View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Jun 05, 2008 5:11 pm Post subject: |
|
|
Black storm wrote: | Ziadny osviezovac nepouzivam. Vona je v aute aj po tri a pol roku ako v novom. Osviezovace su vysoko karcinogenne.
Tak zhlboka dychajte  |
nemam svoje auto aj predat? vsade samy plast, z vyfuku ide same svinstvo. Je tem elektronika, ktora tiez nieco vyzaruje.Z radia hra hlasno hudba, au moje bubienky a este aj ta vona do auta, pane Boze ... podme sa vratit o 200 rokov dozadu dychat cerstvy vzduch.
Amen  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
|
Back to top |
|
 |
fonder

|
Posted: Fri Jun 06, 2008 6:30 am Post subject: |
|
|
me se povedla udelat ve Fabii natural vuni. Vylil jsem si do sedacky cely cerveny vino (zrovna oblibene ) a neverili by jste jakou vuni to v lete v horku delalo  |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
|
Back to top |
|
 |
Black storm

|
Posted: Sun Jun 08, 2008 11:02 am Post subject: |
|
|
dulius wrote: | Black storm wrote: | Ziadny osviezovac nepouzivam. Vona je v aute aj po tri a pol roku ako v novom. Osviezovace su vysoko karcinogenne.
Tak zhlboka dychajte  |
nemam svoje auto aj predat? vsade samy plast, z vyfuku ide same svinstvo. Je tem elektronika, ktora tiez nieco vyzaruje.Z radia hra hlasno hudba, au moje bubienky a este aj ta vona do auta, pane Boze ... podme sa vratit o 200 rokov dozadu dychat cerstvy vzduch.
Amen  |
Auto predaj ked chces , Ja som len napisal svoj nazor na dodatocne nami ovplyvnitelne svinstvo v aute.  _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 12/2004,
Mercedes Benz C 200 CDI Avantgarde, T model 5/2006,
Mercedes Benz 300 CE r.v. 1992, momentalne v renovacii |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Jun 08, 2008 11:58 am Post subject: |
|
|
v pohiode Blacku, ked tam mas stale peknu vonu ako v novom, asi sa ti tam ste nikdy nic nevylialo a podobne
spominam, ja som minule dal plechovku piva pod sedadlo splujazdca a ked som siel do prudkej zakruty, ta plechovka sa otocila a narazila na konstrukciu sedadla, nejaka ostra hrana, prask, dierka a zacalo striekat pivo  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Black storm

|
Posted: Sun Jun 08, 2008 6:03 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | v pohiode Blacku, ked tam mas stale peknu vonu ako v novom, asi sa ti tam ste nikdy nic nevylialo a podobne
spominam, ja som minule dal plechovku piva pod sedadlo splujazdca a ked som siel do prudkej zakruty, ta plechovka sa otocila a narazila na konstrukciu sedadla, nejaka ostra hrana, prask, dierka a zacalo striekat pivo  |
Auto davam raz za rok kompletne vytepovat a vycistit detailne interier. V PN je na to vyborna firma. Chlapec totalny perfekcionista, auto od neho je vzdy urobene tak ze take nebolo ani ked som ho preberaj v showroome. Nevylialo sa mi tam nic akurat sa mi v kufri roztrhlo o zamok vrece cementu
A pivo nedavaj pod sedadlo ale vypi  _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 12/2004,
Mercedes Benz C 200 CDI Avantgarde, T model 5/2006,
Mercedes Benz 300 CE r.v. 1992, momentalne v renovacii |
|
Back to top |
|
 |
HFX9
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 3:18 pm Post subject: |
|
|
oprasim tohle tema:
jak jste tedy vyresili osvezovace vzduchu, ja chci mit vonave auticko (na karcinogeny kaslu) a tak me zajima jak uchytit osvezovac na ty pruduchy od vetrani.
Diky _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 09/2009 Sea Grey |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Sep 10, 2009 3:20 pm Post subject: |
|
|
HFX9 wrote: | oprasim tohle tema:
jak jste tedy vyresili osvezovace vzduchu, ja chci mit vonave auticko (na karcinogeny kaslu) a tak me zajima jak uchytit osvezovac na ty pruduchy od vetrani.
Diky |
mam klasicku Ford vonu, orient, velmi prijemna a mam ju polozenu pod rucnou brzdou a je to v pohodke ...
do prieduchov nemam chut nic vkladat, osobne sa mi to nepaci _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
HFX9
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 3:23 pm Post subject: |
|
|
ja prave premyslel o necem takovem http://www.2motion.cz/ a to se bohuzel na tu mrizku uchytit musi  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 09/2009 Sea Grey |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 4:26 pm Post subject: |
|
|
HFX9 wrote: | ja chci mit vonave auticko... |
A to ti snad nevoní "novotou" ??? Vždyt ho máš ted nové...
Dulius: Co to máš za Ford vůni???  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Fjodor
Joined: 16 Apr 2008 Posts: 298 Location: Bratislava - Michalovce
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 5:48 pm Post subject: |
|
|
Ja mam nieco podobne, ale len s jednou nadobkou, taku kruhovu hornu hlavu to ma, do toho davam vonu NEW CAR... Pekne, prijemne, v pohode...
Pokial ide o uchytenie, normalne som to tam nasunul, no musis to potom pritlacit bud na jednu alebo druhu stranu, kde je kratsia cast tej prepazky vo vyduchu... Nedrzi to tam az na 100%, ale zatial mi to padlo len 3krat, tak v pohode...
Skoda, ze nema standardne mriezky, ale to by uz nebol FoFu...  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Thu Sep 10, 2009 6:18 pm Post subject: |
|
|
Pôvodný Fusion mal mriežku a drží to tam ako prilepené...ten 2motion sa rýchlo vyparuje a aj vôna ktorá sa nepoužíva, takže je to zbytočné. Ja mám obyčajný ambipurcar druhej generacie a v pohode..a pustený na najmenšiu intenzitu a v pohode to stačí, nenávidím prevonané autá. A tiež nenávidím sladké vône (citrón, vanilka, kokos, antitabac) a este viac nenávidím zafajčené auto. Ja som zarytý nefajčiar a proste to neznesiem. Stačí aby si niekto sadol kto dofajčil a ja to v tom aute cítim 2-3 týždne. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 6:37 pm Post subject: |
|
|
Ve Feldě sme několik roků měli tu láhvičku s vůni Antitabac (nebo jak to je)...a ještě tam pak něco zbylo,ale ve Fuzáči to nedrželo
Do Fofika sem první vonavku dával až letos v létě-našel sem ještě doma stromeček Antitabac (nebo Antitabacco )...a ten tam je doted jako "ozdoba" ...není to auto třeba vonat, pořád voní "Fusionovsky"
Zafajčené samozřejmě taky není
Vanilku taky nemám rád, smrdí to strašně  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Sep 10, 2009 9:02 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: |
Dulius: Co to máš za Ford vůni???  |
v predajni Ford v KE som si kupil vonu do auta, znacka Ford, vona Orient, stalo to 49 Skk, teda nieco cez 1 Euro ... pri kupe auta mi ju dali a vonala mi, tak som si ju zasa dokupil
odfotim, ukazem ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|