View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MyTB
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 2:22 pm Post subject: |
|
|
Teeeda, nestacim koukat , takova "vrazedna" diskuze kvuli jednomu clanku. Myslim si, ze Skodovky, Ziguliky a jim podobne kousky jsou stare kary za kterymi jet dele nez 5minut se rovna uduseni exhalacemi, to prece vime vsichni, ne?
Me prvni auti byla Skoda 105 a az na obcasne zimni "vyvareni" chladici kapaliny jsem si s ni uzil hodne legrace.... a Fofik je me prvni NOVE auti, takze mi trvalo vice nez 30let nez jsem se na nove auti zmohl.... Ale Ivasek prece nemluvil o tom kdo na co ma nebo nema..... ja myslim, ze jen timto clankem poukazal na bezpecnost uzivatelu techto aut a k teto s prominutim priblble diskuzi jste ho prinutili svymi nostalgickymi reakcemi Vy.
Jak uz jsem psal, i ja mel Skodu 105, ale nez abych dneska do 105-ky naskladal rodinu a jel na vylet, to radeji pojedu vlakem.... tak jako bych si nikdy nesedl do Smarta za pul milionu _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 3:39 pm Post subject: |
|
|
MyTB wrote: | Teeeda, nestacim koukat , takova "vrazedna" diskuze kvuli jednomu clanku... |
Díky
Je to tak....dal jsem tady pouze jeden odkaz a už tady někteří z toho vyvedli výsledek,že jim zakazuji staré stodvacítky a o financích atd.
Reknu to tak,jak je to v těch diskusích na chcizit.cz : Kdo chce,at si s tím jezdí,ale at tady nevnucuje ostatním,že to je bezpečné auto ..at si s tím jezdí,jde o jejich zdraví/život..vždycky na tom bude líp ten v tom lepším autě ..já to tady taky nikomu nezakazuju,jen sem sem hodil něco o te bezpečnosti,když už tu ty staré "vraky" probíráme
A k tomu ještě ten smrádek co vyprodukují
No nic,tohle už nemá cenu
P.S. Stejně nechápu,co tu je za problém,když stejně každý,kdo tu píše má Fusiona a to je (pokud se nepletu ) uplně jiné auto
Jo a ještě něco: Favorita/Formana měli (1 ještě má) oba dědové i stejda,takže jsem se v nich dost najezdil a dost zažil,takže taky o nich něco vím....nejsou to špatná auta,ale pořád tady píšu o té bezpečnosti...
No a ve Formanu jsem i zažil bouračku-čelní náraz (Forman vs. Favorit) ...jsem rád,že jsme z ní vylezli všichni bez následku jenom s odřeninami a se spálením od potahu sedaček ....bohužel auto mělo celý předek na odpis
Kdybych měl tehdy mobil/fotak (je už to dost dlouho),tak vám ukážu,jak to pak dopadá..a.. to nebylo ve velké rychlosti ("srážková" ryhlost cca 80km/h-nedovedu si představit,kdyby to bylo 200km/h).
To je ode mně vše a kočím tuto debatu _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 7:21 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | ...
To je ode mně vše a kočím tuto debatu |
trosku skludni hormony ... nieco si tu nacrtol a myslis, ze si len tak povies ze koncis debatu? odpoviem este ja:
"Ak si myslis, ze pre kazdeho cloveka je normalne aby mal aspon feliciu, ci formana, tak ta musim vyvies z omylu ... kaslem na Tvoj vek, si mlady, ale o tom nebudem pisat. Chcem Ti len napisat, ze nie vsetci ludia su mladi a silny a plny energie a plny sily ... niekto napriklad ma 35 rokov a je na dochodku invalidnom, lebo sa mu nieco stalo a zaraba povedzme 8 000 Sk ... vies co su to za peniaze? rozumies cene penazi? .. niekto moze mat aj viac, ci menej rokov a je kopec dovodov, preco nema na lepsie auto ... proste taky je zivot ... ja mam 31 a Fusik je moje prve auto, ale bez leasingu by to neslo, bohuzialm, nezijeme v nemecku, ci anglicku, kde za par vyplat si clovek kupi auto a vacsina ludi, aspon na Slovensku zaraba menej ako je priemerny plat .. u nas okolo 20 litrov ... aspon tu na vychode ... proste dalo by sa o tom pisat a pisat ... len som sa vyjadril ... a neber to v zlom, si rozumny chalan, ale urcite veci proste este nevnimas ..." _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 8:01 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | Ivašek a spol. wrote: | ...
To je ode mně vše a kočím tuto debatu |
trosku skludni hormony ... nieco si tu nacrtol a myslis, ze si len tak povies ze koncis debatu? odpoviem este ja....
|
Já jsem nepsal,že končím debatu myslel jsem,že končí pro mě, vy si to tu klidně řešte -to jsi asi špatně pochopil
Jak jsem psal,nechtěl jsem řešit nic o financích,ale o bezpečnosti ...no to už je jedno
OK,v to Tě chápu,že ještě hodně věcí nevím ale hloupý taky nejsem (doufám ). _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 8:46 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: |
OK,v to Tě chápu,že ještě hodně věcí nevím ale hloupý taky nejsem (doufám ). |
niekto tu napisal, ze si hlupy? nie ... ty len nechapes, ale pretoze mas 14, tak ani nechapes, ze nechapes ... asi tak to je _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|