View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Oct 29, 2009 9:55 pm Post subject: Žihadlo v podvečer ... |
|
|
 _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
 |
Silver

|
Posted: Thu Oct 29, 2009 10:32 pm Post subject: |
|
|
Viem si dobre predstavit ze za cenu tohto auta bi som svoj jednoizbovi bit velmi lahko vimenil za petizbovi kupil bi som si k tomu Fusiona plus,plus dvojmesacna dolvolenka na malorke a esce bi mi zostalo par eur nanejake to pivko  _________________ Ford Fusion 1.4 16V Black Panther |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Oct 29, 2009 10:46 pm Post subject: |
|
|
Silver wrote: | Viem si dobre predstavit ze za cenu tohto auta bi som svoj jednoizbovi bit velmi lahko vimenil za petizbovi kupil bi som si k tomu Fusiona plus,plus dvojmesacna dolvolenka na malorke a esce bi mi zostalo par eur nanejake to pivko  |
s tou gramatikou si robis prdel neeeee?  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Silver

|
Posted: Thu Oct 29, 2009 11:36 pm Post subject: |
|
|
Ne nerobim.Som naozaj negramotni viem ze to su uz dneskaj len ludia tretieho sveta a ja knim patrim ale dokazem s tim zit a co ta asi prekvapi zmaturoval som aj negramotni  _________________ Ford Fusion 1.4 16V Black Panther |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Fri Oct 30, 2009 11:54 am Post subject: |
|
|
Silver wrote: | Ne nerobim.Som naozaj negramotni viem ze to su uz dneskaj len ludia tretieho sveta a ja knim patrim ale dokazem s tim zit a co ta asi prekvapi zmaturoval som aj negramotni  | A ja ze v Trnave sa hovori aj pise tvrdo  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
haplo602
|
Posted: Fri Oct 30, 2009 12:24 pm Post subject: |
|
|
pekne vytuneny fusik ... to muselo dat roboty ... _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|