Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

skusenosti so servisom
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MyTB

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Ford Auto Tichý Havířov
Moje první zkušenost s tímto servisem - jsem velmi spokojený:
Minulý týden jsem si emailoval s vedoucím servisu ohledně garanční prohlídky, reklamace vnitřních madel dveří, montáže střešního nosiče, ..., velmi ochotně odepsal na každou mou otázku.
V pátek jsem se telefonicky objednal na dnešek na montáž střešního nosiče (žádný problém v tom, že přijedu až o půl čtvrté odpoledne, bylo mi vysvětleno, že pracovní dobu mají přece až do 18hod).
Po příjezdu šel se mnou přijímací technik k autu, celé ho obešel, zkontroloval, opsal počet km a množství benzínu a pak si nechal podepsat přijímací protokol.
Dal jsem si kávičku, prolezl všechna auta co mají v autosalónu (Ford a Peugeot, mimochodem Peugeot 3008, to je krása, je ještě hezčí než můj favorit Ford Kuga) a za necelou hodinku bylo hotovo.
Opět jsme šli společně k autu, kde mi byly ukázány namontované nosiče, vysvětleno jak postupovat kdybych je sundával (plastové zátky, ať si dám pozor při opětovné montáži na utěsnění šroubů, že už řešili reklamačku se zatékáním), zaplatil jsem a odjel.

Maximální spokojenost s přístupem, takže jsem asi konečně našel "můj" Ford servis Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Kormi

PostPosted: Wed Mar 03, 2010 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

MyTB wrote:
Ford Auto Tichý Havířov
Dal jsem si kávičku, prolezl všechna auta co mají v autosalónu (Ford a Peugeot, mimochodem Peugeot 3008, to je krása, je ještě hezčí než můj favorit Ford Kuga) a za necelou hodinku bylo hotovo.
Opět jsme šli společně k autu, kde mi byly ukázány namontované nosiče, vysvětleno jak postupovat kdybych je sundával (plastové zátky, ať si dám pozor při opětovné montáži na utěsnění šroubů, že už řešili reklamačku se zatékáním), zaplatil jsem a odjel.

Maximální spokojenost s přístupem, takže jsem asi konečně našel "můj" Ford servis Smile

Zajímavé i pro Ostraváky-myslíš ten Ford co je u odbočky k Aquaparku?
Ford Kuga je i můj favorit... neumístil bys nějaké fotky těch příčníků do správné sekce:)
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk
Back to top
MyTB

PostPosted: Wed Mar 03, 2010 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

Aquapark? Ne ne, musíš jet po Rudné z Ostravy do Havířova, projet ten velikánský havířovský rondel jakoby rovně (neodbočit do centra, ale směrem na Karvinou), po pár kilometrech je malý rondel, opět projet rovně a koukat doleva. Je to velký autosalon Peugeot a Ford. (Auto Tichý s.r.o., Dělnická ul. 101, Havířov - Prostřední Suchá)

Fotky dodám Smile

Nerad to říkám, ale při porovnání interiéru Kuga & Peugeot 3008 jsem měl stejný pocit, jako když jsme koupili nového Fusiona a ještě jsem jezdil i naší starou Felicí...
Back to top
Kormi

PostPosted: Wed Mar 03, 2010 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

MyTB wrote:

Nerad to říkám, ale při porovnání interiéru Kuga & Peugeot 3008 jsem měl stejný pocit, jako když jsme koupili nového Fusiona a ještě jsem jezdil i naší starou Felicí...

Vývoj jde dopředu mílovými kroky-přece jenom Peugeot 3008 je mladší kousek proti Fordu Kuga,ale já ty ,,francouzy "nějak nemusím-ale je to věc názoru
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk
Back to top
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed Mar 03, 2010 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

MyTB wrote:
...po pár kilometrech je malý rondel,...

jj, a u toho rondelu je po pravé straně havířovská pobočka Dankaru a po levé Fiat nebo co... to musíš znát Wink

MyTB wrote:
Nerad to říkám, ale při porovnání interiéru Kuga & Peugeot 3008 ...

To myslíš kvalitou nebo vzhledem?

