Fjodor
Joined: 16 Apr 2008 Posts: 298 Location: Bratislava - Michalovce
|
Posted: Thu Aug 20, 2009 5:06 pm Post subject: Odtekanie / neodtekanie skondenzovanej vody... |
|
|
Hmmm, som nuteny zalozit novy topic...
Uz ma ta vlhkost po vypnuti klimy zacala tak "tankovat", ze som urobil maly test - nechal bezat motor a klimu, vedla auta dal igelit, lahol nan a "kukal" a "kukal" a "kukal" - a nic, vazeni priatelia... Voda nikde
Tak sa chcem opytat, lebo nepamatam - malo by to odtekat za prednou napravou po takom hlinikovom prekryti?!? Mam totizto kryt motora a v servise, ked mi ukazovali, ze dezinfekcna kvapalina pretiekla krizom cez sustavu /nebol zalozeny pelovy filter/, tak bol demontovany kryt pod motorom... Ked som si dnes lahol dole, zdalo sa mi povedome to prekrytie, ktore je az za prednou napravou... Som z toho celeho zmateny, lebo pred garanckou som ziadny problem s tym nemal... Nechcem tym nic zle na servisakov, len je mozne, ze sa tam niekde nieco "potento"...
Neviete niekto z BA a okolia, ci je kdesi "free" pristupna jama alebo rampa? Siel by som si to este omrknut skor, ako zasa zabit cely den, a mozno zasa zbytocne, v servise... _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
|
|