Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

skusenosti so servisom
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mik

PostPosted: Mon Apr 06, 2009 7:15 am    Post subject: Reply with quote

problém hrdzavého kotuča som odatránil sám. Bola to nakoniec vadná platnička , ktorú som zbrúsil cca o 2-3 mm. Štve ma pístup v servise kde sa nesnažia pomôcť ale oblbnúť zákaznika . Toto mal urobyť servis kedže išlo o nové auto, poprípade vymeniť vadnú platničku.
Back to top
View user's profile Send private message
Liboro

PostPosted: Fri May 15, 2009 7:05 pm    Post subject: Reply with quote

Pridám skúsenosti o servise v Žiline, predajca VIP auto, s.r.o.
Hneď na úvod odporúčam sa tomuto miestu vyhnúť.
Neviem, ale asi majú v náplni práce klamať a podvádzať zákazníkov. Okrem toho, že účtujú nevykonané veci (posledne som dal skontrolovať, príp. opraviť zadné bubnové brzdy, pískajú pri povolení (typický feliciový zvuk). Hneď keď som prišiel k autu, bolo mi divné, že puklice neboli vôbec dané dole, ale myslel som si, že asi si to len namýšlam. Kedže bolo napršané, nenapadlo ma, že vlastne to navlhlo a nepískalo. No na druhý den, keď bolo sucho brzdy pískali znova. Kontrola laku - načo by umývali auto to nepotrebujú. Doliali zmes do ostrekovačov, aj keď bola úplne plná a obdobné veci, čo evidentne nerobili, mali drzosť mi poskytnúť 20 % zľavu ale aj tak si vypýtali 7800 korún. Nehovoriac o fakte, že jazdili s autom bez môjho súhlasu a bez dokladov. 1-2 kilometre skúšobnej jazdy by som možno prehliadol ale 14 kilometrov ma rozčúlilo, keď som sa bol pýtať, tak sa tvárili, že nič sa nedeje.
Prečo ale píšem, je fakt, že nielen mne, ale mám info od viacerých ich zákazníkov, že je to tak sa stalo toto. Ráno prišla obálka obyčajnou poštou, v ktorej bola vyše 3 roky stará faktúra, ktorú údajne evidujú ako nezaplatenú. Tak isto posielajú aj iným. Buď si človek archivuje veci, alebo má smolu. Čo je ale najhoršie, že si vyberajú faktúry, ktoré boli ako poistné udalosti a tvrdia, že poisťovna im nezaplatila. Prípadne posielajú faktúry, ktoré sa nikdy neuskutočnili. Stalo sa nám to vo firme, poslali sme vyjadrenie, ktoré neakceptujú, no dôkazy predložiť nechcú, len sa vyhrážajú súdnou cestou. Pri osobnom kontakte v predajni tvrdia, že konateľka tam nie je prítomná a servisný technik nie je oprávnený to riešiť. Kontakt však nedajú. Nechcem nikoho odhovárať, možno majú ľudia aj lepšiu skúsenosť, no ja viem, že naše stretnutia, nebudú príjemné a ako zákazník ich už určite nenavštívim.
vls

PostPosted: Fri May 15, 2009 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

Liboro :

kedze tam chodim aj ja, dal som si namahu a presiel suvisiace prispevky. uz si raz pisal, ze si tam nebol spokojny a skolili sme sa viaceri vzajomne, ze ak tam chces dobre dopadnut, musis byt hned od zaciatku pripraveny, mat nastudovane co sa ma robit a co nie, byt drzy, nadat im co dodrbali minule a predminule, zakazat dolievat plne veci a robit zbytocne chujoviny. pripomenut, ze uz viackrat si prisiel na to ze oje... bavaju vo fakture s vecami, ktore nespravili aze si to reklamoval a museli to zadarmo dorobit a opravit. musis doniest svoj olej...

potom budes spokojny. vsetko bude lacnejsie a kvalitnejsie nez minule.

preco to takto musi byt mi doteraz nikto nevysvetlil.
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red
Back to top
Dydy

