View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
scorsese
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 6:49 pm Post subject: Odkládácí schránka před spolujezdcem |
|
|
Zdravím všechny majitele Fusiona. Mého FoFu mám od 05/07, takže s ním nemám jěště mnoho osobních zlušeností, ale už od začátku mám problémy se zavíráním odkládací schránky před spolujezdcem. Podle mně není moc dobře konstrukčně řešená, protože vlastní schránka je celá výklopná (narozdíl od jiných aut, např.Focus nebo Fabia, kde se jen vyklápí víko a ne celá schránka). Stačí do ní dát návod k obsluze a automapu a už nejde pořádně zavřít (schránka váhou věcí klesne a zámek nesedne přesně na úchytné oko). Pročetl jsem fórum a nikdo si na to zatím nestěžuje. Vám ostatním to funguje bez problémů ? Jinak ostatní zatím v pořádku a celková spokojenost. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 6:54 pm Post subject: |
|
|
ahoj, suhlas ... ja to tiez poznam, ja pri zatvarani ju jemne nadvyhnem a vtedy pekne sa zavrie bez problemov ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
DANID
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 9:35 pm Post subject: |
|
|
ja nemam s tym žiadny problem,nemusim nič nadvihovat aj ked mam nejake veci vo vnutri,neviem ako ostatny. _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
Back to top |
|
|
budkacik
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 10:03 pm Post subject: |
|
|
Ziaden problem.
Problem iba so schrankou pod prednym oknom.
Zasekava sa. Musim ju jemne pacit,aby som ju otvoril. |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 6:29 am Post subject: |
|
|
Taky to řeším při zavírání nadzvednutím schránky. Ne, že bych tam tolikrát lezl, ale pro tu mapu nebo SMART kartu se občas natáhnu. Zítra (úterý) to jedu reklamovat do FORDu, tak uvidím, jak si s tím poradí. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 6:54 am Post subject: |
|
|
scorsese wrote: | ale pro tu mapu nebo SMART kartu se občas natáhnu. |
na SMART kartu pouzivam tento priestor :
_________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 9:30 am Post subject: |
|
|
mozno tam netreba hadzat prilis tazke veci, inak so zatvaranim nie je problem. Ja som na karty tiez pouzival tie pasiky ako Dulius, ale nedavno som to premiestnil do skrinky. Paci sa mi prazdna pristrojovka. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 2:37 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem se dnes zastavil v servise s tou odkládací schránkou před spolujezdcem. Naštěstí nešla pořádně zavírat i tam, takže jsem nemusel dokazovat, že "mně to doma dělá". Za 15 minut přestavili zámek a schránka jde zavírat normálně. Už tam těch 5 lahváčů nebudu strkat . Jinak se servisem (FORD RAŠINO Brno) spokojenost. Jezdí tam i otec s Focusem a zatím bez připomínek. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 2:54 pm Post subject: |
|
|
hehe,tak sa s tym zastavim v servise aj ja ... zajtra tam idem _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 8:11 pm Post subject: |
|
|
budkacik wrote: | Ziaden problem.
Problem iba so schrankou pod prednym oknom.
Zasekava sa. Musim ju jemne pacit,aby som ju otvoril. |
Taky mám stejný problém se schránkou pod předním oknem, musím ji otevřít a stlačit na opačné straně u okna, raději do ní níc nedávám. _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
Peris
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 10:13 am Post subject: |
|
|
Nastes ti me jde dobre zavirat, ale vadi mi to, ze neni necim vypolstrovana. Pouzivam ji jako odkladaci misto na ruzne kabely k mobilu a k navigaci. A kdyz se jede pres "nerovnosti" na silnici, tak to tam vsechno poskakuje a klepe. Kdyby to aspon bylo rovnou necim vypolostrovano, takhle jsem tam dal protiskluzovou gumovou podlozku a musim to vzdycky vsechno trosku preskladat do spravne polohy. Obcas mam na celnim skle prichycenou navigaci (kterou jsem dostal "zdarma" k Fusionovi), takze se pak do te schranky pres tu navigaci nedostanu. Ale pak ji tam aspon muzu schovat. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Ebony 09/2007 |
|
Back to top |
|
|
majlou.x
Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 2:57 pm Post subject: |
|
|
Máte tu schránku někdo podsvícenou?? |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 3:03 pm Post subject: |
|
|
majlou.x wrote: | Máte tu schránku někdo podsvícenou?? |
Nám svítí, když jsou rozsvícená světla... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 4:16 pm Post subject: |
|
|
Ta skřínka pod oknem svítí ???????????? _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
|