Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

prisla zima

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Jan 24, 2007 9:06 am    Post subject: prisla zima Reply with quote

a je to tu .. mame co sme chceli Shocked

1. huraaa, na lyze

2. do prdele, vcera podvecer som siel domov v najvacsej fujavici, priemerna rychlost 30km/h .. spotreba okolo 11 .. no parada
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
destroy

PostPosted: Wed Jan 24, 2007 9:44 am    Post subject: Reply with quote

1. lyze mi ukradli z pivnice

2. no, mne spotreba skocila na 4.6 v tomto zaplackanom zakalamitovanom blbom meste. 30tka medzi semaformi to isti aj tu.

3. najlepsie bolo rano. Sadnem do auta, otocim klucom....a zvuk:
tik....tik.....tik.....tik...

a jeje, kropaje potu aj v gatiach ze co sa dototo akurat ked napadne taka hrba snehu. Az po minute Hitchkokovskeho strachu ma trklo ze mam zapnute stierace a s tym tazkym snehom na skle asi nepohnu. No pekne rano nie? :)
Back to top
View user's profile Send private message
xxnobodyxx

PostPosted: Wed Jan 24, 2007 9:49 am    Post subject: Reply with quote

No tak to ste vsetci este dobre obisli....ja rano o piatej prisiel k autu a to jedna zamrznuta snehovoladova gula...no proste parada...15 min kym sa podarilo otvorit dvere a dalsia polhodina zapasenia s ladovym snehom...ale dobra rozcvicka tak skoro rano Very Happy
Rozne- http://s219.photobucket.com/albums/cc132/fordfusion16/Fusion-rozne/
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Jan 24, 2007 10:28 am    Post subject: Reply with quote

heehe, chlope, ale ja som nesiel 30kou v meste, ale aj 16km mimo mesta !!
chapes Shocked ... nedalo sa ist inak, kolona aj v lese, vsade, cesta strasna, predomnou 5 aut, predbehnut sa samozrejme nedalo ...

P.S. ja som dosiel k autu nieco po 17tej .. a cele biele tiez ... z bokov, zozadu a kapoty siel sneh tazko, zamrznute to bolo, ale na moje pocudovaanie, z predneho skla siel dole sneh ako keby to ani nebol sneh, ale nejaky polystyren, takze som nemal problem Smile
Back to top
DSA

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 5:45 pm    Post subject: Reply with quote

No mne uz auto konecne aj zhavilo, asi 2 sec.... tiez taka ladovosnehovo modra kopa... Idem dokupit aditiva a nemrznucu do ostrekovacov... Vcera som tankoval po hrdlo, priemer na nadrz mi vysiel 5,3 litra Very Happy Treba chystat lyze a hor sa na svahy!
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

DSA wrote:
No mne uz auto konecne aj zhavilo, asi 2 sec.... tiez taka ladovosnehovo modra kopa... Idem dokupit aditiva a nemrznucu do ostrekovacov... Vcera som tankoval po hrdlo, priemer na nadrz mi vysiel 5,3 litra Very Happy Treba chystat lyze a hor sa na svahy!

este nemas nemrznucu do ostrekovacov? ci Ti uz dosla? ja som uz ties 5L skoro vystriekal Cool
ja stale tankujem do plna, posledny priemer 6,3L, spokojnost Razz
Back to top
destroy

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 7:56 pm    Post subject: Reply with quote

Dulius ja som si domyslel ze si siel dlhsie 30tkou. Ale ja pokial prejdem z domu do roboty a naspat tak je to tiez okolo 35Km a cez tu kalamitu a semafory by som bol rad keby som siel stale 30tkou a nemusel zastavovat :) Kazdopadne mne skocilo na 4.6 za den z 4.1 co som si zmeral do Komarna a spat tento weekend. Takze to tiez mohla byt pekna spotreba.

DSA pekne :) Ja som mal v zime v meste aj 5.6.

Z ostrekovacov som uz tiez vystriehal pol Hrona. Zatial mam zmes do -20 ale ak to pojde dole ako slubuju, je cas trosku "pritvrdit".

Do plna netankujem, vzdy dam pred tankovanim 1dc zimne aditivum (asi len pre dobry pocit, lebo ho davam malo), za 800 na OMV a za 500 na shell diesel V power. A stale nemam plnu nadrz :( Ale to tak byva na 800-820km obycajne. Meranie cez spotrebu mam takmer zhodne s meracom z pocitaca (co nebyva pravidlom na inych autach co mame v praci)
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum