View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jun 29, 2010 12:48 pm Post subject: Brezka - Praha |
|
|
mozno si spravim s bratom vylet do Prahy ...
prosim o reakcie:
- ako dlho trva cesta? ako je najlepsie ist?
- v Prahe by som najradsej niekde na konci Prahy zaparkoval a siel metrom, co poradite? kam zaparkovat? mozno niekde zadarmo, nejake obchodne centrum na kraji mesta, v tom smere od Brezky ... samozrejem aby tam bolo metro a dalo sa ist potom niekde do centra pozriet Karlov most, vaclavak a podobne ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
durco

|
Posted: Tue Jun 29, 2010 1:56 pm Post subject: |
|
|
Ja som bol minulý rok v Prahe s rodinou na tri dni, bývali sme mimo a dochádzali sme každý deň. Vyhliadol som si na internete sieť parkovísk R+P ktoré sú na okraji mesta, inak všetko sa dá nájsť na internete aj s cenami, zaplatíš parkovné ktoré nebolo vysoké na celý deň a máš strážené auto. Musíš si zakúpiť lístok na metro aj to máš zľavnený, priamo na parkovisku. Vytlačil som si sieť pražského metra a už sme cestovali a obdivovali bez problémov s parkovaním a či nájdeš auto na mieste kde si ho zaparkoval. _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jun 29, 2010 7:39 pm Post subject: |
|
|
dik durco, ale chcel som skor konkretne odpovede, nie vseobecne
ved mozno este niekto odpise _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 7:57 pm Post subject: |
|
|
Taky se chystáme do Prahy, ale až týden po srazu a z druhé strany-od Ustí nad Labem  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
picinko

Joined: 28 Dec 2008 Posts: 132 Location: Komárno, momentálne Veľký Kýr
|
Posted: Wed Jun 30, 2010 6:50 am Post subject: |
|
|
Ahoj Marek a kedy chceš ísť do Prahy? My máme na pláne v pondelok a odtiaľ domov ale možno by sme mohli ísť aj cez víkend. To by som sa musel dohodnúť s priateľkou ako to myslí. _________________ Ford Fusion, 1,4i, 16V, Duratec 10/2006 Tango metalíza, červené fólie, Chiptuning, Alpine autorádio, ešte neviem koľko koní tam mám |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jun 30, 2010 7:09 am Post subject: |
|
|
picinko wrote: | Ahoj Marek a kedy chceš ísť do Prahy? My máme na pláne v pondelok a odtiaľ domov ale možno by sme mohli ísť aj cez víkend. To by som sa musel dohodnúť s priateľkou ako to myslí. |
pozri, uvazovali sme v pondelok rano, ale ako pises, teoreticky aj povedzme v nedelu ... bolo by to fajn, vacsia skupina by sla do Prahy ...
v piatok vecer pri pivku vsetko preberieme, ok? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
picinko

|
Posted: Wed Jun 30, 2010 7:22 am Post subject: |
|
|
dulius wrote: | picinko wrote: | Ahoj Marek a kedy chceš ísť do Prahy? My máme na pláne v pondelok a odtiaľ domov ale možno by sme mohli ísť aj cez víkend. To by som sa musel dohodnúť s priateľkou ako to myslí. |
pozri, uvazovali sme v pondelok rano, ale ako pises, teoreticky aj povedzme v nedelu ... bolo by to fajn, vacsia skupina by sla do Prahy ...
v piatok vecer pri pivku vsetko preberieme, ok? |
Ok som za. _________________ Ford Fusion, 1,4i, 16V, Duratec 10/2006 Tango metalíza, červené fólie, Chiptuning, Alpine autorádio, ešte neviem koľko koní tam mám |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Jun 30, 2010 8:25 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | picinko wrote: | Ahoj Marek a kedy chceš ísť do Prahy? My máme na pláne v pondelok a odtiaľ domov ale možno by sme mohli ísť aj cez víkend. To by som sa musel dohodnúť s priateľkou ako to myslí. |
pozri, uvazovali sme v pondelok rano, ale ako pises, teoreticky aj povedzme v nedelu ... |
Mslím, že Praha bude rozumnější v pondělí..  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Jul 01, 2010 7:02 am Post subject: |
|
|
treba dialnicnu znamku ? kupujete ju ? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
picinko

|
Posted: Thu Jul 01, 2010 8:09 am Post subject: |
|
|
Ahoj Marek ja budem kupovať lebo potom keď pôjdeme do Prahy tak po ďiaľnici. Mám tam rodinu tak sa ich spýtam kde by sa dalo pekne zaparkovať blízko metra a odtiaľ metrm do centra. _________________ Ford Fusion, 1,4i, 16V, Duratec 10/2006 Tango metalíza, červené fólie, Chiptuning, Alpine autorádio, ešte neviem koľko koní tam mám |
|
Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Thu Jul 01, 2010 10:00 am Post subject: |
|
|
idem zajtra do Brna
na nasej tescovej pumpe davaju cz 10-dnovu nalepku za 10 eur, v Cechach stoji 250.-Kc, malinko lepsie sa oplati kupit ju tu na Slovači... _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Jul 01, 2010 12:14 pm Post subject: |
|
|
vls wrote: | idem zajtra do Brna
na nasej tescovej pumpe davaju cz 10-dnovu nalepku za 10 eur, v Cechach stoji 250.-Kc, malinko lepsie sa oplati kupit ju tu na Slovači... |
aku je kurz ? 301 Sk je menej ako 250 Cz ? nemam sajnu ... takze uz u nas vieme kupit tu znamku? to je fajn _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
fusik

|
Posted: Thu Jul 01, 2010 5:27 pm Post subject: Re: Brezka - Praha |
|
|
dulius wrote: | mozno si spravim s bratom vylet do Prahy ...
prosim o reakcie:
- ako dlho trva cesta? ako je najlepsie ist?
- v Prahe by som najradsej niekde na konci Prahy zaparkoval a siel metrom, co poradite? kam zaparkovat? mozno niekde zadarmo, nejake obchodne centrum na kraji mesta, v tom smere od Brezky ... samozrejem aby tam bolo metro a dalo sa ist potom niekde do centra pozriet Karlov most, vaclavak a podobne ... |
Ahoj Marek, nejlepši je jet z Brezky směr Mlada Boleslav, potom 30 min dalnice do Prahy.
Zaparkovat auto hned na kraji Prahy na Černem Mostě, máš na výběr asi 10 placených parkovišt, cca 10 parkovišt u obchodních center a pak kdekoliv na nejbližším sidlišti.
Metro je tu stanice Černý Most nebo Rajská Zahrada. Všude v okoli jsou ty hlidané parkovací místa nebo u obchodaku nebo o 100 metru dal zdarma na sidlišti.
Pokud budeš chtit, tak az se potkame na srazu tak dame pokec, co a jak a kudy atd...... _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jul 05, 2010 11:15 am Post subject: |
|
|
dik, dik ... bolo to v pohodke, ten Cerny most, tam sme zastali na P+R parkovisku, sadli na metro a za polhodinky sme boli v centre  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|