View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Morph
|
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 10:29 am Post subject: |
|
|
Prodlouzenou záruku o jeden rok jsem dostal k Fofíkovi jako bonus. Nevím, co přesně hledáš, ale něco je ZDE
Tady jsou Podmínky , ale myslím, ze je to to samé co ofotil Morphs.
Na Slovenských stránkách Ford, jsem tuto moznost nenasel. Zítra se zeptám jestli by se to dalo dokoupit v Cechách na SK. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Last edited by Gek on Wed Mar 12, 2008 10:49 am; edited 3 times in total |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 10:31 am Post subject: Re: Podmínky prodloužené záruky FordProject |
|
|
na tom obrazku to nie je. Posli mi to na email, dik. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dodo50
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 8:33 pm Post subject: |
|
|
Tak mi přišla poštou Smlouva o prodloužené záruce, loňská akce v ceně auta - 5 let nebo 120 tis. km. Text podmínek je totožný s tím, co je v tomto fóru dříve uvedené (vyfocené). Mají to šikovně vymyšlené, dle mého laického rozumu se na většinu dílů (relativně rychle odcházejících) nevztahuje. Např včera jsem zhlédnul výfuk 4 měsíce po koupi auta - a je už rezavý jak liška. Takže asi třeba s tímto neuspěju během běžné záruky 2 roky. Máte nějaké zkušenosti, s čím jste mysleli, že vám to musí v záruce opravit/vyměnit a ono se na to záruka nevztahovala? Mimochodem ta prodloužená záruka byla v ceně takže jsem to neplatil, jinak bych nevěděl, zda do toho jít. toto téma jaksi usnulo, myslím, že je zajímavé podělit se o tyto zkušenosti.... _________________ Fusion 1.4 Ebony 10/2008 Blazer blue |
|
Back to top |
|
|
šipka
|
Posted: Tue Mar 03, 2009 1:46 pm Post subject: |
|
|
dodo50 wrote: | Tak mi přišla poštou Smlouva o prodloužené záruce, loňská akce v ceně auta - 5 let nebo 120 tis. km. Text podmínek je totožný s tím, co je v tomto fóru dříve uvedené (vyfocené). Mají to šikovně vymyšlené, dle mého laického rozumu se na většinu dílů (relativně rychle odcházejících) nevztahuje. Např včera jsem zhlédnul výfuk 4 měsíce po koupi auta - a je už rezavý jak liška. Takže asi třeba s tímto neuspěju během běžné záruky 2 roky. Máte nějaké zkušenosti, s čím jste mysleli, že vám to musí v záruce opravit/vyměnit a ono se na to záruka nevztahovala? Mimochodem ta prodloužená záruka byla v ceně takže jsem to neplatil, jinak bych nevěděl, zda do toho jít. toto téma jaksi usnulo, myslím, že je zajímavé podělit se o tyto zkušenosti.... |
Auo koupeno 6.11.2008 s prodlouženou zárukou 5 let - dosud jsem certifikát neobdržel. Při ditazu na prodloužení záruky na 7 let mi prodejce sdělil, že je to akce FORD Protectu, takže nelze, což mi po přečtení ostatních příspěvků zase tolik nevadí _________________ impotentní ježek nepíchá |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Tue Mar 03, 2009 7:56 pm Post subject: |
|
|
No já jsem koupil auto v srpnu 2008 a taky nemám žádnej certifikát. Pouze mám v servisní knížce napsáno, že záruka je 5 let nebo 150 tis. Km. Samozřejmě je to s podpisem a razítkem prodejce. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
MyTB
|
Posted: Wed Mar 04, 2009 3:09 pm Post subject: |
|
|
Ja kupoval Fofu v kvetnu 08, to byla standartni zaruka 2 nebo 3roky, ja doplacel 8.000,- za zaruku na 5let a hned na miste jsem o tom dostal "certifikat" _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Wed Mar 04, 2009 5:56 pm Post subject: |
|
|
Koupeno 08/08 první certifikát dorazil v listopadu a minulý týden znovu _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich
Last edited by Gil on Wed Mar 04, 2009 6:04 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
šipka
|
Posted: Wed Mar 04, 2009 5:59 pm Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | No já jsem koupil auto v srpnu 2008 a taky nemám žádnej certifikát. Pouze mám v servisní knížce napsáno, že záruka je 5 let nebo 150 tis. Km. Samozřejmě je to s podpisem a razítkem prodejce. |
Tak já jsem tam našel jen 2 roky.
