View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 9:06 am Post subject: prisla zima |
|
|
a je to tu .. mame co sme chceli
1. huraaa, na lyze
2. do prdele, vcera podvecer som siel domov v najvacsej fujavici, priemerna rychlost 30km/h .. spotreba okolo 11 .. no parada |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 9:44 am Post subject: |
|
|
1. lyze mi ukradli z pivnice
2. no, mne spotreba skocila na 4.6 v tomto zaplackanom zakalamitovanom blbom meste. 30tka medzi semaformi to isti aj tu.
3. najlepsie bolo rano. Sadnem do auta, otocim klucom....a zvuk:
tik....tik.....tik.....tik...
a jeje, kropaje potu aj v gatiach ze co sa dototo akurat ked napadne taka hrba snehu. Az po minute Hitchkokovskeho strachu ma trklo ze mam zapnute stierace a s tym tazkym snehom na skle asi nepohnu. No pekne rano nie? :) |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 10:28 am Post subject: |
|
|
heehe, chlope, ale ja som nesiel 30kou v meste, ale aj 16km mimo mesta !!
chapes ... nedalo sa ist inak, kolona aj v lese, vsade, cesta strasna, predomnou 5 aut, predbehnut sa samozrejme nedalo ...
P.S. ja som dosiel k autu nieco po 17tej .. a cele biele tiez ... z bokov, zozadu a kapoty siel sneh tazko, zamrznute to bolo, ale na moje pocudovaanie, z predneho skla siel dole sneh ako keby to ani nebol sneh, ale nejaky polystyren, takze som nemal problem |
|
Back to top |
|
|
DSA
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 5:45 pm Post subject: |
|
|
No mne uz auto konecne aj zhavilo, asi 2 sec.... tiez taka ladovosnehovo modra kopa... Idem dokupit aditiva a nemrznucu do ostrekovacov... Vcera som tankoval po hrdlo, priemer na nadrz mi vysiel 5,3 litra Treba chystat lyze a hor sa na svahy! _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 6/2003 |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 5:56 pm Post subject: |
|
|
DSA wrote: | No mne uz auto konecne aj zhavilo, asi 2 sec.... tiez taka ladovosnehovo modra kopa... Idem dokupit aditiva a nemrznucu do ostrekovacov... Vcera som tankoval po hrdlo, priemer na nadrz mi vysiel 5,3 litra Treba chystat lyze a hor sa na svahy! |
este nemas nemrznucu do ostrekovacov? ci Ti uz dosla? ja som uz ties 5L skoro vystriekal
ja stale tankujem do plna, posledny priemer 6,3L, spokojnost |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 7:56 pm Post subject: |
|
|
Dulius ja som si domyslel ze si siel dlhsie 30tkou. Ale ja pokial prejdem z domu do roboty a naspat tak je to tiez okolo 35Km a cez tu kalamitu a semafory by som bol rad keby som siel stale 30tkou a nemusel zastavovat :) Kazdopadne mne skocilo na 4.6 za den z 4.1 co som si zmeral do Komarna a spat tento weekend. Takze to tiez mohla byt pekna spotreba.
DSA pekne :) Ja som mal v zime v meste aj 5.6.
Z ostrekovacov som uz tiez vystriehal pol Hrona. Zatial mam zmes do -20 ale ak to pojde dole ako slubuju, je cas trosku "pritvrdit".
Do plna netankujem, vzdy dam pred tankovanim 1dc zimne aditivum (asi len pre dobry pocit, lebo ho davam malo), za 800 na OMV a za 500 na shell diesel V power. A stale nemam plnu nadrz :( Ale to tak byva na 800-820km obycajne. Meranie cez spotrebu mam takmer zhodne s meracom z pocitaca (co nebyva pravidlom na inych autach co mame v praci) |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|