Kormi wrote:
Ford Kuga je i můj favorit...

jj,to je autíčko..
Ale od včerejška je mým favoritem Focus RS Cool

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
dodo50

PostPosted: Wed Mar 03, 2010 5:45 pm    Post subject: Reply with quote

Měl bych dotaz na majitele fordů v olomouckém kraji. Můžete prosím, ti, co mají zkušenosti se servisem Charouz v šumperku, okomentovat zda tento servis doporučujete nebo přímo před ním varujete? Díky.. (asi vás tu nebude mnoho.. Crying or Very sad )
Robbert

PostPosted: Fri Mar 05, 2010 12:09 pm    Post subject: Autorizované Frod servisy... Reply with quote

Posílám odkaz ze zpřízněného fora, i tam se dají najít informace o fordích servisech...

http://forum.fordclubs.org/viewtopic.php?t=429&postdays=0&postorder=asc&start=420
EX:Ford Mondeo 2,0 TDDi Mk. III,2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003
Back to top
mikulo

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 5:05 am    Post subject: Servis VIP Auto Zilina Reply with quote

Jemne buchnute zadne dvere. V tomto servise som po prehliadke dostal odpoved, ze je zlomena vystuha a treba vymenit cele dvere - 557 Eur + prestekanie + lista = celovo 800 Eur. Tak som to nechal tak, a zasiel do AutoLaku na orave. Oprava - vystuha uplne neporusena stacilo len vypucit, pretmelit, prestriekat len cast a cena - do 100 Eur.
Back to top
marecatko

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 2:14 pm    Post subject: Built s.r.o. Presov a Szilcar s.r.o. Kosice Reply with quote

Caute,

Z motora sa mi ozyval suchotavy zvuk po 25 tisic. km a tak som v ramci zarucnej doby siel reklamovat tento nedostatok.

V Presove mi prijimaci technik povedal, ze nic nepocuje a ze je vsetko v poriadku. Vravim mu, ze pri 4. prudovke, ktora bola na 2 metre od nas, kde jazdia kamiony ani nemoze pocut ci vobec motor je nastartovany alebo nie. Tak sme dohodli termin a ze to pozru v garazi. Auto mi vratil s tym, ze on nic nepocuje. Nastvalo ma to, lebo aj moja manzelka sa ma uz pytala co to skrype v motore a to som siel 60 km\h so zapnutym radiom. Este mi dodal, ze co si neservisujem auto v Kosiciach ked tam byvam, a preco jazdim do Presova za servisom. Uz som mu nechcel vysvetlovat, ze preto, lebo som si ho u Vas kupil a ocakaval som serioznejsi pristup.

Tak som siel v ramci Europskej zaruky skusit Szilcar s.r.o. Tam ma hned zvysenym hlasom odbil chlapik, ze auto pokial je pojazdne si mam ist reklamovat tam kde som ho kupil. Este nezabudol dodat, ze oni s tym maju iba zbytocne vydavky a ze citujem "keby som aspon k nim chodil na preventivne prehliadky. Ale takto nemaju zo mna ziaden zisk. Mam ist do Presova".

Tak som volal priamo riaditelovi fordu do Bratislavi. Ten bol velmi mily a slubil mi napravu. Tiez mi potvrdil, ze reklamaciu vybavit je povinny kazdy autorizovany servis bez ohladu na technicky stav auta. O par dni mi zavolal, ze mozem ist do Szilcaru znova a v pripade problemov sa mam odvolat na neho. Prekvapilo ma, ze v Szilcare uz reklamacie nesmeli vybavovat technici ale jeden, len na to povereny clovek. Ten uz moje auto prijal. Dokonca mal profesionalny pristup. Citil som sa ako vo vedlajsich dverach kde predavaju Fordy a kde by vas vodili aj v bielych rukavickach. Zistili ze je vadna vodna pumpa a bolo potrebne ju celu vymenit. Vymena trvala asi pol dna. Motor bezal potom tichucko.

Nic to vsak nemeni na tom, ze auto mi v Szilcare vracaju po rocnych prehliadkach so zaspinenym interierom. Na poslednej prehliadke (po 60 tisic km, auto stale v ramci 2 roky zarucnej doby) som ich upozornil na nefunkcne brzdove svetla. Vraj to ani nepise do objednavky, lebo sa svetla pravidelne kotrnoluju pri prehliadke. Na fakture som mal sice vyuctovanu aj kontrolu podsvietenia pristrojovky, ale brzdove svetla nefungovali rovnako ako pred prehliadkou. Cena cca 300 EUR.

