View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
haplo602
|
Posted: Wed Jul 28, 2010 10:47 am Post subject: |
|
|
mne sa to po dvoch rokoch stalo tiez ... musim tu listu vycistit, napchat silikon a pritlacit  _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
 |
bobyroby
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 6:45 pm Post subject: |
|
|
jsem druhý majitel FOFU(vyroben 3/2009),kupoval jsem když měl najeto 11800km,a taky jsem si hned všiml že mám mezeru asi 5mm mezi torpédem stěračů a čelním sklem.No vada nic moc-spíš estetická,ale štvalo měto. Takyjsem koukal na parkovištích a měl každý druhý FOFU. Zajel jsem do servisu a tam mi to v rámci záruky opravili.Auto tam muselo být do druhéhé dne-schlo lepidlo.Prej nejsem sám-opravili takto asi 30 aut,řekl mi přijímací technik,prej to tak dělá. Zatím to drží  |
|
Back to top |
|
 |
Marekskk

|
Posted: Tue Sep 28, 2010 3:42 pm Post subject: |
|
|
Ja mam taky isty problem, teraz sa chystam do servisu, mam na Fusiona este zaruku takze by s tym nemal byt problem, ako tak citam to Fordakom asi nevisiel ten plast pod sklom ne? Mal som ho uz jednu zimu a nejako som to neregistroval ale nedavno som si to vsimol a nechcem to nechat dalsie zimy tak, aby sa mi to este viac neposkodilo!! _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
 |
DanFusi

|
Posted: Tue Jan 11, 2011 10:20 am Post subject: |
|
|
Tak se hlásím do klubu odpadlého plastového krytu pod čelním sklem.
O víkendu jsem FoFu trochu opláchnul a ta malá krytka na konci toho velkého problémového krytu mi zůstala v ruce. Při bližším prozkoumání jsem zjistil, že velký kryt je na straně spolujezdce, zcela uvolněn a mezi sklem a krytem mezera 2 cm.
Tak jsem se objednal na zalepení a budu čekat co se ještě odlepí.
Už mi podlepovali boční ochranné lišty na dveřích.
Až na tyto "prkotiny" jsem s FoFu spokojen 21měsíců 29000km, 2x lepeno  _________________ C3 Picasso 1.4 VTi 2/2016
Ford Fusion Ebony 1.4 Duratec, 4/2009, Mondus silver, PP, manual klima
 |
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Tue Jan 11, 2011 11:53 am Post subject: |
|
|
No já to musím zaklepat, ale od druhé garančky kryt drží konečně na svém místě. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
Jardo
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 2:42 pm Post subject: |
|
|
Tak uz sa syndrom odlepeneho torpeda objavil aj u mna. Je prva zavada po viac ako roku pouzivania a necelych 12tis km a zaroven bude aj prva neplanovana navsteva servisu. Dufam, ze to nie je zaciatok patalii lebo zatial 100% spokojnost s fusikom. _________________ Ford Fusion 1,4i 16V, Trend X, Morello, fólie, v prevádzke od 11/2009, 22500k km (03/2012)
|
|
Back to top |
|
 |
kuna
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 9:03 pm Post subject: |
|
|
Přilepení krytu - 650,- Kč (ACR Auto Tábor). Už jsem to nevydržel, byl tak uvolněný, že na každém hrbu byly slyšet vibrace a náryzy o čelní sklo. Cena je asi dost "luxusní", snad to vydrží na věky. _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
Back to top |
|
 |
haplo602
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 2:12 pm Post subject: |
|
|
len tak na okraj, ak nahodou budete vymienat sklo (rozbite alebo inak poskodene) tak vas to caka znova.
v skutocnosti sa neodlepi ten plast, ale gumove tesnenie od skla, ktore je uchytene v tom plaste.
ford z nejakeho dovodu pri vyrobe skla proste nespravi prilepenie tesnenia okolo okna poriadne. _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
 |
HelaS Guest
|
Posted: Wed Feb 01, 2012 8:41 pm Post subject: Torpédo |
|
|
Zdravím a hlásím se do klubu těch, kteří mají odstřelené torpédo pod čelním sklem.
Zdá se, že se odchlíplo po poslední garančce, kdy se měnily filtry klimy. Už jednou mi to lepili, marně. Momentálně to trčí na 3 cm a při jízdě v mrazu to vydává příšerné zvuky.
Opravu mi uznali jako reklamaci garančky, ale půjčené auto musím zaplatit Jinak bych se nedostala domů, a auto musí nocovat v servisu.
Nehrozí nějaké nebezpečí při jízdě? |
|
Back to top |
|
 |
HelaS Guest
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 10:25 pm Post subject: Re: Torpédo |
|
|
Tak už to mám přilepené. Nikoliv ovšem od autorizovaných vyměňovačů, ale od spřátelné firmy na opravu autoskel. Za tu trochu peněz je to výborné.
Včera to vydalo ránu jako od kamínku - ale omyl, nikoli kamínek; kus plastu to byl! Při prohledávání škod mi zůstala v ruce boční část té umělohmotné lišty. No potěš...
A tu lištu mají odchlípnutou i fiesty. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|