výfuk (průchozí), a několik m diodových pasků. |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sun Oct 13, 2013 9:44 pm Post subject: |
|
|
To cosi na tej kapotě bych dal pryč. To frčelo tak před 5ti lety. Asi to dalo dost práce, ale chtěl si znát názor. Jinak docela dobrý. Snad ještě ty blinkry zatmavit celý.
Co je s těma světlama, že vypadaji tak utopený do profilu auta? _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Odinson
Joined: 31 Oct 2010 Posts: 112 Location: Cinobana, okres Poltar
|
Posted: Mon Oct 14, 2013 6:23 am Post subject: |
|
|
Nieje to koli tomu, ze su to svetla ktore sa montovali po facelifte??? Alebo tie tam pasuju uplne rovnako ako do r.v. 05??? _________________ Fo Fu comfort - 1,6 - 16V, cierna metaliza, 8x airbag... normalna cierna 2003 |
|
Back to top |
|
|
Hermanik1
|
Posted: Mon Oct 14, 2013 6:28 pm Post subject: |
|
|
Právě ten nasávač je tam kvůli vzhledu a funkčnosti, pod ním jsou malé otvory kterýma jde studený vzduch k motoru a kuželu.
Světla nesedí kvůli držákům, s autem jsem měl před půl rokem autonehodu.
Pokud se mi podaří mám v plánu asi vymyslet speciální úchyty, a přijdou světla z Mustanga rv. 2004. |
|
Back to top |
|
|
Hermanik1
|
Posted: Mon Oct 14, 2013 6:29 pm Post subject: |
|
|
je i možné že nesedí přesně protože jsou vytaženy z novějšiho modelu. |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Oct 17, 2013 7:14 pm Post subject: |
|
|
Ouuu...drsne...čumím
Jsem zvědavý na finální verzi..ještě bys mohl hodit fotku toho zadku
Jinak ta světla - jestli to je tak opravdu, tak to je škoda...protože to vypadá divně, navíc to kazí zaoblení (aerodynamiku)... BTW pokud jsem to dobře pochopil, ty jsi na starý model dával nová? _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
Odinson
Joined: 31 Oct 2010 Posts: 112 Location: Cinobana, okres Poltar
|
Posted: Tue Oct 22, 2013 11:23 am Post subject: |
|
|
spravne si pochopil. asi preto to tam nesedi a vypada to divne. je tam ozaj velka fuga _________________ Fo Fu comfort - 1,6 - 16V, cierna metaliza, 8x airbag... normalna cierna 2003 |
|
Back to top |
|
|
Hermanik1
|
Posted: Wed Oct 23, 2013 5:48 am Post subject: |
|
|
svetla byla zrovna k mani, ono bohuzel fordik Sad skoncil na boku v prikope, tak sem ho skoro cely musel davat do kupy, svetla mam v planu vyresit.
ted moc exterieru delat nebudu uz na to zacina byt zima, ted se chci soustredit na interier.(reproduktory,vestaveny monitor,podsviceni,sportovni sedacky,sportovni volant)
|
|
Back to top |
|
|
Hermanik1
|
Posted: Wed Oct 23, 2013 5:50 am Post subject: |
|
|
na zadku este neni moc k videni. (vyfuk,cerna svetla,kridlo) |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Wed Oct 23, 2013 3:03 pm Post subject: |
|
|
Tak to bych řekl, že příčina špatně padnoucích světel je v té nehodě. Zřejmě bude trochu hnutá příčka. Protože už jsem pár fusionu s výměnými světly potkal (jak novější se staršími světly, tak i tuhle variantu) a jenom tenhle tam má takový odskok. Rekl bych, že tam bude i když tam dá ty původní před faceliftem. Akorát ty hádam že nepřežily tu nehodu. Takže spíš než ve světlech bude zádrhel ve slícování při opravě.
Možná že by se to dalo doladit nějakýma podložkama. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Oct 27, 2013 7:26 pm Post subject: |
|
|
Aha..tak to mě překvapuje..protože většina si spíše dává naopak místo nových stará - i podle mě ty staré jsou hezčí, protože mají čiré blinkry _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
|