View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
peca
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 1:48 pm Post subject: Vynulování průměrné spotřeby na PP |
|
|
Zdravím,
stalo se mi už několikrát, že při těchto mrazech okolo -10C se mi vynulovaly hodoty průměrné spotřeby a rychlosti. Ostatní hodnoty - tachometr, denní tachometr zůstaly vpořádku.
Dělá vám to taky? Že by slabá baterka? _________________ Fusion Ambiente 1.25, 03/2007, klima, Radio CD 6000, Garmin Nuvi 300
best 6.1 l/100km, nyni 7,3 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
 |
makx
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 9:55 pm Post subject: dela |
|
|
Ahoj ano robi mi to, nie si sam, ci je to OK neviem....
Normalne mi ale resetlo priemernu spotrebu po jednej noci... ked mrzlo pod -10 asi... _________________ Fusion Tango, 1.4 Duratec - najazdeno uz 30.000km  |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 9:57 pm Post subject: |
|
|
MAKX: Něco mimo tému- FoFíka už máš,nebo ne? ..protože v podpisu máš že teprve bude
Quote: | vyzdvihnut si mame uz tuto stredu jupiii |
_________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
xren
|
Posted: Thu Feb 24, 2011 12:12 pm Post subject: Re: Vynulování průměrné spotřeby na PP |
|
|
Zdravím, jak to dopadlo za ty léta s tím nulováním? Dnes -11 a průměrná spotřeba se mě při startování vynuluje. _________________ Fusion+ 1.6 Duratec 2007 |
|
Back to top |
|
 |
Karlik
|
Posted: Sat Apr 09, 2011 7:31 pm Post subject: |
|
|
To co popisuješ se mě stalo už třikrát, ale nikdy ne nějak samo ani podle toho zda mrzlo, zatím se to vždy stalo když jsem nastartoval a hned jsem začal nějak rychle promačkávat tlačítko na páčce abych zobrazil co chci, jen několik krátkých stisků a vymazala se spotřeba a průměrná rychlost. Normálně bych přece musel každý údaj zvlášť zobrazit a delším stiskem smazat, asi nějaká skrytá funkce  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|