View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirkah
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 4:40 pm Post subject: |
|
|
sedlaq wrote: | Momentálně jsou samolepící chromové lišty v ČR, v obchodním řetězci Liedl v akci. Já osobně nemám rád na autě takováto "vylepšení". |
V tom lídlu jsem to viděl a je to hnus. Zkuste se poptat na icare.sk, ale bude to mastné. Nebo nějaký vrakáč, popřípadě https://www.fordpartsuk.com/, kde třeba doplnky na fiestu jsou o dost levnější než u nás, na fusion se to chce zeptat, já osobně tam budu brát nějaké blbiny a ségra mi to pak doveze. _________________ Ford Fiesta Duratec 1.3 (2006)
|
|
Back to top |
|
|
icask
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 12:36 pm Post subject: |
|
|
Fusion to nepotrebuje, ale je mnoho aut kde sa to doslova pyta a az potom je to pekne auto. Videl som aj auto olepene tak, ze to bol des az bes. Voci vkusu ziaden disputat _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
|
tribula
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 7:10 am Post subject: |
|
|
Nemozem sa nepodelit o zazitok z fordu. Mam odlomeny jeden uchyt na prednej mriezke - bez striebornej obrucky. Tak ked som bol vo forde na servisnej, tak som sa iba btw opytal na nahradnych dieloch kolko stoji u nich nova... Pani drzte si klobuky... So striebornou obruckou vyse 4tis a obycajna vyse 2tis - presne si to uz nepamatam... Takze? dvojzlozkove lepidlo to isti _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 08/2006 |
|
Back to top |
|
|
icask
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 8:54 am Post subject: |
|
|
Aj ja mam zlomeny uchyt lavy spodny, ak sa pozeras spredu na masku. Este som strasne lenivy to zalepit, ale tolko penazi co za to ppytaju som necakal. Nema niekto firmu co lisuje plasty??? _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 9:18 am Post subject: |
|
|
no, mam to odlomene tiez rovnako lava strana, zeby nejaka vada v spoji? ehm ... este som to nelepil ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
jandaxx
|
|
Back to top |
|
|
icask
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 12:10 pm Post subject: |
|
|
Ten difuzor sa mi paci, skoda ze je tak drahy. To by ma zaujimalo co tak strasne navysi cenu. Ved ked sa to vyraba vo velkom tak vyrobne naklady su nizke.
Ono s tym utrhnutym drzakom, ci to nie je skor chyba niekoho v procese vyroby - prepravy, ci to nejaky odbornik netrkne prilis brutalne pri otvarani kapoty. Mechanik vo forde kapotu otvaral tak, ze ju dvihal vaz za plechovu cast, co je dost odruky, ale asi vie co robi. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
|
icask
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 12:19 pm Post subject: |
|
|
Apropo neviete cim sa lepia bocne listy na dverach?? Nejaky dobrak sa po nej zviezol a teraz trosku odstava. Pri otvarani zadnych dvery sa osuchava o predne. Co stym? _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
|
jandaxx
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:17 pm Post subject: |
|
|
Je to drahý, protože to je značkový výrobek z plastu, žádný hnus z laminátu, který má pravděpodobně německou TUV homologaci. Prostě se to přepočítá kurzem EURA a pro našince je z toho takováhle pálka.
Do tohoto fóra jsem se zaregistroval, jako předběžný vážný zájemce o Fusiona. Bylo by to druhé auto pro mladou. Nyní drandí Matizem, který už má 8 let a začíná lehce reznout (myslím auto, mladá zatím drží ). Zatím jsem si byl vyzvednout katalog a cenník u Charouze na Černokostelecký. Víceméně ho okukuji a přemýšlím, jestli jo nebo ne. Sám bych s tím asi jezdil také poměrně často, i když mám pro sebe svoje druhý auto. Asi by to bylo na ježdění po městě a občas nějaká delší vyjížďka. Tak pěkně pište, ať mám o čem přemýšlet. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:21 pm Post subject: |
|
|
jandaxx wrote: |
Do tohoto fóra jsem se zaregistroval, jako předběžný vážný zájemce o Fusiona. Tak pěkně pište, ať mám o čem přemýšlet. |
len pekne citaj, je tu uz viac ako 2000 prispevkov o Fusione _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Matrix
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 10:30 pm Post subject: Jak se udělá ohyb |
|
|
Nevíte náhodou, jak se udělá vzhledově přijatelný ohyb té univerzální chromové lišty? Chtěl bych vytvořit chromový lem okolo přední plastové masky. Nemá někdo zkušenost jaká šířka lišty vypadá na Fusionu dobře? Lišta se totiž vyrábí v různých velikostech (šířích). _________________ Matrix |
|
Back to top |
|
|
Matrix
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 6:29 pm Post subject: Prodam plastovu predni mrizku |
|
|
Tak jsem konecne privezl noveho Fusiona. Nakonec jsem jeste prikoupil predni plastovou mrizku s chromovym lemem (cca 3700CZK). Pokud nekomu z vas praskla ta original cerna, tak bych vam mohl prodat tu moji. Je uplne nova, neposkozena, vymenil jsem ji za chromovou po ujeti asi 20km. Cenu urcite dohodneme. Takze kdo by mel zajem, ozvete se. _________________ Matrix |
|
Back to top |
|
|
Maki
Joined: 09 Jul 2007 Posts: 124 Location: Kosice - Zelezniky
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 5:35 pm Post subject: Re: Jak se udělá ohyb |
|
|
Matrix wrote: | Nevíte náhodou, jak se udělá vzhledově přijatelný ohyb té univerzální chromové lišty? Chtěl bych vytvořit chromový lem okolo přední plastové masky. Nemá někdo zkušenost jaká šířka lišty vypadá na Fusionu dobře? Lišta se totiž vyrábí v různých velikostech (šířích). |
Zamyslam urobit podobnu vec.
Pozriem na to a dam vediet.
Maki _________________ Fusion 1.4 16V/80PS, 06/2007, model Flair-X
cervena tango metal |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 5:40 pm Post subject: |
|
|
tribula wrote: | Mam odlomeny jeden uchyt na prednej mriezke - bez striebornej obrucky.Dvojzlozkove lepidlo to isti |
icask wrote: | Aj ja mam zlomeny uchyt lavy spodny, ak sa pozeras spredu na masku. Este som strasne lenivy to zalepit... |
dulius wrote: | no, mam to odlomene tiez rovnako lava strana... |
Čím jste to nakonec lepili? a drží to?
Máme to taky ulomené _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 10:08 pm Post subject: |
|
|
Já bych použil Araldit. Je to dvousložkové lepidlo. Už sem s tim toho dost slepil a drží to dobře. A do budoucna doporučuju zvedat kapotu u světla za plech jak už psal výše icask. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
|