View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gek

|
Posted: Wed Nov 05, 2008 12:00 pm Post subject: |
|
|
haplo602 wrote: | ja nechapem ako vobec nieco ulomite ... |
To je tak jednoduché tu páčku ulomit Prostě odklopím sedadlo a když ho vracím nevystrčím sedadlo dostatečně dopředu a zatlačím a páčka je v hajzlu. Lépe řečeno její část je v kastlíku. A ani to nepotřebuje velkou sílu. Ted už se mi nic neulomí, protože zam mám jen páčkové torzo  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
 |
najkansur Guest
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 8:38 pm Post subject: |
|
|
a na co vám je všem "packa"?, já jsem je ulomil asi hodinu po koupě auta a nevadí mi to už 3,5 roku  |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Thu Nov 06, 2008 8:45 pm Post subject: |
|
|
Ja tam mám len lekárničku a takže to neotvaram:-D a ked už otvaram tak davam pozor  _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Fri Nov 07, 2008 6:05 pm Post subject: |
|
|
najkansur wrote: | a na co vám je všem "packa"?, já jsem je ulomil asi hodinu po koupě auta a nevadí mi to už 3,5 roku  |
Proč? Aby to tam bylo...
Když se to ulomí podruhé, už nebudem nic kupovat  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sat Feb 06, 2010 1:55 pm Post subject: |
|
|
Tak se mi zase podařilo podruhé ulomit tu packu
Nevím...sem asi stejný "osel" jak Gek nebo co...lezu tam jednou za uherský rok a ono se to musí zlomit
"Miluju" ty plastové části auta  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sun Apr 04, 2010 9:02 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Tak se mi zase podařilo podruhé ulomit tu packu
|
Dneska jsem to ze srandy zkusil slepit lepidlem,co jsem lepil masku a překvapivě to docela drží
Jen nevím,jak to tam pod ten sedák nacpat
Poradí někdo? _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
 |
bias

|
Posted: Mon Aug 23, 2010 9:05 pm Post subject: |
|
|
Plasty vo Fusione sú jedna veľká galiba. JA som tiež ulomil oba háčiky pod sedadlom, pri čistení skla sa mi podarilo ulomiť vnútorné spätné zrkadlo 54,- €, ďalej ulomila sa mi hlavica na kľuke od zadného okna 20,- €, ešte v záruke mi menili všetky lišty okolo dverí, odliepali sa, momentálne sa sa mi včera mi pri zatváraní kastlíka pod predným skom skrížili dvierka a niečo sa vysypalo do prístrojovky, už sa sami nevyklápajú. Celkom ma to začína štvať. To auto nebolo zas tak lacné, aby sa po necelých 3 rokoch začali lámať plasty ako na bežiacom páse. Na žiadnom inom aute, ktoré som mal a mám sa mi nič také nestalo. Bohužiaľ už mám po záruke a len za ten jeden háčik pod sedadlom pýtali 7 alebo 8,- €. Kašlem na to. _________________ Strieborný Ford Fusion 1,4 16V benzín, r.v. 9/2007, 6,84 L /100 km. Mám rád spoľahlivé autá. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|