View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
paya
|
Posted: Sun Apr 03, 2011 12:34 pm Post subject: Carbonove folie |
|
|
Zdravim,
nemate nekdo zkusenosti s nalepovanim carbonovych folii do interieru? Nasel jsem prodavat folie, ktere se nejprve prichyti a pak fenem nebo horkovzdusnou pistoli "natavi" a prichyti na danou cast auta. Myslim, ze FOFik by s carbonovou folii kolem radia vypadal dobre. Nechci to ale zatim zkouset, kdybych to zadrbal, tak at kvuli toho nemam upatalany ulepeny vnitrek.
Pripadne kdyby to uz nekdo mel a podelil se o fotku tak bych byl taky moc rad!! _________________ ___________________
Ford Fusion 1,4 16v (80k), výbava Ebony, červená Tango, výroba 05/2009 |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Apr 04, 2011 8:53 pm Post subject: |
|
|
Tak může to vypadat zajímavě
Jen bych měl asi jako ty strach, aby se neupatlal celý interiér _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
paya
|
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
paya
|
Posted: Sat May 14, 2011 8:48 am Post subject: |
|
|
Tak folie konecne dosla, ted jen musim najit odvahu to udelat a halvne zjistit jak to udelat aby to bylo pesne _________________ ___________________
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
Posted: Fri Sep 23, 2011 2:56 am Post subject: |
|
|
paya wrote: | Tak folie konecne dosla, ted jen musim najit odvahu to udelat a halvne zjistit jak to udelat aby to bylo pesne |
Tak kolego- jak jsi dopadl?budou nějaké fotky pro inspiraci _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
|
Kamko13
Joined: 27 May 2011 Posts: 102 Location: Michalovce - okolie
|
|
Back to top |
|
|
paya
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 10:33 am Post subject: |
|
|
Kormi wrote: | paya wrote: | Tak folie konecne dosla, ted jen musim najit odvahu to udelat a halvne zjistit jak to udelat aby to bylo pesne |
Tak kolego- jak jsi dopadl?budou nějaké fotky pro inspiraci |
Omlouvam se, delsi dobu jsem tady nebyl...
Kazdopadne jsem zatim nedopadnul, nemel jsem prozatim odvahu _________________ ___________________
|
Back to top |
|
|
hanýsek starší
|
|
Back to top |
|
|
paya
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 5:51 am Post subject: |
|
|
Tak tohle je pekny Ja mam sice cernou, tera se tam podle me hodi vice, nebude to aspon tak vytazne. Az zjistim, jak rozeberu ten panel tak to tam nalepim _________________ ___________________
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
Posted: Wed Apr 24, 2013 3:12 pm Post subject: |
|
|
[] hanýsek starší wrote: | Ja mam sice cernou, tera se tam podle me hodi vice, nebude to aspon tak vytazne. Az zjistim, jak rozeberu ten panel tak to tam nalepim |
...taky jsem koupil černou folii,která vypadá přirozeněji a chystám se na to hlavně kvůli tomu,že se mi na ten panel vylila tekutina ze zavěšeného osvěžovače vzduchu,která ji poleptala,,,zkrabatělo se to " a časem to slezlo ( nevypadá to zrovna esteticky) a než kupovat nový panel tak to ,,zachráním" alespoň tou černou ,,karbon" folií-ten panel drží na šroubcích -jeden jsem odhalil za držákem mincí- další podle mne najdu pod spinači ohřevu předního a zadního skla- a další dva jsou dole na základně panelu ,když vyjmeš autorádio tak se k nim dostaneš- a pak jen použít fén nebo horkovzdušnou pistoli na úplné ,,vytvarování" vyboulenin na panelu-držím palce a pokud budeš mít hotovo dříve- vyvěs fotky- v chytré knize ,,Jak na to "je demontáž panelu pouze pro typ před faceliftem. _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Fri Apr 26, 2013 7:53 am Post subject: |
|
|
spony netřeba. já sem to vyndal pomocí lupínku do přímočaré pily. v podstatě stačí cokoliv co se vejde do toho výběru, aby si vyháknul ty háčky co drží radio. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
Posted: Fri Apr 26, 2013 8:06 am Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | spony netřeba. já sem to vyndal pomocí lupínku do přímočaré pily. v podstatě stačí cokoliv co se vejde do toho výběru, aby si vyháknul ty háčky co drží radio. |
Mám pocit,že jsem tady viděl i odkaz na nákres,který někdo z ,,našich" vytvořil v rozměru 1:1 pro vystřižení planžety z plechu,ale nenašel jsem ho- forum se hodně rozrostlo-1000 registrovaných ! uživatelů-blahopřání Duliusovi _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
|
Back to top |
|
|
Kamko13
Joined: 27 May 2011 Posts: 102 Location: Michalovce - okolie
|
Posted: Wed Oct 08, 2014 7:59 pm Post subject: |
|
|
Viete mi poradiť ako vybrať vetráky?
(krúžok na výduch vzduchu)
Objednal som fóliu carbon chameleon a chcel by som olepiť krúžky.
Mal som na jednom pripnutú vôňku a ostali mi na nej hnusné fľaky ktoré nejdú dolu. _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort - Moondust
r.v. 2008 |
|
Back to top |
|
|
|