View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
duves
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 2:04 pm Post subject: Bezpečnostné pásy |
|
|
Prediera sa mi pas u vodica. Neviem ako vam, ale mne sa to normalne v brušnej časti prediera. Ani za nič neviem objaviť, kde predavaju pasy. No nasiel som takyto inzerat
http://auto.bazos.sk/inzerat/5180363/Bezpecnostne-pasy.php
Vraj ak je človek zručny, tak vie previnuť. Čo vy na to. Musim pozrieť do mudrej knižky o servise a opravach. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 4:02 pm Post subject: |
|
|
No nevím...život máš jen jeden...a pás ti ho právě může zachránit _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 8:39 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | No nevím...život máš jen jeden...a pás ti ho právě může zachránit |
Máš tip ma niečo ine? Ja som nenasiel. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 8:54 pm Post subject: |
|
|
nestretol som na webe stranku s pasmi, ja neporadim ...
ivasek ta asi nepochopil
ako sa ti to derie ? co mas velky pupok ? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 7:37 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | ivasek ta asi nepochopil
|
Proč?
Psal "Vraj ak je človek zručny, tak vie previnuť." - pokud to neumí, nechal bych to radší někomu, kdo tomu rozumí... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 7:54 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | dulius wrote: | ivasek ta asi nepochopil
|
Proč?
Psal "Vraj ak je človek zručny, tak vie previnuť." - pokud to neumí, nechal bych to radší někomu, kdo tomu rozumí... |
neviem, ved on sem prisiel a chcel aby sme mu poradili + hodil jeden link a pytal sa na nas nazor a Tvoja odpoved bola taka, ako keby si bol niekde na vycviku a ucil ludi, ze pas zachranuje zivot ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 3:26 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | nestretol som na webe stranku s pasmi, ja neporadim ...
ivasek ta asi nepochopil
ako sa ti to derie ? co mas velky pupok ? |
No bol som vcera v garaži, pozeral som to, najkomplikovanejsie to bude v tej časti, kde je navijač. A ešte cvaknem to predranie.
Dnes zavolam jednemu spolužiakovi z priemyslovky, on robi/l nejaky rok automechanika, ale neviem či aj interier. Nech mi povie, či je to komplikovane a čo ma čaka. V tej knihe Ford Fusion/Fiesta je uvedene, že treba odpojiť + na baterii. Koli de/aktivacii navijacieho systemu. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 3:55 pm Post subject: |
|
|
tak sa s tym potrap ...popripade to zdokumentuj aj (text, foto ...) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:06 pm Post subject: |
|
|
Takže fotografie
Ked som pripasany
Volal som s kamošom. Tvrdi, že je to cele napojene na airbag vozidla a čosikdesi (ja som z toho jelen). Ze to neopravim - nevymenim. Zasa kamoš tvrdil, že pri mazde to tak je, ale nevie ako pri tychto fordoch.
Tak teraz neviem, v knihe píšu o obtiažnosti 3 z 5 bodovej stupnice (stredna obtiažnosť) obtiažnosti, pričom 1 znamena najlahšia obtiažnosť a 5 znamena najťažšia. Napr. vymena vložky vzduchoveho filtra je stupen 2 (to robím sam). _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:22 pm Post subject: |
|
|
Hmm..hlavně že píšu blbosti
Promin Marku,ale až budeš vědět aspon něco o autech, pak mi říkej že jsem na výcviku... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 9:08 pm Post subject: |
|
|
Viděl bych to na výměnu ve fordu _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Oct 20, 2010 8:37 am Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Hmm..hlavně že píšu blbosti
Promin Marku,ale až budeš vědět aspon něco o autech, pak mi říkej že jsem na výcviku... |
ty si to cele nepochopil, precitaj si to este raz, co som Ti napisal, ok ?
ja som nenapisal, ze ty sa ucis, ze ty si na vycviku, ale ze ty pises, ako keby si niekoho ucil v autoskole, ze pas zachranuje zivot, uz to chapes ? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
picinko
Joined: 28 Dec 2008 Posts: 132 Location: Komárno, momentálne Veľký Kýr
|
Posted: Wed Oct 20, 2010 8:47 am Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Hmm..hlavně že píšu blbosti
Promin Marku,ale až budeš vědět aspon něco o autech, pak mi říkej že jsem na výcviku... |
Teraz neviem kto píše na web či mladší alebo starší, ale ak mladší tak by si mal mať trošku úcty k starším a skúsenejším šoférom. Ty ešte nemáš ani vodičák a píšeš sem hovadiny. Fórum je tu na to aby sme si jeden druhému pomáhali. A to čo napísal Duves ohľadne pásov tak to sa dočítal v tom článku. Ale ty si asi múdrejší tak poraď kde je chyba! _________________ Ford Fusion, 1,4i, 16V, Duratec 10/2006 Tango metalíza, červené fólie, Chiptuning, Alpine autorádio, ešte neviem koľko koní tam mám |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Wed Oct 20, 2010 10:11 am Post subject: |
|
|
K pásu, ide to vymeniť aj doma ale radšej by som menil kus za kus - teda kúpiť vo Forde náhradný diel komplet a vymeniť doma. Tu si musím zastať Ivaška, život má človek len jeden a ja síce jazdím moc veľa a nespôsobil som žiadnu nehodu, už mi raz pásy zachránili život.
Síce asi to tu na fóre beží ako v poisťovniach, si mladý neskúsený tak proste budeš ten zlý. A pritom sa vôbec neberie ohľad na skúsenosti, zručnosti a podobne. Ja sa tiež radím k mladým - nehanbím sa, že mám 22 rokov no zároven neskromne poviem, že najazdeného a skúseností s technikou mám viac ako niektorí starší. A Ivaška si zastanem, lebo ako píšete, fórum je o tom aby sme si navzájom pomáhali a keď mu niečo nie je jasné tak nech sa opýta. Keby sa nepýtal tak sa nedozvie. A boli tu prípady keď sa ,,hovadinu" opýtal aj niekto starší... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Oct 20, 2010 10:26 am Post subject: |
|
|
Ja s tym nemam problem, s tym vekom. A nemám dojem, že by prave tu na tomto fore mladež bola voči starším dajako predpojata. Nekazme si forum. Byva to o hodne horšie na inych.
Co sa tyka pasov. Nemam dojem, že by to nešlo opraviť. Podla knižky
http://www.martinus.sk/?uItem=77058 (a načo som ju kupil, ak nie na to?) je stanoveny presne postup. Takže idem do toho.
Mam tušaka, že v servise to bude riadne mastne. Potom, až to vyjde, dam sem navod. Fotonavod. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
|