View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fremen
|
Posted: Mon Nov 29, 2010 1:46 pm Post subject: kofor |
|
|
Ahoj enriko.
co sa tyka tej cesty do chorvatska.ako sa vam cestovalo?
ja fusion nemam,ale chcel by som.
zatial som v nom nesedel dost dlho,ale mal som pocit ze ma male sedadla.
co ty nato ? vdaka za odpoved |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
Jardo
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 3:00 pm Post subject: |
|
|
Ked sme toho roku prisli na silvestrovsku chatu a z auta som zacal vykladat hlboky kocik, cestovnu postielku, 2x velka cestovna taska, asi 4 hytlermarket tasky s potravinami a 2 dalsie tasky s detskymi potrebami a vybavou, k tomu este 2 partysudky s pivom a ďalších 8 litrovych flias s pivkami (cestou zastavka v mikropivovare) tak vsetci len čumeli. A este k tomu vo vnutri sme boli 2+babo v autosedacke a psik na druhom zadnom sedadle a medzi nimi len nase vetrovky a taska s ntb a fotak.
Jedna vec je velkost kufra a druha je dobry tvar. A v tomto je fusion fakt skvely. _________________ Ford Fusion 1,4i 16V, Trend X, Morello, fólie, v prevádzke od 11/2009, 22500k km (03/2012)
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 7:53 pm Post subject: |
|
|
Jardo wrote: | Ked sme toho roku prisli na silvestrovsku chatu a z auta som zacal vykladat hlboky kocik, cestovnu postielku, 2x velka cestovna taska, asi 4 hytlermarket tasky s potravinami a 2 dalsie tasky s detskymi potrebami a vybavou, k tomu este 2 partysudky s pivom a ďalších 8 litrovych flias s pivkami (cestou zastavka v mikropivovare) tak vsetci len čumeli. A este k tomu vo vnutri sme boli 2+babo v autosedacke a psik na druhom zadnom sedadle a medzi nimi len nase vetrovky a taska s ntb a fotak.
Jedna vec je velkost kufra a druha je dobry tvar. A v tomto je fusion fakt skvely. |
nadherny prispevok, normalne som si to zivo predstavil _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|