Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Uz som z toho jelen... ale Ford to bude urcite-Fusion/Fiesta
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue Feb 02, 2010 9:54 pm    Post subject: Reply with quote

Robbert wrote:
Já mám comfort a k tomu autoklimu, metlu, rádio sony, opěrku vzadu, loketní opěrku, tmavená skla, sklápění zrcátek, boční a zadní bagy. Jenom mě trošku mrzí, že jsem nechtěl park asistent (ten se ještě doplní) a senzor stěračů(zvykl jsem si ně něj a těď mi chybí Twisted Evil )
...

Tak to si kupoval v dobré době,no... tak ceny šly strašně dolů... dneska za to co sme měli Fusiona by sme měli Focuse Mad
No tak asistent tě možná dodatečně vyjde levnějí,ne?
A senzor je jenom o pohodlí a zvyku... a to je právě tvůj případ-zvykl sis ne něj na jiném autě Very Happy

P.S. Fusion má i zadní bagy? Surprised

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
haplo602

PostPosted: Tue Feb 02, 2010 10:51 pm    Post subject: Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:
Robbert wrote:
Já mám comfort a k tomu autoklimu, metlu, rádio sony, opěrku vzadu, loketní opěrku, tmavená skla, sklápění zrcátek, boční a zadní bagy. Jenom mě trošku mrzí, že jsem nechtěl park asistent (ten se ještě doplní) a senzor stěračů(zvykl jsem si ně něj a těď mi chybí Twisted Evil )
...

Tak to si kupoval v dobré době,no... tak ceny šly strašně dolů... dneska za to co sme měli Fusiona by sme měli Focuse Mad
A senzor je jenom o pohodlí a zvyku... a to je právě tvůj případ-zvykl sis ne něj na jiném autě Very Happy

jo ma, zaclonove nad oknami ... tiez to mam ...
Robbert

PostPosted: Wed Feb 03, 2010 8:20 am    Post subject: Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:

Já chtěl malé auto do města, takže Focus nepřipadal v úvahu i když za ty peníze je ta základní verze holobyt, ale tak to mají všechny automobilky. Musí na něčem vydělat a na základních verzích to není.

A co se týká toho asistenta tak máš asi pravdu, že to je o zvak nicméně je to příjemná věc. Uvažuju o tom, co je tady odkaz se sklápěcím displayem + montáž u Forda, kvůli záruky. Mám ji prodlouženou a vím, jak to chodí...

U fusiona si můžeš přikoupit boční bagy za 9 nebo stropní bag pro 1 a 2 řadu sedadel za 18 a je to včetně bočních. A jak jsem psal vzadu jezdí syn, tak jsem chtěl max bezpečí.
EX:Ford Mondeo 2,0 TDDi Mk. III,2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003
Back to top
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed Feb 03, 2010 4:45 pm    Post subject: Reply with quote

Robbert wrote:

Já chtěl malé auto do města, takže Focus nepřipadal v úvahu i když za ty peníze je ta základní verze holobyt...

Jasně,když máš jako druhé auto Mondeo Combi Wink
No nevím,ale co jsem sem díval ( http://www.ford.cz/Cars/Focus/Promotions), tak Focus má za těch 300 litrů docela slušnou výbavu.. kdybych vzal tu naši cenu 320, tak připočtěme tu sadu "Design" a máš dobře vybavané auto...až na ten motor 1.4,který bude na Focuse už asi hodně málo Confused

Robbert wrote:
Uvažuju o tom, co je tady odkaz se sklápěcím displayem...

jj,ten vypadá dobře Cool

Robbert wrote:
U fusiona si můžeš přikoupit boční bagy za 9 nebo stropní bag pro 1 a 2 řadu sedadel za 18 a je to včetně bočních.

Hmm...tak to je dobré no... ani nevím,jestli to tam předtím bylo Rolling Eyes
Ale těch 18 tis. už za to dá dneska málokdo...fakt jedině ten,co mu o tu bezpečnost jde v první řadě.
Akorát sme udělali chybu,že sme tu hlavovou opěrku nevzali navíc (ikdyž nechápu,proč už to není v základu)...myslím,že ta zadní opěrka se vyplatí i když v 5i jezdíš málo...ta tisícovka nebo kolik to stojí, ti může zachránit život Sad

Last edited by Ivašek a spol. on Mon Feb 15, 2010 6:18 pm; edited 1 time in total
Back to top
Robbert

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 9:28 am    Post subject: Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:

Jasně,když máš jako druhé auto Mondeo Combi Wink
No nevím,ale co jsem sem díval ( http://www.ford.cz/Cars/Focus/Promotions), tak Focus má za těch 300 litrů docela slušnou výbavu.. kdybych vzal tu naši cenu 320, tak připočtěme tu sadu "Design" a máš dobře vybavané auto...až na ten motor 1.4,který bude na Focuse už asi hodně málo Confused

Tak mi to nedalo a taky jsem se díval na toho Focuse a pokud tam dáš 1,6 + pro mě důležité věci jako vyhřívání předního skla, loketní opěrku a auto klimu, tak to není tak strašné. Máš pravdu. Přiznám se, že jsem to nestudoval (vycházel jsem z toho, jak to dělají všude), ale když jsi dal odkaz tak jsem kouknul a musám ti dát za pravdu.

