View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Stinpy
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 11:33 am Post subject: vseobecne hodnotenie Fo FUSION-názory...+/- |
|
|
Uvazujem o kupe Fusion 1,4 TDCi ....konkretne verzia X-Plus...Chcel by som poscut klady a zapory tohoto modelu....Ide mi o auto hlavne do mesta, ale aj na obcasne vyjazdy mimo mesta(dovolenky atd.)...nie som divoch, ale skor uprednostnujem pokludnu jazdu....skusenosti s dieslakmi nemam...tak by som bol vdacny za odpovede aspon na niektore otazky:
1, ako su odlisne naklady pri udrzbe dieslaku oproti benzinaku
2, ake vady sa pripadne nedostatky ste nasli na Fusion
3, aky nakladny je servis vo Forde v SR? v porovnani s ostanymi znackami. Pripadne naklady na garancne kontrloy a bezna udrzba.
4, doteraz som jazdil na benzinakoch...ktory motor ma dlhsiu zivotnost? ake ma vyhody benzinak oproti dieslaku a naopak?+/-
5, Je 1,4 TDCi hlucna u Fusion?
6, ako je Ford hodnoteny celkovo v rebricku spolahlivosti...vraj najlepsie je na tom Toyota (konkretne Yaris hlavne) Ja este uvazujem o Fiate Grande punto, ale aj ked mam rad tuto znacku, ono kvalitou vraj na tom nie je moc dobre Fiat)
Dakujem za kazdu odpoved |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
|
Back to top |
|
|
Stinpy
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 11:18 am Post subject: |
|
|
dik moc....no ono ta moja otazka je uz starsia...ten ford uz mam objednany...ano, nasiel som si tu studiu, ze Fusion je spolahlivy (auto do 3 rokov myslim)...tak hadam sa to bude tykat aj mojho noveho tatosa:-)...v podstate by toto mohol admin aj vymazat v klude |
|
Back to top |
|
|
Rudas
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 10:06 am Post subject: Re: vseobecne hodnotenie Fo FUSION-názory...+/- |
|
|
Stinpy wrote: | Uvazujem o kupe Fusion 1,4 TDCi ....konkretne verzia X-Plus...Chcel by som posňcut klady a zapory tohoto modelu....Ide mi o auto hlavne do mesta, ale aj na obcasne vyjazdy mimo mesta(dovolenky atd.)...nie som divoch, ale skor uprednostnujem pokludnu jazdu....skusenosti s dieslakmi nemam...tak by som bol vdacny za odpovede aspon na niektore otazky:
1, ako su odlisne naklady pri udrzbe dieslaku oproti benzinaku
2, ake vady sa pripadne nedostatky ste nasli na Fusion
3, aky nakladny je servis vo Forde v SR? v porovnani s ostanymi znackami. Pripadne naklady na garancne kontrloy a bezna udrzba.
4, doteraz som jazdil na benzinakoch...ktory motor ma dlhsiu zivotnost? ake ma vyhody benzinak oproti dieslaku a naopak?+/-
5, Je 1,4 TDCi hlucna u Fusion?
6, ako je Ford hodnoteny celkovo v rebricku spolahlivosti...vraj najlepsie je na tom Toyota (konkretne Yaris hlavne) Ja este uvazujem o Fiate Grande punto, ale aj ked mam rad tuto znacku, ono kvalitou vraj na tom nie je moc dobre Fiat)
Dakujem za kazdu odpoved | Mám fusion 1.4 TDci téměř rok,a najeto něco kolem 9000 km,problém jsem žádný zatím neměl,takže auto s tímto motorem vřele doporučuji. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 10:14 am Post subject: |
|
|
tato je tema je uzamknuta a presunuta do archivu. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|