PostPosted: Mon May 18, 2009 11:07 am    Post subject: Reply with quote

Ja som vo VIP Zilina tiez bol len raz s poistnou udalostou a som si isty, ze uz viac do VIP auto Zilina nepojdem, aj ked som zilincan tak chodim na prehliadky do Banskej Bystrice (EUROMOTOR) tam sa citim naozaj ako zakaznik, to sa neda ani porovnavat so Zilinou. Aj cenovo o 50% lacnejsie ako v Ziline, vlani na jesen ma tam vysla prehliadka 4055,-Sk, (v Ziline sfleku povedal nech ratam 8000,-) auto mi aj umyli a povysavali, nic som si nedoniesol, mohol som byt pri aute. Kedze mame naftacik a pohodovu spotrebu tak si dohodnem termin a s rodinkou si urobime vylet, dve muchy jednou ranou a bez stresov. Ten pristup v Bystrici je neskutocny.
Ja ich v Ziline proste ignorujem, nech zdochnu, mam ich presviecat ze ako maju co robit, no kaslem na nich a vsade im robim "reklamu"
Lenze v Ziline je divny aj majitel a od toho sa to cele odvija, je zarazajuce, kolko ludi tam malo problemy a nic sa tam nezmenilo.
King24

PostPosted: Mon May 18, 2009 1:39 pm    Post subject: servis Reply with quote

články čo tu čítam o servisoch sú dosť zaražajúce.. Crying or Very sad
ešte že mám "malú výhodu"... pravidelne sa pohybujem po trase BA-TT-NR .. a tým si môžem vybrať servis...
a cca 1x do roka BB
mám ešte niekoľko "voľných" km do "veľkej" kontroly...
Fjodor

PostPosted: Mon May 18, 2009 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

jj, clovek by nepovedal... Totizto niektori si myslia, ze to je samozrejmost, ze maju klientov, lebo pocet aut rastie... Ale vplyvom negativnych skusenosti sa dopracujeme k tomu, ze nebude problem si naplanovat hocaky vylet a ist niekam, kde je seriozny pristup... /Vid nie malo z nas.../ Potesil ma tiez prispevok o servise v Humennom, takze pokial ide o moje trasy, mam vsade "po ceste" servisy s NAJ referenciami... Wink Aj ta BB mi pasuje, obcas chodim cez Horehronie... Wink Takze len to sledovat a o rok sa rozhodnut... Wink
Vsetkym, ktorych to este caka zelam stastnu volbu... Wink
haplo602

PostPosted: Thu May 28, 2009 10:29 am    Post subject: n-motor v nitre ??? Reply with quote

zatial som nasiel len jednu referenciu na n-motor v nitre ... moze niekto pridat svoje skusenosti ? takisto trnava ... asi su ok alebo voci ziline a ba niecu az taki zli ked tu niesu skoro ziadne referencie ...
Shedir

PostPosted: Fri May 29, 2009 10:23 am    Post subject: Re: n-motor v nitre ??? Reply with quote

haplo602 wrote:
zatial som nasiel len jednu referenciu na n-motor v nitre ... moze niekto pridat svoje skusenosti ? takisto trnava ... asi su ok alebo voci ziline a ba niecu az taki zli ked tu niesu skoro ziadne referencie ...

Chystam sa v pondelok na 1.garancku (po roku, 20000 este nemam) v AutoJJ v Trnave, ma to trvat 1,5 hod a vraj aj mozem byt pri tom. Tak uvidime, dam vediet.
Som zvedavy na tie naplne, dolejem ostrekovac (po tom co tu citam)
Back to top
MyTB

PostPosted: Fri May 29, 2009 10:47 am    Post subject: Reply with quote

Shedir: pohlidej si jestli Ti nauctuji tu zatku olejove vany (cca 188,-) a zkus zjistit o co go... Diky Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Shedir

PostPosted: Tue Jun 02, 2009 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

MyTB wrote:
Shedir: pohlidej si jestli Ti nauctuji tu zatku olejove vany (cca 188,-) a zkus zjistit o co go... Diky Smile

Mam to za sebou a mam zo servisu celkom dobry pocit. Sice novy prijimaci technik v zacviku bol trochu zmateny, ale bol tam aj doterajsi a celkom to islo. Pritomnost pri prehliadke mi dovolili len pri vymene oleja, cely cas by som tam musel mat doprovod a na to nikto nemal cas - tak som bol zvedavy aspon na olej (hlavne 3,8l a tu zatku). No a pracovnik servisu, co robil moje auto, bol taky zazrany do prace, ze ma nezavolal a potom sa mi ospravedlnoval a ze tam je urcite novy olej aj filter a ze vsetko je v poriadku. A na fakture bolo 4,1l oleja, filter, technicky benzin (asi odmastenie) + nastavenie svetiel a nemrznuca zmes 0,5l (?) - celkom za 95,37€ aj s pracou, co ma milo prekvapilo. Zial, ponahlal som na nakup a pre dceru do skolky a tak nebol cas sa viac pytat, cena bola vyborna.