A není to náhodou na 5 let/120 tis.? _________________ impotentní ježek nepíchá |
|
Back to top |
|
|
MyTB
|
Posted: Wed Mar 04, 2009 6:03 pm Post subject: |
|
|
šipka wrote: | ...a není to náhodou na 5 let/120 tis.? |
Ano, je to 5let/120.000km _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Wed Mar 04, 2009 7:56 pm Post subject: |
|
|
No všechno záleží na prodejci. Já jsem kupoval předváděcí vůz (najeto 1490 Km) a jako bonus sem dostal záruku 5let/150tis. Km. Plus ještě spoustu doplňků včetně Comfort X zdarma. Takže jsem se opravdu nespletl. Každopádně je to fuk, protože kdo z nás běžných uživatelů s tim autem za těch 5 let najede víc jak 100tis. Takže prodejci je asi jedno na kolik ti tu akční záruku dá. Důležitejch je pro něj stejně asi těch 5 let, který se nemění. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Andilek
|
Posted: Fri Mar 06, 2009 9:13 pm Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | No já jsem koupil auto v srpnu 2008 a taky nemám žádnej certifikát. Pouze mám v servisní knížce napsáno, že záruka je 5 let nebo 150 tis. Km. Samozřejmě je to s podpisem a razítkem prodejce. |
Ja si minuly tyden prevzal auto a po necelym tydnu mi prisel certifikat od FordProtec o sedmilete zaruce nebo 150000,muj znamy ve Fordu mi rekl ze za ty prachy (10000 Kc) se to vyplati,sice tam neni zaruka na spoustu veci,ale na ty zasadni ano + pokud je to auto dobre vybaveno,pri pozdejsim dokoupeni te 7-mi lete zaruky by po me chteli 30000 Kc.Myslim ze ta prodlouzena zaruka ma smysl a pokud je jeste,nebo byla v akci ,do Vanoc byla 7-mi leta za dvojku navic,tak se asi vyplati do toho investovat,uz neni takovy zasah do rozpoctu,jestli 270 nebo 275 popr 280 t Kc,ale to je muj nazor. _________________ Ford Fusion Ebony 1.4 Duratec 16V,Black panther,Comfort Sony 02/2009 |
|
Back to top |
|
|
šipka
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 10:29 am Post subject: |
|
|
Andilek wrote: | zdenal8 wrote: | No já jsem koupil auto v srpnu 2008 a taky nemám žádnej certifikát. Pouze mám v servisní knížce napsáno, že záruka je 5 let nebo 150 tis. Km. Samozřejmě je to s podpisem a razítkem prodejce. |
Ja si minuly tyden prevzal auto a po necelym tydnu mi prisel certifikat od FordProtec o sedmilete zaruce nebo 150000,muj znamy ve Fordu mi rekl ze za ty prachy (10000 Kc) se to vyplati,sice tam neni zaruka na spoustu veci,ale na ty zasadni ano + pokud je to auto dobre vybaveno,pri pozdejsim dokoupeni te 7-mi lete zaruky by po me chteli 30000 Kc.Myslim ze ta prodlouzena zaruka ma smysl a pokud je jeste,nebo byla v akci ,do Vanoc byla 7-mi leta za dvojku navic,tak se asi vyplati do toho investovat,uz neni takovy zasah do rozpoctu,jestli 270 nebo 275 popr 280 t Kc,ale to je muj nazor. |
To sis dokupoval za 2 nebo celou za 10? Auto mám 5 měsíců a žádná záruka zatím nedošla. _________________ impotentní ježek nepíchá |
|
Back to top |
|
|
Bara182
|
Posted: Fri Apr 24, 2009 7:56 pm Post subject: |
|
|
Morph wrote: | Ahoj, jen jsem chtel podotknou par slov k te prodlouzene zaruce. Zni to lakave, ale kdyz si clovek precte ty podminky na co se to vztahuje (bohuzel kopii mam nekde zahrabanou a nemuzu to najit), tak je to skoro nanic, coz mi potvrdil i prodejce (resp. rekl mi at si dukladne proctu ty podminky a kdyz jsem z toho vyvodil svuj vyse uvedeny zaver tak ho s usmevem potvrdil). |
Celkem se podivuji nad tím, co tady už proteklo. Souhlasím s jádrem příspěvku Morpha - nanic.
Zkuste na to jít logicky : Záruka se vztahuje obecně na výrobní nebo materiálové vady. Pokud svého fusíka nemáte jen na dívání v garáži, tak dva roky je dostatečná doba na to, aby se závady projevily a byly zdarma odstraněny.
Z druhé strany - je snad prestiží výrobce, aby nedodával šmejdy, které vydrží jen ty dva roky do konce záruky. Kdyby tomu tak bylo, velice rychle by se odkláněla přízeň potenciálních kupujících, a prestiž se znovudobývá velice těžce a zdlouhavě, to oni moc dobře ví.
V neposlední řadě - když je někdo ochoten dávat záruku i 7 let (sice za peníze, ale relativně ne příliš velké), tak si musí být jistý, že jeho produkt alespoň těch 7 let přežije bez velké újmy, která by ho stála víc, než utrží na platbách za prodlouženou záruku.
Suma sumárum - zbytečně vydané peníze.
P.S. Upřímně řečeno si nedovedu představit, že bych po 5 letech dokazoval v servisu, že nějaká součástka (o které nota bene ani nevím, že pod těmi plechy je) splňuje podmínky záruky na bezplatnou výměnu... |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 8:40 pm Post subject: |
|
|
Dneska jsme volali do Dankaru ohledně reklamace madla spolujezdce - je "odrbané" (viz jiný topic).
Ale technik se ptal,jestli to je ještě do dvou let... že jestli jo, tak to je v pohodě, ale pokud je proloužená, že to není už tak jednoduché (dostali sme zdarma 3 roky)... nevíte o tom něco? jak to je s reklamací po 2 (základních) letech? jestli se to už musí nějak řešit přes Ford nebo jak? _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
|