View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DR
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 3:58 pm Post subject: |
|
|
Pánové, máte pocit, že tohle je to správné místo pro poradenství v oboru "co kde ukrást"?
Ty mapy jsou běžně dostupné na trhu a dají se normálně koupit. Komu se nechce za zboží platit, tak musí hledat rady jinde. Chlubit se veřejně vlastní zlodějnou, to bych se asi hanbou propadl. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 4:10 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | Ziadne torrenty a warez páni nechcem tu verejne vidiet ! |
Jasne, respektujem. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Fri May 02, 2008 9:06 am Post subject: |
|
|
Jak tak koukám, Dulius má na usměrnování uživatelů fóra jiný názor. Samozřejmě ho respektuji, už mlčím a myslím si o tom svoje. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
majlou.x
Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Fri May 02, 2008 5:44 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | vyhody PDA oproti klasickemu GPS co som uviedol ja su ake? |
Já mám HTC P3300 Artemis a jsem max spokojenej.
GPS s origoš kartou TomTom navigace.má to i Wifi.
Je to Pocket PC. |
|
Back to top |
|
|
Doktor Guest
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 12:32 am Post subject: |
|
|
Pánové,můžu se zeptat jaká je podle vás nejlepší navigace??Moc se v tom nevyznám,ale chtěl bych do svho Fusiona.Můžete mi dát pár tipů?Díky moc |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 5:40 am Post subject: |
|
|
Nneviem, ci existuje rebricek GPS navigacii. Mne kamoš doporučil Garmin, tak mam Garmin. Daju sa tam nahrat topograficke mapy na turistiku, bicyklovanie (ČR, SR, rakusko....) mam držiak na biku. Celkom je v pohode. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
Morph
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 7:17 am Post subject: |
|
|
Ohledne navigaci doporucuju prostudovat z ceskych webu napr. www.navigovat.cz , prip. www.mp3centrum.cz .
Jinak konkretne Garminem, Tomtomem, Miem se nic nezkazi. Kdyz uz se bavime o nejlepsich, tak tedy Garmin Nüvi 760, Tomtom Go 730 Traffic resp. 930 Traffic. Aby toho nebylo malo, tak bych prihodil do pranice jeste Navigon (montuje se do palubovky medaku a BMW), konkretne obdivuju verzi 8110. Tu jsem si nakonec pred par tydny poridil i ja. Ma skvely aktivni (a designersky velmi vydareny) drzak (na sklo i palubovku), obrovsky display (4.8 palce), skvelou grafiku a predevsim (kdyz se tu bavime o legalnich vecech) ma v cene 2 roky aktualizace map zdarma!
Pochopitelne zustava tu otazka mapoveho pokryti, tedy teleatlas (napr tomtom) vs. navteq (navigon, vetsinou i garmin). I kdyz ma navteq slabsi vychodni evropu, ted se do toho oprel, takze i s tim uz neni takovy problem a bude to lepsi a lepsi ...
Kazdopadne clovek se musi rozhodnout sam co shani a co je pro nej dulezite (mapove pokryti, mnozstvi POI, ...). |
|
Back to top |
|
|
Doktor Guest
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 8:21 am Post subject: |
|
|
Prošel jsem si navigace a zaujala mě NAVIGON 2110 MAX.Co si o ní myslíte?Hledám navigaci s velkým displayem za rozumnou cenu.Do těch 8000 kč. |
|
Back to top |
|
|
ikoala
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 8:33 am Post subject: |
|
|
pomerne zajimavy je ipaq 316, velka obrazovka s velkym rozlisenim, dvoujadrovy procesor, nejnovejsi igo 8, moznost prehravani filmu a bluetooth handsfree
Last edited by ikoala on Tue Jul 22, 2008 10:15 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 9:00 am Post subject: |
|
|
Skor by som privital statistiku, ktory vyrobca ma ake percentualne zastupenie. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
Morph
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 12:58 pm Post subject: |
|
|
Jj, navigon 2110 max je taky skvely. Ma temer to same co 8110 a je o peknych par tisic levnejsi. Ma jen o trosku mensi displej, horsi (pasivni) drzak a predevsim, coz myslim stoji za zminku, neni v cene aktualizace map (pokud se nepletu). Jasny, pokud clovek bere, ze si je pak nekde "splasi", tak v poho, ale jinak ... (aktualizace jde samozrejme dokoupit i zvlast - za par tisic).
V CR se da 8110 splasit (s DPH, k dnesku) nejlevneji asi za 9666,- a 2110max za 5888,- Kc.
Jeste bych upozornil na takovou drobnost. K navigaci je dodavana celkem mala sd karta, takze se tam krome map uz temer nic nevejde = > pokud tam clovek chce mit i muziku apod., tak to chce dokoupit jeste vetsi kartu (bere to i SDHC). FM transmiter fachci dobre, takze tu muziku (mp3) v navigaci doporucuju - alespon to pri navigovani (prikazech) ztlumi hudbu.
PS: takova drobnost ohledne map na kterou me upozornil jeden prodejce: navigon (jako jeden z mala) nema mapy nijak blokovane, takze pokud nekde sezenete novou mapu, tak staci prehrat a je to (tim nechci propagovat piratstvi, ja si aktualizaci koupil, ale je to podle me zajimava a podstatna informace). Napriklad nove tomtomy se pry pri nespavnem nahrati mapy zablokuji a musi se do servisu. |
|
Back to top |
|
|
mib
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 7:30 pm Post subject: |
|
|
Doktor wrote: | Prošel jsem si navigace a zaujala mě NAVIGON 2110 MAX.Co si o ní myslíte?Hledám navigaci s velkým displayem za rozumnou cenu.Do těch 8000 kč. |
pouzivam presnew tuhle a spokojenost _________________ Fusion 1.4 Ebony+ Colorado Red , 2007
Mondeo 2.2TDCI Titianium S Black, 2010
Mondeo 1.8i Dark Red Saloon, 1999 ( z nostalgie) |
|
Back to top |
|
|
|