Ivašek a spol. wrote:

jj,ten vypadá dobře

Jen ještě uvažuju kam ten displej dopředu dát. Za těmi zadními sedadly se mi to moc nelíbí Crying or Very sad

Ivašek a spol. wrote:

Hmm...tak to je dobré no... ani nevím,jestli to tam předtím bylo Rolling Eyes
Ale těch 18 tis. už za to dá dneska málokdo...fakt jedině ten,co mu o tu bezpečnost jde v první řadě.
Akorát sme udělali chybu,že sme tu hlavovou opěrku nevzali navíc (ikdyž nechápu,proč už to není v základu)...myslím,že ta zadní opěrka se vyplatí i když v 5i jezdíš málo...ta tisícovka nebo kolik to stojí, ti může zachránit život Sad

Já tam tu opěrku mám, protože dítko rádo sedává uprostřed. To víš, výrobci šetří na všem a každá koruna dobrá. Na druhou stranu Fusion není stavěný na nějaké to cestování ve 3 lidech vzadu. Jasně vejdou se lépe než do některých malých MPVček, ale je to spíše o nějakém nouzovém převozu. S tím, že i tak si myslím, že by měl prodejce upozornit na tu opěrku. Však taky jak jsem psal, docela dlouho jsem n auto čekal, protože se vyrábělo. Prý taková specifikace je velmi výjimečná Very Happy na tak malé auto, ale život máme jen jeden a zvláště pokud tam jezdí dítko a dneska se na těch silnicích jezdí naprosto šíleně...
EX:Ford Mondeo 2,0 TDDi Mk. III,2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 9:41 am    Post subject: Reply with quote

Robbert, myslim, ze pre displey je naozaj krasne miesto vpredu pred volantom ... vid http://fusion.fordclubs.org/ostatne/senzor2/slides/P8050313.html
Gil

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 1:09 pm    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
http://fusion.fordclubs.org/ostatne/senzor2/slides/P8050313.html

Zase útočná stránka pro NOD Wink
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

Gil wrote:
dulius wrote:
http://fusion.fordclubs.org/ostatne/senzor2/slides/P8050313.html

Zase útočná stránka pro NOD Wink

no vidis ... v mozille je tam problem, v opere a ie nie Laughing
inak ked cuvam, vacsinou pozeram na spatne zrkadla a preto sa mi javi ako velmi neprakticke mat cuvaci senzor vzadu, lebo sa musim otacat dozadu, aby som videl na neho a na to co mi ukazuje (vzdialenost)
Ivašek a spol.

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

Robbert wrote:

Tak mi to nedalo a taky jsem se díval na toho Focuse a pokud tam dáš 1,6 + pro mě důležité věci jako vyhřívání předního skla, loketní opěrku a auto klimu, tak to není tak strašné. Máš pravdu. Přiznám se, že jsem to nestudoval (vycházel jsem z toho, jak to dělají všude), ale když jsi dal odkaz tak jsem kouknul a musám ti dát za pravdu.

jj, právě že to vychází dobře... na kolik vyšla ta "tvoje" verze? Nechce se mi projíždět celý ten ceník a vybírat důležité prvky Very Happy
"Vycházel jsem z toho,jak to dělají všude" -to je to...Ford (myslím jako jediný nebo jeden z mála),dělá akční ceníky fakt akční...že dá normálni verzi levněji-obsahuje dost dobrou výbavu. Kdežto ostatní značky ti dají slevu,ale to máš holou verzi skoro bez ničeho. Jak máš reklamy na ty mini auta od 160 tis. apod. -jen tak pro zajímavost jsem se na to dědovi díval a čuměl sem,že ty auta fakt nemají skoro nic a jak bys tam chtěl aspon nakou výbavu (2 bagy, rádio (při lepším na CD), centrál na DO apod.),tak tě to auto vyjde skoro na 250 000 Kč a za ty prachy máš dobře vybavený a o třídu lepší Fusion Twisted Evil ..ale to není jen u těch malých aut,je to ve všech kategoriích. Proto podle mě (není v tom nějaká "láska" že máme Ford) dělá právě Ford ty ceníky nejlépe Wink

Robbert wrote:

Jen ještě uvažuju kam ten displej dopředu dát. Za těmi zadními sedadly se mi to moc nelíbí Crying or Very sad

Zbývá ti asi jenom možnost tak,jak to vyřešil Dulius Wink
Nebo mě ještě napadlo někde mezi výdechy ventilace nebo na tu výklopnou přihrádku nahoře... ale tam by byl asi probém jak tam dovést kabeláž Rolling Eyes
Ale efekt by to udělalo dobrý-při jízdě by to bylo sklopené (nevadilo by to ve výhledu) a při couvání by se ti to vyklopilo Cool