Skontrolovaj som aspon olej ci ho vymenili. Ten bol ciry a cisty. Aspon to. Je mi vsak zle z kvality Ford Servisov.
Sad
Back to top
nexter

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 2:31 pm    Post subject: Reply with quote

Je to strasne aky pristup maju servisaci. Odporucam BB, velmi prijemny prijmaci technik a aj dobre odvedena praca. Dufam ze budem spokojny aj ked pojdem o 2 mesiace na servisnu prehliadku po 2 rokoch.
duso

PostPosted: Fri Apr 09, 2010 1:22 pm    Post subject: servis-OIL PARTNERS Reply with quote

Nedalo mi nereagovať na skúsenosti so servismi. Auto som kupoval v Nitre, servisné (garančné prehliadky som absolvoval "z povinnosti" tiež v NR ale hneď po záruke som sa rozhodol pre bežný servis (ročný) v OIL-PARTNERS.
Presvedčil ma ich prístup k zákazníkovi, spôsob výkonu serv. prehliadky a aj cena. Celý čas som bol samozrejme pri aute, čo ma zaujímalo som sa pýtal.
Nie som ochotný viac ísť do servisu, kde je najdôležitejší bod vystavenie faktúry.
Pepikos

PostPosted: Wed Aug 04, 2010 7:27 pm    Post subject: Ford Prešov - BUILT Reply with quote

Ford Prešov - BUILT na Petrovanskej ulici. No, poviem Vam otvorene, absolutna neochota, ignoranci do okamihu, kym nemate platit - potom su milucky ako sa len da.
1. Mal som nehodu na kapote - bola preliacena (v januari), cez havarijnu poistku opravena v danom Forde. Teraz som zistil, ze priblizne polovica kapoty je pokryta hlbokymi škriabancami - myslel som si, ze som ich sposobil ja pri voskovani, tak som siel do autolakovne, nech to prelestia a lakyrnik mi povedal, ze to bola totalne odflaknuta robota pred striekanim pri opravovani preliačenia, kedy bola farba zdrsnena hrubym brusnym papierom a ŕyhy neboli zjemnene, potom naniesli farbu, ktora po vytvrdnuti mierne klesla a zobrazili sa skrabance... - opravitelne len prestriekanim (cca 8000,-Sk)
2. Nejde mi odsrobovat antenu, v servise mi povedali, ze je to moj problem, oni na to nesiahnu, lebo to zlomia a nemienia to platit... .
3. Svagrina tam bola na garancku a "prebehla" o 150 kilometrov viac ako mala - mechanik sa na nu vykrical, tak sa zvrtla a isla prec...
4. Nikdy, naozaj nikdy neriesili, ked som sa na nieco ztazoval, pred dvomi rokmi som chcel, aby mi spravili geometriu, povedali, ze masinu maju pokazenu, teraz po 2 rokoch som ich poprosil, aby mi pozreli tu geometriu, povedal mi, ze masina je stale pokazena... .
5. Chcel som, aby mi pred rokom vymenili madla na prednych dverach, ktore sa zacali "olupovat" (pogumovanie mi zislo dole), bolo mi povedane, ze "moc otvarate dvere" a je to teda bezne opotrebovanie, co su totalne keci...
Takze, to su moje dojmy, ked predavali auto, pomaly mi nukal predavac aj svoju dceru a ked bol problem, vzdy ma odpazili... .

Last edited by Pepikos on Thu Aug 05, 2010 5:55 am; edited 2 times in total
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Aug 04, 2010 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

Pepikos, este by bolo fajn, keby sme vedeli o kom pises. V prispevku nevidim kde to auto ti opravovali
MyTB

PostPosted: Thu Aug 05, 2010 5:30 am    Post subject: Reply with quote

viz předmět: Ford Prešov - BUILT Idea
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Aug 05, 2010 7:07 am    Post subject: Reply with quote

dik, dik. nevsimol som si to
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Page 8 of 11

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum