View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kolman_TK
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 8:50 pm Post subject: Čekání před nastartováním |
|
|
Zdravím,asi před týdnem jsem si koupil Fusiona a zatím se se tak trochu sžívám s všemu funkcemi (mimo to je to moje první auto).Mohl by mi někdo říct co přesně se dělá před nastartováním motoru?Ve fázi kdy otočím klíček na ale ještě nestartuju.Asi je to blbej dotaz ale díky za odpověd. |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 8:53 pm Post subject: Re: Čekání před nastartováním |
|
|
Záleží od motoru, benzínový - odblokuje sa imobilizér a palivové čerpadlo natiahne palivo, pripraví sa elektronika podľa teploty motora.
Diesel to isté len pred otočením do 3.polohy je treba počkať kým sa nažhaví - zhasne kontrolka _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 9:12 pm Post subject: |
|
|
Přesunul jsem to do sekce "Elektroinstalacie, elektronika".
Myslím,že s interiérem to nemá nic společného. _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
Fjodor
Joined: 16 Apr 2008 Posts: 298 Location: Bratislava - Michalovce
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 7:16 am Post subject: |
|
|
Ja mam benzin, ale zvykol som si, ze si tiez pockam, kym mi to pozhasina a az tak startujem... _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
|
|
Back to top |
|
|
SMITH
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 7:04 pm Post subject: |
|
|
Fjodor wrote: | Ja mam benzin, ale zvykol som si, ze si tiez pockam, kym mi to pozhasina a az tak startujem... |
Presne tak ,počkaj pokial zhasnu kontrolky a naštartuj . Pozor mazanie ti zhasne až po naštartovaní
Edit :No vidím ,že to už asi aktualne nebude _________________ FORD FUSION RIVAL, DURATEC 1,6-16V / 2005 ,Tonic |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|