View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
scorsese
|
Posted: Wed Jun 02, 2010 8:50 am Post subject: nulování denního počítadla ujeté vzdálenosti |
|
|
Asi tak před měsícem jsem chtěl vynulovat denní počítadlo ujeté vzdálenosti, tak jsem podržel "nulovací" tlačítko, nic se nestalo a asi tak po 3 sec. se obě ručičky (otáčkoměr i rychloměr) plynule vytočily do maxima a pak se vrátily zpět do nulové polohy. Pak jsem to tlačítko stisknul znovu a kilometry se nromálně vynulovaly. Od té doby se mi to už nestalo. Zrovna jsem jel na servisní prohlídku, tak jsem jim to řekl, nevěděli čím by to mohlo být a že udělají nějaký test akumulátoru. Pak jsem se jich zeptal, jsetli na něco přišli a že je vše v pořádku. Nikde v návodu ani na fóru jsem o tom nic nenašel.
Stalo se to někomu taky, nebo ví někdo o co jde ? _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Mon Jun 28, 2010 9:31 am Post subject: |
|
|
Ahoj jestli chceš něco vyzkoušet (nevím jestli to tu někdo někde popisoval)tak zmáčkni a drž resetovací tlačítko a otoč klíček do první polohy pak jen překlikávej resetem v menu.Zkoušel jsem to i za jízdy a objevují se přesné hodnoty rychlosti,otáček,napětí.....,neboj nic nevymažeš ani nezkazíš ,zkoušel jsem to u mně i na Fokusu s malým displejem. _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
port3r
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 6:41 am Post subject: |
|
|
len poopravim, pootocit nie do prvej polohy ale do druhej.
scorsese tebe sa mohlo stat to, ze si spustil autodiagnosticky mod, a mohlo sa to stat takto, zatlacil si nulovacie tlacidlo a zapol si klucik do polohy II. alebo si nastartoval, ak si tlacidlo drzal cca 3 sek. aktivovali si autodiagnosticky mod, vtedy sa vypise na displeji "test" a ako prve je test "gauge" teda sa pretocia vsetky rucicky na max. Podla mna sa ti stalo presne toto _________________
Ford Fiesta 1.4TDCi, 12/2006, Blog |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 8:28 am Post subject: |
|
|
Diky za nazory, urcite to vyzkousim a dam vedet. Trochu zvlastni je, ze to nevedeli v autorizovanem servise Ford _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 8:18 pm Post subject: |
|
|
port3r wrote: | tebe sa mohlo stat to, ze si spustil autodiagnosticky mod, ... |
O tom sem zrovna nedávno někde četl _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Wed Jun 30, 2010 6:37 am Post subject: |
|
|
Tak jsem to vcera zkousel a opravdu to funguje, jak pise port3r. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
|
Back to top |
|
|
port3r
|
Posted: Wed Jun 30, 2010 7:18 am Post subject: |
|
|
pozri si moj blog, adresu mam nizsie v popise, je tam aj k tomu vysvetlenie a dalsie moznosti nastavenia. _________________
Ford Fiesta 1.4TDCi, 12/2006, Blog |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Wed Jun 30, 2010 3:27 pm Post subject: |
|
|
To : port3r
Díky za užitečné informace. Až bude více času, tak si to projdu podrobněji. Stojí to za shlédnutí. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
|
Back to top |
|
|
kuna
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 10:24 pm Post subject: |
|
|
Nedávno se mi to stalo také. Při odjezdu z pumpy jsem chtěl vynulovat počitadlo a místo nul se mi tam objevil TEST. Nějak jsem nepochopil k čemu to slouží, případně co s tím můžu udělat a jestli to má pro běžného smrtelníka nějaký význam.
Vrtat se v tom jen tak ze zábavy nemám odvahu. _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|