Takze servis v TT doporucujem, pocas cakania tam preslo dost ludi a doterajsi prijimaci technik mal prehlad, paamtal si ludi, co prisli, co si objednali alebo mali v oprave, vysvetlil, poradil - neviem, ci konci, ale to by bola skoda - uvidime.

K tej zatke som nasiel tu na fore:
http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=165&postdays=0&postorder=asc&start=30

vls pise, ze treba vyzihat podlozku - asi je jednoduchsie dat novu skrutku ako riesit nespokojneho zakaznika, co mu to slzi - mne neuctovali a asi ani nezihali - budem sledovat v garazi, ci tam nemam mlacku.

a este aj tu:
http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=558&start=210
Back to top
MyTB

PostPosted: Fri Jun 26, 2009 6:20 pm    Post subject: Reply with quote

Ford Maly a Velky Ostrava (muj prodejce) - byl jsem tam ohledne prilepeni plastove listy pod prednim oknem (torpeda) v ramci zaruky - spokojenost (davam 10bodu z 10 Very Happy ).
Ve stredu jsem se telefonicky objednal, ve ctvrtek odpoledne auto privezl, nechal tam a v patek odpoledne (dnes) jsem si ho vyzvedl. Bez problemu, bez cekani, bez placeni Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Enriko

PostPosted: Fri Jul 03, 2009 2:19 pm    Post subject: Servis BB Reply with quote

Dnes som si dal urobit taku malu prehliadku. Chystame sa na dovolenku autom, a .... este som od kúpy nebol v servise (najblizsia prehliadka po roku bude 8/2009) nechceli vela, cca 18 Éčok (pri dohadovani spominali 30 E) co ma vsak trosku zarazilo, alebo vlozilo nejake uvahy do hlavy, ze bolo treba nastavit svetla. Vraj mam neoriginalne ziarovky. No mam, ale pri vymene som nepostupoval podla navodu a teda nedemontoval predne svetlo (mam sa rad a nebudem robit veci komplikovane
Confused ), takze som ich menil asi ako vsetci, demontazou gumovych tesneni a vymenou žiarovky. Takze svetlomet sa nemal ako posunut. Iba ak by som pri zasuvani ziarovky pouzil kladivo, a to, uznate asi vsetci, sa v tom malom priestore nedá...
Otázka "O" Ako sa teda mohli svetlomety vyosiť??? chceli za napravu 5 Éčok, nie veľa, ale... že by sa technici v Nemecku trocha pri montazi pomylili ??? mate s tym nejaku skusenosť. Vpodstate nejde o nic, ale ako namet na ziskanie vasich skusenosti.

Dosfordovania sa, priatelia Smile
ladin

PostPosted: Fri Jul 03, 2009 2:25 pm    Post subject: Reply with quote

U Fusiona se mi to nestalo, ale u předchozího auta byla světla z výroby hodně rozhozená. Ovšem nejlepší je tlak v pneu u nového auta, není vyjímkou že překračuje max. povolený tlak pneumatiky.
Enriko

PostPosted: Fri Jul 03, 2009 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

... aby som to doplnil, tak so servisom a s pritupom som bol zatial spokojny... pytali sa aj na tlak v pneumatikach, aky maju nahustit...
vravim na dve dospele osoby a jedno dieta plus trocha batoziny Laughing
takze mi to dali na standard... a umyli mi ho Very Happy , konecne, tie vtaky snad seru len na nase auto Twisted Evil
haplo602

PostPosted: Mon Jul 20, 2009 1:05 pm    Post subject: n-motor nitra Reply with quote

tak akurat sedim v kaviarni N-MOTOR v Nitre, auto caka na prvu garancku.

zatial su dojmy dobre, prijimaci technik vyzera kompetentny a mily. Uvidim po prehliadke Wink
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
Page 5 of 11

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum