arcteryx
|
Posted: Sun Sep 25, 2011 1:44 pm Post subject: Predam Ford Fusion 2005 1.6 |
|
|
Ahojte,
Rad by som predal nasho fordika (Fusion vybava Ghaia). Jedna sa o auto pred faceliftom, rok vyroby 2005 , 1.6 74kW (100 koni) Benzin, 5dv. 122 000km,siva metaliza
Vybava: Airbag 2X, Posilnovač riad., ABS, Manualna klimatizacia, Radio/CD, Central, Vyhrievane El. zrkadla i zadne sklo,Dialkove ovladanie, Multifunkcny volant. Hlinikove disky na leto, na zimu plechace s original Ford puklicami, Hmlovky, Imobilizer. Letne gumy na sezonu dve este, zimne na jednu. 2 kluce k autu. STK a emisna platna do 2013, platna rocna dialnicna znamka. Dalsi servis vo forde v januari buduceho roka.
Neburane, ja som druhy majitel, prvy majitel je dobry kamarat, cize vsetky informacie som mal predane a predam dalej o aute. Servisovane vo forde v KE, cize vsetko v servisnej knizke poznamenane. V top stave, ako zanovne. Fotky samozrejme poslem. Piste, volajte kolko ste ochotny zaplatit za dane auto, predideme tak zbytocnym natahovaniam. Dakujem.
mail: tomas.bekec@gmail.com
Telefon: 0911 867 859 |
|
arcteryx
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 10:45 am Post subject: Cena |
|
|
Rozhodol som sa pre cenu : 5300 eur, co v porovnani a zhliadnuti cien na trhu, je cena vynikajuca, hlavne auto v takej vybave a s takym motorom. |
|