Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

AirBag

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
martin

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 7:01 pm    Post subject: AirBag Reply with quote

Caute,
fusiona nemam, ale velmi nad nim uvazujem, ani sa neviem rozhodnut ci noveho alebo dovoz zo zahranicia, ale to som vlastne nechcel rozoberat.
Pocul som od znameho ze ak po havarii na facelift-ovanom modeli dojde k aktivacii airbag-ov tak oprava bude dost draha lebo je potrebne vymienat celu prednu cast pristrojovej dosky.
Na starom modeli (spred 12/2005) to tak nie je a da sa jednoducho vymenit len samostatny airbag.

Neviete mi z vasich skusenosti povedat ci je to naozaj tak alebo nie???
Dik
Back to top
View user's profile Send private message
destroy

PostPosted: Wed Jan 24, 2007 8:00 am    Post subject: Reply with quote

naozaj neviem. Doteraz som myslel ze u vodica skace airbag z volantu (a to na oboch veziach) a spolujazdec ma airbag v panely pristrojovej dosky a je mozne ze tam je to tak ako vravis. Kazdopadne da sa predpokladat ze budes mat havarijnu poistku a v takom pripade ti to moze byt skoro jedno. Kazdopadne Fusion po facelifte vyzera v interiery o triedu lepsie. V exteriery sa mi tie zmeny az tak nepacia (teda stara verzia sa mi zpredu paci viac, aj ked faceliftovana ma zase krajsie a praktickejsie plasty na bokoch) Najhorsie dopadla faceliftovana fiesta. Tie svetla s bublinkami, no strach a hroza.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum