View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 7:14 pm Post subject: |
|
|
duves wrote: |
No treba čítať aj ine temy... |
No čtu všechno, ale že bych si pamatoval obsah všech 20 000 příspěvků se nedá říct  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 10:39 am Post subject: |
|
|
asi neskoro a na zlom mieste - ale ..
poraďte niekto na čo si mám dať bach - idem dnes na prehliadku po 20000 km a nemal som čas brázdiť a hľadať to tu
na čo upozorniť - bežné veci čo sa riešia pri prehliadke -
vopred díkes _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 5:44 pm Post subject: |
|
|
no, som po prehliadke...
práca : servisná prehliadka - 18,15
peľový filter - 11,35
diagnostika - 6,81
materiál: olej formula - 4 l - 43,84 (2 deci mám)
nemrznúca zmes 1 l - 5,31
Peľový filter 24
Olej. filter 7,76
výpustná skrutka 9,54
sprej na kontakty 3
SPOLU 155,28 s DPH -
Neviem či je to veľa či málo... Trvalo to 2,5 hodiny, reklamoval som obitú hranu zadných dverí, ktoré zle lícovali s prednými, a tým kamienky opieskovali lak... Pofotili, že pošlú do blavy ale šance sú malé na preplatenie opravy... Dvere potom nastavili aby to dole bolo OK ale trochu vytŕčajú v strede . Bol som pri prehliadke a chlapík bol dosť ochotný... Jediné čo som si nevšimol bola tá skrutka - či dal novú alebo starú som nezaregistroval... prepálil softvér (špecifikácia paliva) a mala by byť lepšia spotreba.. na 50 km spotreba podľa PP 5l na 100 km tak asi na tom niečo bude...
a to najdôležitejšie kde - Autonova Poprad - svojpomocne by to bolo o nejakých 50€ menej ale bez diagnostiky a nabohoval by som sa a stratil nejakých 5 - 6 hodín
p.s. : doniesol síce litrovky oleja formuly ale či pred tým neboli otvorené a preliate to neviem - ale asi som už paranoik... _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 6:52 pm Post subject: |
|
|
DUDIS wrote: |
............. diagnostika - 6,81
............. svojpomocne by to bolo o nejakých 50€ menej ale bez diagnostiky..... |
Ty si bol prítomný pri diagnostike? Ukázali ti nejaký výsledok? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 6:57 pm Post subject: |
|
|
predomnou - napichol, urobil testy, prepaloval softvér, hovoril m čo robí...
bolo to dosť dlho..ale aspoň som vedel čo robí..
čo tá cena ? v poho _________________ sympaťák...
|
Back to top |
|
 |
Gil

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 7:00 pm Post subject: |
|
|
To vypadá na velmi soolidní jednání a cena je taky slušná _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 7:02 pm Post subject: |
|
|
50 € cena práce a možno nejaké lacnejšie veci _________________ sympaťák...
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Feb 19, 2010 8:07 pm Post subject: |
|
|
DUDIS wrote: | prepálil softvér (špecifikácia paliva) a mala by byť lepšia spotreba.. na 50 km spotreba podľa PP 5l na 100 km tak asi na tom niečo bude...
...ale bez diagnostiky ... |
Tobě dělali při první garančce diagnostiku?
A ty, jeden z rekordmanů nejmenší spotřeby, chceš ještě menší?  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 9:03 pm Post subject: |
|
|
Podla mna by to prepalenie softu mali robiť každemu za nejaky primerany paušál. Teda, tomu, kto sa ozve. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 10:13 pm Post subject: |
|
|
treba povedať že niečo blbne (akože), dohodnúť sa s chlapíkom čo treba a urobiť to (malo by to byť zadara - lebo je to reklamácia napr. zlého štartovania) ... _________________ sympaťák...
|
Back to top |
|
 |
haplo602
|
Posted: Mon Feb 22, 2010 9:48 am Post subject: |
|
|
DUDIS wrote: | no, som po prehliadke...
práca : servisná prehliadka - 18,15
peľový filter - 11,35
diagnostika - 6,81
materiál: olej formula - 4 l - 43,84 (2 deci mám)
nemrznúca zmes 1 l - 5,31
Peľový filter 24
Olej. filter 7,76
výpustná skrutka 9,54
sprej na kontakty 3
SPOLU 155,28 s DPH -
Neviem či je to veľa či málo... Trvalo to 2,5 hodiny, reklamoval som obitú hranu zadných dverí, ktoré zle lícovali s prednými, a tým kamienky opieskovali lak... Pofotili, že pošlú do blavy ale šance sú malé na preplatenie opravy... Dvere potom nastavili aby to dole bolo OK ale trochu vytŕčajú v strede . Bol som pri prehliadke a chlapík bol dosť ochotný... Jediné čo som si nevšimol bola tá skrutka - či dal novú alebo starú som nezaregistroval... prepálil softvér (špecifikácia paliva) a mala by byť lepšia spotreba.. na 50 km spotreba podľa PP 5l na 100 km tak asi na tom niečo bude...
a to najdôležitejšie kde - Autonova Poprad - svojpomocne by to bolo o nejakých 50€ menej ale bez diagnostiky a nabohoval by som sa a stratil nejakých 5 - 6 hodín
p.s. : doniesol síce litrovky oleja formuly ale či pred tým neboli otvorené a preliate to neviem - ale asi som už paranoik... |
kua fix ... keby som tam aj na garancky mohol chodit  _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Mon Feb 22, 2010 11:40 pm Post subject: |
|
|
Tak prdlajs jako posledně. Platil jsem 3 020 Kč. A to neměnili pylový filtr. Navíc mi naúčtovali 2 litry kapaliny do ostřikovače, ale já jsem měl před servisem dolito po hrdlo . To mi ale nakonec vyškrtli z faktury a o to jsem platil méně. Nejde mi ani snad o tu stovku, ale štve mě to, že mám platit něco, co není pravda. To prostě nechápu.
Opět naúčtováno 5 litrů oleje, ale když jsem se na to ptal, donesl mi pán flašku s půllitrem oleje. Ale nechal jsem ji tam. Nechtěl jsem ji. Ale taky nechápu.
Lišty přilepeny, schránka se chová stejně, jako před servisem, Fofín umytý a hezký. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Tue Feb 23, 2010 8:12 am Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Tak prdlajs jako posledně. Platil jsem 3 020 Kč. A to neměnili pylový filtr. Navíc mi naúčtovali 2 litry kapaliny do ostřikovače, ale já jsem měl před servisem dolito po hrdlo .
. | Hoši zo servisu robia zázraky. Na počkanie. Proste to robia každému. 99% šoférov nemá prehlad o stave náplni v ostrekovači.
Gek wrote: | Opět naúčtováno 5 litrů oleje, ale když jsem se na to ptal, donesl mi pán flašku s půllitrem oleje. Ale nechal jsem ji tam. |
Možno si pollitrík odliali. Budú smažiť rezne.  _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Feb 23, 2010 10:34 am Post subject: |
|
|
v KE v Szilcari sa mi take nieco nestalo, tam nauctovali vsetko ako mali, napriklad olej 4.3L (myslim pri tej 1.garancke, ked som este nemal svoj material) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
steele
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 10:29 am Post subject: 2. garancka |
|
|
Moja 1. garancka bola za nejakych 160 Eur, co sa mi zda pri porovnavani ciem s ostatnymi tiez v pohode, objednali mi listu na vodicovych dverach, ale obavam sa, ze tu moju povodnu len dolepili, ale co uz, nestalo to nic, tak je to jedno, o chvilku mam na krku 2. garancku, tak premyslam kam ist, ej mi to jedno, len nech to urobia poriadne (jedno nie, na Zlate piesky nie, na ktore som este nepocul nic dobre). Takze sa budem musiet nachystat. Hlavne pozriet, co vsetko sa bude kontrolovat. _________________ steele
|
 |
|