Robbert wrote:

Já tam tu opěrku mám, protože dítko rádo sedává uprostřed. To víš, výrobci šetří na všem a každá koruna dobrá. Na druhou stranu Fusion není stavěný na nějaké to cestování ve 3 lidech vzadu. Jasně vejdou se lépe než do některých malých MPVček, ale je to spíše o nějakém nouzovém převozu. S tím, že i tak si myslím, že by měl prodejce upozornit na tu opěrku. Však taky jak jsem psal, docela dlouho jsem n auto čekal, protože se vyrábělo. Prý taková specifikace je velmi výjimečná Very Happy na tak malé auto, ale život máme jen jeden a zvláště pokud tam jezdí dítko a dneska se na těch silnicích jezdí naprosto šíleně...

S tím,že Fusion není pro 3 lidi tak pohodlný jako třeba Berlingo souhlasím-ale kolik aut dneska tolik místa má? Ani zminovaný Roomster se na FoFu nelepí...a to je to pravé MPV Very Happy Myslím,že Fusion je na tom s místem vzadu dost dobře, jízda ve 2+dětská sedačka nebyla problém ani na delší cestu Wink
Taky jsme čekali ty 3 měsíce-sice jsme neměli tak velké požadavky jako ty,ale byl dělaný "na míru" Smile
No ta hlavová opěrka by měla být povinná jako třeba to ABS a ESP,které bude.Takové věci jako 3 hlavové opěrky vzadu, min. 2 airbagy by měly být dneska základ. Ne za příplatek.
Oni ti dají klimu zdarma,ale z bezpečnostní výbavy toho moc nedávají Confused

Back to top
Liboro

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:

S tím,že Fusion není pro 3 lidi tak pohodlný jako třeba Berlingo souhlasím

Tak s tým Berlingom si nedovolím súhlasiť. Ani jemu podobné Peugeot Partner, dokonca ani Ford Transit(Tourneo) connent nie sú vôbec pohodlné vzdadu. Ja som tam sedel a je to veľmi a veľmi stiesnené, hlavne pre kolená a chrbáty(kratučké operadlá. Proste sa tam nedá vôbec pohodlne sedieť. Toto rieši až o poriadne väčší Ford Transit (Tourneo) - 9 miestny. Inak z vlastnej skúsenosti (nechcem Fusion vychvalovať ale je to tak) je pohodlnší ako spomínané Berlingo vo všetkých smeroch a o jazde už ani nehovorím.
Ivašek a spol.

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 9:47 pm    Post subject: Reply with quote

Liboro wrote:

Tak s tým Berlingom si nedovolím súhlasiť...

No myslel jsem to spíše na tu šířku, tam je brán "jako král" ... nevím,seděl jsem v něm asi jednou...ale co sem četl,tak ho chválili Rolling Eyes
Samozřejmě jak sem psal,Fusion je taky dost dobrý a pohodlný i ve třech Cool

Back to top
wexler

PostPosted: Mon Mar 15, 2010 10:40 pm    Post subject: konecne rozhodnutie Reply with quote

...tak po dlhsom premyslani som aj tak nic nove nevymyslel, a dnes som zlozil zalohu vo Forde a budem mat jeden z poslednych Black Panther Fusion dovezenych na Sk. Predtym som este raz sadol aj do Fiesty, ale okrem toho stredoveho panelu ktory sa mi velmi nepaci, sa na mna zo vsetkych stran tlacili steny, kdezto vo FoFu je to ovela otvorenejsie, takze rozhodla ucelovost.... a nie design. Inak cim viac sa mi paci Fusion aj zvonku... Najneskor koncom buduceho tyzdna je v Ke. Tak sa ozvem.
Marek vobec som nestihal sa s tebou stretnut, ale ty by si ma urcite neodhovaral, tak asi by ma to pri volbe pre Fusion len utvrdilo. Very Happy
Back to top
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue Mar 16, 2010 4:53 pm    Post subject: Re: konecne rozhodnutie Reply with quote

wexler wrote:
...tak po dlhsom premyslani som aj tak nic nove nevymyslel, a dnes som zlozil zalohu vo Forde a budem mat jeden z poslednych Black Panther Fusion dovezenych na Sk.

Takže fakt už končí "naše řada" Fusionů? Surprised
Jinak gratuluji k dobrému výběru Cool
Fiesta není špatná, ale jak si psal v tom prostoru má FoFu navíc Wink

Back to top
Gil

PostPosted: Tue Mar 16, 2010 8:14 pm    Post subject: Re: konecne rozhodnutie Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:

Takže fakt už končí "naše řada" Fusionů? Surprised

Nekončí, to je jen akční model
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue Mar 16, 2010 9:44 pm    Post subject: Re: konecne rozhodnutie Reply with quote

Gil wrote:

Nekončí, to je jen akční model

Tak proč by psal "posledního černého Fusiona?" Rolling Eyes

Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 5 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum