View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Sun Sep 27, 2009 6:21 pm Post subject: |
|
|
AVAST hlásí, že nás ve svém odkazu posíláš na nebezpečnou stránku _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Sep 27, 2009 6:31 pm Post subject: |
|
|
este stale? tie problemy som myslel ze s uz prec, tomu googlu uz drbe, sakra, ved ta stranka je uz cista _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
vls
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 7:32 am Post subject: |
|
|
od temy - menil som vcera ziarovku - chvilami svietila a chvilami nie
najprv som to urobil a az potom som tu hladal navod a nasiel duliusov
asi mam velke ruky - do praveho svetla sa mi zdalo problem sa dostat, tak som vybral cely svetlomet - tri skrutky ktore je vidno a potom kyvavym pohybom vytiahnut dopredu - je to pridrziavane na boku zarezom o blatnik a nasadene plastovou vidlickou na gumovom hribiku uplne pod telesom svetlometu - nic nevidis a nejde to aj ked su skrutky povolene, kyves a naraz sa to z hribika stiahne a mas to.
vymena ziarovky v poho aj bez navodu, treba davat pozor, aby sa clovek nedotkol ziarovky za sklo, ze jo
teraz viem, ze mam davat pozor, aby sa mi nezvliekla a nestratila ta gumova krytka.
inak - opat OT - vcera bolo v telke, ze ked ta chyti policajt a nesvieti ti svetlo, je na jeho voli ci a ako ta dodrbe. ak ti nesvieti prave, moze ti dat pokutu a papierik na dojazd domov. ak ti nesvieti lave, moze dat pokutu a rovno ta odstavit.
a perlicka - ak nemas nahradnu ziarovku - pokuta. ak si nevies na mieste vymenit ziarovku - pokuta. mali tam servisakov ktori hovorili, ze u niektorych aut to na ceste nevymenis co sa aj doseres. a ked nemas na to naradie - samozrejme tiez pokuta.
nasi policajni a zakonodarni blbeckovia asi bezia dvadsat metrov pred vlastnym autom a davaju pozor, ci im pocas jazdy svetlo nezhasne - zvnutra to za jazdy nevidno, ze jo. a ked rano pri kontrole v garazi zistis, ze ti nesvieti lave svetlo, mal by si podla nich volat odtahovku, kvokvoti. _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 9:27 am Post subject: |
|
|
sakra aj mne zasa odisla predna lava ziarovka, uz mam nervy z toho, menil som ju prednedavnom _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
vls
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 9:34 am Post subject: |
|
|
nechytil si ju prstami? _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 9:44 am Post subject: |
|
|
co sa stane vlastne ked chytis sklo ziarovky prstami? Ja som myslel ze nemozem chytat tu spicku ) Mozno by pomohli rukavice ak by sa jednalo o mastnotu, nie?
Ohladom pristupu, ta prava sa naozaj nasadzuje tazsie, ale slo to. Pravu som menil pred tyzdnom....drzal som ju mozno aj za sklo _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|