View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jirka
Joined: 29 Mar 2011 Posts: 30 Location: Nepomuk, okres Plzen-jih
|
Posted: Fri Jul 13, 2012 1:54 pm Post subject: 2. nejprodávanější |
|
|
Tak kdyby mi to nebylo blbý, a neměl jsem ho teprve 2 roky, tak si koupim ještě jednoho do zásoby. Teď se nechá koupit novej FoFu za 200 tisíc. _________________ 1. Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 03/2010, Comfort, Blazer + 2. Ford Fusion 1,4i 16V Duratec 06/2012, Comfort, Blazer. No tak mam dva stejný. |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Jul 13, 2012 2:42 pm Post subject: |
|
|
Nebo to udělat jak pan Karel - jenom ho vyměnit protiučtem za lepší a silnější s malým doplatkem
Ale pobavilo mě to - koupit si auto do zásoby _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Fri Jul 13, 2012 7:24 pm Post subject: |
|
|
Tak já sem původně uvažoval, když sme plánovali druhé auto, že bysme pořídili ještě jednoho Fusiona, ale už teda ojetého. Pak sme si řikali, jestli by to nebylo blbý, tak že pořídíme jetou Fiestu. No a když sem navštívil pár bazarů a pak mi v AAA nabízeli předraženou Fiestu, že mi prej udělá slevu, která byla směšný 4tis., tak sme radši ještě půl roku šetřili na akontaci na novou.
Tak když se pak v tom autosalonu posadíš do jinýho auta (třeba ta Fiesta), tak by sis druhýho Fusiona už asi nekoupil. Jako auto je to parádní, nedám na něj dopustit. Ale je už na něm znát, že svoje nejlepší léta to má za sebou. Když pak sednu do manželky Fiesty, tak je rozdíl slušnej. Když teda pominu to, že sedim tak o půl metru níž u silnice
Je teda ale fakt, že co se týká prostoru, tak ta nová Fiesta tomu Fusionu nemůže ani náhodou konkurovat. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Jul 16, 2012 4:36 pm Post subject: |
|
|
Tak se dívám,že u nás se doprodává už jenom 1.4ka a u sousedů slováků už není vůbec. Takže není vlastně o čem zvažovat.. _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Mon Jul 16, 2012 5:14 pm Post subject: |
|
|
jj. Už si můžeš akorát tak vybrat barvu. Výbavy skladových aut jsou tak nějak stejné. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|