| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
scorsese
|
Posted: Thu May 27, 2010 6:51 am Post subject: |
|
|
Servisní prohlídka po 3.letech - 3.668,- Kc (Ford Rasino Brno), standardní bez zvlastnich ukonu. Spokojenost, za dve hodiny hotove. Do motoru jsem se dival a vsechny zatky tam byly  _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
| Back to top |
|
 |
sklima

|
Posted: Sun Jun 06, 2010 7:11 pm Post subject: |
|
|
| Já zvažuji jestli tam vůbec jít po 3.letech. Jen tak cvičně jsem jim poslal email s dotazem na přibližnou cenu. A oni že 3 roky/60000km cena cca 6600,-Kč. Já mám najeto necelých 32000km. Olej si klidně vyměním i sám. Jak ostatní? Byli jste po 3 letech u Forda? |
|
| Back to top |
|
 |
Shedir

|
Posted: Sun Jun 06, 2010 11:00 pm Post subject: |
|
|
Takze pridavam sa aj ja - 2 prehliadka (po 2 rokoch):
- olej, olejovy, vzduchovy a pelovy filter som si dodal
- servisna prehliadka standard ako jedna polozka 38,08€
- mimo standardu som chcel vymenit pelovy filter a dezinfekciu klimy
- okrem toho zvlast vymena brzdovej kvapaliny (neviem preco nie je v standarde, ked ju predpisuju) + doliatie destilovanej vody, technicky benzin na odmastenie
Spolu 88,37€
Auto J+J Trnava, cas trvania prehliadky neviem, mal som tam este par drobnosti do skoncenia zaruky navyse (hucanie loziska v norme, madlo dveri opotrebenie pouzivanim).
Kvitujem moznost vlastneho oleja a filtrov, pri 1.prehliadke nesuhlasili, teraz to len uviedli do zapisu, aby boli kryti.
A este mam prosbu - uz vieme, kolko pisu oleja, ze az prelievaju - kolko Vam pisali objem brzdovej kvapaliny pri vymene? Mne 0,6 _________________ Ford Fusion 1.4i Duratec 16V,
Flair X Tango
06/2008 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 6:21 pm Post subject: |
|
|
| Shedir wrote: | | A este mam prosbu - uz vieme, kolko pisu oleja, ze az prelievaju - kolko Vam pisali objem brzdovej kvapaliny pri vymene? Mne 0,6 |
Podle faktury asi 1 litr  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jun 07, 2010 8:30 pm Post subject: |
|
|
mne po roku 0,1 l brzdovej .... po 2. rokoch ani neviem _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
kuna
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 9:15 pm Post subject: |
|
|
Dnes jsem prodělal 1. garančku u ACR auto v Táboře a byl jsem vcelku mile překvapen cenou i přístupem.
Cena celkem s DPH 3.104 (šroub, filtr, olej, pylový filtr, drobný mat. a práce), obešlo se to bez dolévání různých kravin a vymyšlených nesmyslů.
Pod auto jsem se podíval a kromě bubnů a poloos to nevypadalo nijak zle.
Reklamoval jsem odlepenou lištu (tu vyměnili) a občasné kolísání otáček - až chcípnutí po nastartování (na nic nepřišli) _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Jun 10, 2010 7:38 am Post subject: |
|
|
| kuna wrote: | Pod auto jsem se podíval a kromě bubnů a poloos to nevypadalo nijak zle.
|
A co je s poloosami a bubnami? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Thu Jun 10, 2010 9:21 am Post subject: |
|
|
povrchova oxidace (koroze) _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Jun 10, 2010 1:05 pm Post subject: |
|
|
jj, to som v lete natieral pred rokom a vo februari pri vymene oleja sa pytali, že či som búral. A este tvrdili, že som natrel niečo, čo som nemal. Niečo potrebne na upravu geometrie. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
kuna
|
Posted: Thu Jun 10, 2010 9:39 pm Post subject: |
|
|
Sice to patří do jiného tématu, ale když už se to nakouslo:
- k bubnům mě varovali, abych je případně natřel pouze slabou vrstvou - kvůli špatnému chlazení zadních brzd , ale s mým brzděním hlavně motorem, to asi bude jedno. _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
| Back to top |
|
 |
Marián.Ke
|
Posted: Mon Oct 11, 2010 8:01 pm Post subject: |
|
|
Servisná prehliadka po roku, na FF nabehané necelých 7000 km, servis Ford Szilcar Košice.
Po prečítaní článkov na fóre / niektoré dosť poučné /, objednanie sa v menovanom servise. Pri zadávaní objednávky z mojej strany požiadavky - osobná prítomnosť pri vozidle
- nedolievať žiadne kvapaliny / všetko v norme - uprostred medzi min. a max. /
- bez výmeny peľového filtra / ten pôjde až pri druhej prehliadke, alebo ho asi vymením sám /
Príjmací technik p. Tirpák - seriózne jednanie, moje požiadavky akceptované, mal som otázku či je potrebné na tých necelých 7000 km meniť vzduchový filter povedal že nie. Pri prehliadke som trochu pokecal aj z mechanikom / dozvedel som sa napr. aj kde je otvor odkiaľ odteká kondenzovaná voda z klímy, alebo že vnútorné blatníky ktoré sú z nejakého koberco - plastu majú aj vyššie rady fordov /. Prehliadka trvala približne hodinu vymenený olej z filtrom, kontrola karosérie, nápravy, prístrojovky, svetiel, dofúkanie pneu a rezervy, premazanie zámkov dverí a kapoty.
Vcelku spokojnosť z jednaním aj z prácou, cena necelých 100 EUR sa myslím že dá, no zdala sa mi dosť vysoká cena za normohodinu 28,50 čo som si všimol tu uvádzané niektoré faktúry z iných servisov v tomto roku necelých 24 EUR .
 _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec 16V, Blue Ocean, 9/2009 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Oct 12, 2010 1:39 pm Post subject: |
|
|
| Marián.Ke wrote: | Servisná prehliadka po roku, na FF nabehané necelých 7000 km, servis Ford Szilcar Košice.
...
Príjmací technik p. Tirpák - seriózne jednanie, moje požiadavky akceptované ... |
ano, pan Tirpak tam tomu sefuje na prijme a je to naozaj seriozny chlap. _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
hanýsek starší
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 5:37 pm Post subject: |
|
|
To jsou věci,to jsou věci.....Tak jak tak koukám,tak se tady ztrácí příspěvky.Můj přísvěvek o první garančce z 9.9.2010 zmizel neznámo kam .
To dulius: Nebo jsi pro mne z neznámého důvodu mazal?V seznamu uživatelů v historii příspěvků jsem jej našel,tady chybí.Nic podstatného,pouze pro zajímavost dotaz  |
|
| Back to top |
|
 |
Marián.Ke
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 6:01 pm Post subject: |
|
|
| Ivašek a spol. wrote: | Tak takovou učtenku za garančku vidím poprvé  |
Tiež sa mi to zdalo divné, ale myslím že doklad ako doklad  _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec 16V, Blue Ocean, 9/2009 |
|
| Back to top |
|
 |
|